QUOTE(janudi @ 2015 11 02, 16:15)
Oi, nereikia mums klubų, jau senokai ten nesilankom☺ mane domina paviršinis nardymas, vyrą - diving'as. Norim ramybės, gražių vaizdų ir keli bariukai nepamaišytų. Planuotume apsistoti Gipsy resort. Tik ten kelių tipų apgyvendinimas : bungaliukai tokie peršviečiami iš bambukų ir namukai.
O kaip dėl Koh Tao salos?
Tokiu atveju Lipe tiks puikiai
Tao kiek kitokia sala, bet visus išvardintus dalykus irgi ten rasit
Abu pasirinkimai būtų geri
kokiu metu planuojat būti Lipe arba Tao? Orai tuo pačiu metu ten būna skirtingi, tia gal tai padėtų apsispręsti.
Papildyta:
QUOTE(caralaite @ 2015 11 02, 22:51)
Nu man gal pasimaišė protas, bet aš išsirinkau skrydžius su dviem ilgais sustojimais Pekine.
Nes kai pagalvoju kad daugiau gyvenime gali nepasitaikyt proga tą miestą pamatyt... Tai nusprendžiau šitos progos nepraleist
. Tik dar klausimas ar mane kas išvis į miestą be tranzitinės vizos išleis.
Va Tailande man tik dėl Bankoko nėra klausimų ką ten veiksiu, su miestais viskas aišku ir viskas įdomu. O gamta... Taip ir nesusidariau dar plano kur ir ką veiksiu
.
Kokio ilgio tie sustojimai Pekine?
Išleis, lietuviai turi teisę į nemokamą 72 val. tranzitinę vizą.
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2015 11 03, 01:37)
Sveiki,
Turiu kelis klausimus:
1. Kur geriausia pirkti suvenyrus/lauktuves? CM, BKK, žinau, kad ne salose? Ar palikt paskutinėms dienoms savaitgaliniam chatuchakui BKK?
2. Kur laikot grynuosius? Ar paliekat hosteliuose ar visad su savimi, o kai plaukot po salas? Nes visi paketai-grynais, už hostelisu-grynais, valtelės, taksiukai ir pan.
3. Snorklinimo vamzdelis ir kaukė? Viskas? Turėt savo?
4. Kaip BKK plaukimas upe, tose pačiose upės stotelėse reikia laukti ir į priekį ir atgal plaukiančių laivelių? Čia aš pie BKK
5. Kiek kainuoja įėjimas į šventyklas?
Ačiū
1. CM gerai, bet Chatuchak - tobula
2. Prie savęs laikom, dar seifuos elaikom, bet visada paskirstom, nes maža ką
3. Galima turėt, galima ten pirkt, bet šiaip plaukiant snorklinti tokius elementarios kokybės duoda
4. Palei upę yra laivukų stotelės, principa skaip autobuso, jei pajudėjot kažkur ir kita stotelė artimesnė, lipat į laivuką jau kitoj stotelėj
5. Kaip kur, pvz. Karalių rūmai apie 10 EUR