QUOTE(janudi @ 2015 11 06, 09:36)
Mes irgi sausį per Pekiną, bet ėmėm skrydį su trumpu persėdimu Pekine, nes norint jį aplankyti, reikia žieminių rūbų. Pažiūrėjom kad vidutinė sausio temperatūra Pekine -4. Tai reikia ir žieminių batų ir pirštinių, striukių, kepurių... Nu jau ne. Pekinas bus lankomas kurį kitą kartą....
QUOTE(caralaite @ 2015 11 06, 12:34)
Taip, AirChina . Iš Stokholmo į Madridą.
Dėkui . Mano planai Pekinui tokie grandioziniai kad net pačiai juokinga. Ir iki sienos žadu kažkaip spėti, ir į Uždraustąjį miestą, ir po vietinius kvartalėlius pasitrint.
Dėkui . Mano planai Pekinui tokie grandioziniai kad net pačiai juokinga. Ir iki sienos žadu kažkaip spėti, ir į Uždraustąjį miestą, ir po vietinius kvartalėlius pasitrint.
Reiskia keliai tokie patys, mes irgi is Stokholmo i Madrida. Sausio pabaigoj isskrendam vasario pradzioj griztam. Del Pekino temperaturos, tai man kazkaip pasirode, kad nebutu problemos, nes vistiek skristume su zieminiais rubais, o tik Bankoke, sudeje i kelionini lagamina bandytume arba viesbutyje arba saugykloje palikti. Didziausia kliutis ilgam sustojimui, nors ir labai norejau, buvo galimybe gauti tik pora savaiciu atostogu. Tiek laiko vien Tailandui labai mazai, ka jau bekalbeti apie Pekina...
O dabar keletas klausimeliu "bendrakeleivems". Gal jus zinot, kaip yra su Air China linijomis, kaip suprantu, online bilietu jie jokiu neleidzia atsispausdinti, juos reikes atsispausdinti oro uoste, bilietu aparate, tuo paciu ir check in atliekamas tik oro uoste. Ir kaip yra su registruotu bagazu, jis tikrai keliauja tiesiogiai, t.y. neatsiimant tarpiniame sustojime - Pekine? Ir dar, kazin Stokholme bilietus duos visam jungiamajam skrydziui is karto, ar bilietus Pekinas - Bankokas reikes spausdintis Pekine. Siek tiek neramu, nes mums atgalinio skrydzio persedimo laika is 4 val. nureze iki 1.5, o zinant, kad ten skrydziai linke veluoti, tai nesinoretu likti pas kiniecius sveciuotis .