Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(Helllen @ 2015 12 21, 13:17)
O į Maya Bay aš imčiau tik medinį laivuką, kad asmeniškai nuplukdytų. Dėl kokių priežasčių esu prieš masines eskursijas, jau minėjau.

Iš Ao Nang ar Tonsai/Railay beach keltas kelia tik 09:30, tai po 2h plaukmo Phi Phi būsimt tik 11:30, o atgal keltas išplaukia 15:30. Ar per 4val. įmanoma užsisakyt medinę valtelę ir nuplaukt iki Maya Bay pliažo? Ar tik su kokiu vietiniu tureliu įmanoma pamatyt tą paplūdimį? Kiek kainuotų iš pagrindinės PhiPhi ten nuplaukt?
Atsakyti
Vai2lka, dėl kainų negaliu nieko pasakyti, nes mes buvome jau po eskursijos Phi Phi saloje.
Dėl jūsų vietos pasirinkimo taip pat komentuoti negaliu, ten nebuvau, bet pagal atstumą matau, kad būsite atokioje salos vietoje, kur susisiekimas bus tik vandeniu arba pėstute per džiugles molėtu keliu biggrin.gif
Triukšmo tikrai neturėsite ir turėtumėte gyventi beveik privačiame papludimy, tas bus pliusas. Priklauso, kiek laiko norite ten praleisti ir ką veikti: jei tik keliauti ir dviems dienos aš rinkčiausi arčiau kelto, kad nereiktų plaukioti taxi boat'ais namo ar po vakarienės restoranely. Jei savaitę būsit - poilsis bus. Ir tušti palūdymiai šalia bigsmile.gif Pažiūrejus Phi Phi per google maps satellite view matosi miškas ir nėra normalaus Oficialaus kelio iki jūsų pasirinktos vietos. Bet jei ne diedukai, bus proga pasportuoti ir sutvirtinti kojytes biggrin.gif O gal ir viešbutis nemokamai plukdys iki "centro", jei jums jo reikės.

Hippie, per 4h bus bėgimas. Ten viską galima gauti greitai, bet dėl 4h Phi Phi tikrai neverta į ją plaukti. Nes iš kelto išlipsite tiesiai į turgų ir statybas. Visas pležas bus prišvartuotas kateriu. Jei jau dėl 4h į pHi Phi, tai tada jau imčiau tą nelemtą turą, kur paima iš viesbučio, atplukdo, pamaitina Phi Phi, nuplukdo beždionytes ant uolų parodo ir tada Maya Bay išlaipina 40 min pasimaudyti. Nes jus gausite lygiai tą pati plaukdami su keltu, tik daugiau laiko sugaišite. O valtelę galima gauti. Iš kelto išlipus tave kaip bites visi apspinta su visokiais pasiūlymais.

Atsiminkite, čia viskas labai subjektyvu ir kiekvienas kalba iš savo varpinės:4u: man kolega darbe pasakojo kokie turai yra nuostabūs ir kaip niekuom rūpintis nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 21 gruodžio 2015 - 16:06
QUOTE(Helllen @ 2015 12 21, 17:04)
Vai2lka, dėl kainų negaliu nieko pasakyti, nes mes buvome jau po eskursijos Phi Phi saloje.
Dėl jūsų vietos pasirinkimo taip pat komentuoti negaliu, ten nebuvau, bet pagal atstumą matau, kad būsite atokioje salos vietoje, kur susisiekimas bus tik vandeniu arba pėstute per džiugles molėtu keliu biggrin.gif
Triukšmo tikrai neturėsite ir turėtumėte gyventi beveik privačiame papludimy, tas bus pliusas. Priklauso, kiek laiko norite ten praleisti ir ką veikti: jei tik keliauti ir dviems dienos aš rinkčiausi arčiau kelto, kad nereiktų plaukioti taxi boat'ais namo ar po vakarienės restoranely. Jei savaitę būsit - poilsis bus. Ir tušti palūdymiai šalia   bigsmile.gif Pažiūrejus Phi Phi per google maps satellite view matosi miškas ir nėra normalaus Oficialaus kelio iki jūsų pasirinktos vietos. Bet jei ne diedukai, bus proga pasportuoti ir sutvirtinti kojytes biggrin.gif O gal ir viešbutis nemokamai plukdys iki "centro", jei jums jo reikės.

As dar tik uzsakiau bet nesumokejau, gal kazka jus rekomenduotumete? Nenoriu triuksme buti, nes skaiciau kad prie miesto ir triuksmas ir parciai ir statybos ir papludymiai perpildyti.. Norisi grazaus ramaus papludymio, bet su lengvu susisiekimu, kad butu kur nueit pavalgyt i kokius restoranelius ir isplaukti i Maya Bay. Kaip suprantu ir privacia valtele norint pasiimt vistiek reikia dasigaut iki pagrindines prieplaukos?
Tik nepagalvokit kad mes jau pagyvene senukai, kad nenorim parciu ir triuksmo biggrin.gif mes jauni (salyginai biggrin.gif ) bet vistiek nesinori tos marmalynes. Gal kas rekomenduotu koki viesbutuka? smile.gif
Dar negalutinai apsisprendus bet turbut kad atskrisim sekmadieni, tada is oro uosto i phi phi, ir isryt ketvirtadieni i koh lipe. Tai realiai butume sekmadieni pusdieni ir tris pilnas dienas. Ar bus ka veikti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 21 gruodžio 2015 - 16:22
Aš nieko negalvoju, o jei ir galvočiau, jums dzin turėtų būti biggrin.gif O va čia dabar jau prasideda asmeninė nuomonė ir žiūrėjimas per savo prizmę. Tik galiu savo patirtimi pasidalinti. Vienam triukšmas, kitam atgaiva.
Mes gyvenome P.P. Maiyada Resort. Prašėme su vaizdu į jūrą - gavom. Tik po dešine vaizde lušnynas ir po kaire tas pats vargingai gyvenančių vaizdas. Nuo to nepabėgsi. Ten gyvendama balkone vieną kartą radau beždionę. Iki šurmulio ir valgymo vietų tekdavo vakarais paėjėti.
Aš nežinau, bet man rodos,pas jus bus tik viešbučio restoranėlis arba kito viešbučio restoranėlis. O naktį tikrai per mišką nenorėsit keliauti po vakarienės smile.gif BET turėsite Phi Phi grožį ir ramybę. ir nuostabius paplūdymius už 30 min. pėstute. Kur mums 2h reikėdavo biggrin.gif Prašykite į viešbutį, manau atsakys ir padės. Būdami centre nepajusit Tailando tikrojo malonumo, tas tai jau tikrai.
Dęl valtelės - beveik kiekvienas viešbutis turi valteles ar bent jau plukdančius. Tikrai susitarsit ar rasit. Bent jau kai mes svečiavomės Phi Phi Relax Beach Resort paludimy, jie turėjo savo "taxi" už mokestį.
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2015 12 21, 17:41)
BET turėsite Phi Phi grožį ir ramybę. ir nuostabius paplūdymius už 30 min. pėstute. Kur mums 2h reikėdavo  biggrin.gif 

Kokius papludymius rekomenduojate aplankyt? Ar imanoma su motoroleriu apvaziuot sala? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 12 21, 18:25)
Kokius papludymius rekomenduojate aplankyt? Ar imanoma su motoroleriu apvaziuot sala?  smile.gif

Phi Phi eismo ir kelių nėra. Viskas pėstute arba vandens transportu. Tik vietiniai turi kelis motorolerius. Paplūdymiai: Monkeys beach and Rantee bay biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2015 12 22, 11:46)
Phi Phi eismo ir kelių nėra. Viskas pėstute arba vandens transportu. Tik vietiniai turi kelis motorolerius. Paplūdymiai: Monkeys beach and Rantee bay biggrin.gif

Aisku biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit o kaip Krabi apylinkes, ar svarus ten vanduo ar nelabai? Ar tik Railay rekomenduotina ar yra ir kitu graziu vietu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 23 gruodžio 2015 - 14:33
QUOTE(Vai2lka @ 2015 12 23, 13:31)
Sakykit o kaip Krabi apylinkes, ar svarus ten vanduo ar nelabai? Ar tik Railay rekomenduotina ar yra ir kitu graziu vietu?  smile.gif

Galėčiau įkelti nuotraukų pamąstymui, bet nu nemoku 😃😃😃
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 12 22, 12:43)

Dar yra Long beach, man asmeniskai pats graziausias ir sekanti karta ten imciau viesbuti. Nes siaip pati sala nudrenkta ir siukslina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2015 12 23, 15:31)
Sakykit o kaip Krabi apylinkes, ar svarus ten vanduo ar nelabai? Ar tik Railay rekomenduotina ar yra ir kitu graziu vietu?  smile.gif

Mes buvom apsistoje Ao nang tai nusivylem ir per 4 dienas nei karto nesimaudziau schmoll.gif sedejom baseine biggrin.gif

Phi Phi gatveles biggrin.gif

user posted image

user posted image

O cia Aonang plezu kai eini yra takas bezdzioniu toks ir juo nueini i kita pleza su viezbuciu (ten musu draugai apsistoje buvo tai kasdien eidavom pas juos baseine puskentis biggrin.gif

user posted image

Foto nesimato, bet vanduo mutnas kaip ir plezo smelis, o ten gerai isiziurejus ir kanalizacija tekanti miesto matyti virsuje doh.gif Toliau link miestelio plezas siaureja 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 02 sausio 2016 - 18:48
QUOTE(Rykute @ 2016 01 02, 17:34)
Dar yra Long beach, man asmeniskai pats graziausias ir sekanti karta ten imciau viesbuti. Nes siaip pati sala nudrenkta ir siukslina  doh.gif
Papildyta:
Mes buvom apsistoje Ao nang tai nusivylem ir per 4 dienas nei karto nesimaudziau  schmoll.gif sedejom baseine  biggrin.gif

Phi Phi gatveles  biggrin.gif

user posted image

user posted image

O cia Aonang plezu kai eini yra takas bezdzioniu toks ir juo nueini i kita pleza su viezbuciu (ten musu draugai apsistoje buvo tai kasdien eidavom pas juos baseine puskentis  biggrin.gif

user posted image

Foto nesimato, bet vanduo mutnas kaip ir plezo smelis, o ten gerai isiziurejus ir kanalizacija tekanti miesto matyti virsuje  doh.gif  Toliau link miestelio plezas siaureja  4u.gif

na Ao Nango papludimys visiska tragedija wink.gif lietuvos pajuris geriau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet Railay tikrai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2016 01 03, 00:07)
na Ao Nango papludimys visiska tragedija wink.gif lietuvos pajuris geriau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet Railay tikrai grazu  4u.gif

Grazu, bet gyvent labai brangu ten, o vazineti kiekviena diena nesamone, tada gali sedeti Patajoj ir kiekviena diena su kateriu i saleles keltis kurios taip pat labai grazios. As tiesiog prisiskaiciau apie Krabi geru atsiliepimu, bet mane nuvyle ir daugiau ten kojos nekelciau biggrin.gif Bet cia kiekvienam juk savo, as Phi Phi buvau kai dar nebuvo is vis miestelio, kur uostas dabar, buvo grazus plezas ir i kita pleza praeiti dziunglem galejai, dabar siukslynas ir trecia karta nevaziuociau schmoll.gif Aplamai dabar jei po azija keliauciau tai rinkciausi gal Filipinus, nes jie kaip kazkada buvo Tailandas, egzotiskas, pigus ir grazus, dar nenusiukslintas 4u.gif
Atsakyti