Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(Carpe diem @ 2015 10 27, 18:47)
Šiek tiek pasidomėkit prieš primdmi sprendimą  4u.gif

aciu uz suteikta informacija. Butinai pasidomesiu 4u.gif thumbup.gif
p.s. parasiau Jums asmenine zinute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2015 10 21, 08:04)
Problema yra dalis "kurortas", kuri pagal planą turi trukti 4 naktis. Norisi pasnorkelinti (pabandyti), bet taip kad nebūtų nuobodu. Vietoj kur tik palmės, baltas smėlis ir vanduo tiek laiko neištversiu. Todėl buvau nusprendus kad reikia man apsistoti Phuket Town ir paplaukioti į kokias salas aplink. Bet jūs čia tuos Phuket Town ir Krabi Town taip sunešiojot, kad nebežinau ar čia gerai sugalvojau biggrin.gif.

Mes buvome Samui ir Phangan salose. Viesbucius (Crystal Bay Beach Resort, kitu viesbuciu pavadinimu jau nepamenu, reiktu ieskoti) rinkomes taip, kad ju papludimiuose butu ir kur pasnorkelinti. Nebuvo nuobodu ir visi buvom patenkinti. Nemegstu guleti ir degintis, o ir siaip ant saules buvo per karsta. O vandeni pats tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 27 spalio 2015 - 21:13
QUOTE(giege @ 2015 10 27, 22:06)
Mes buvome Samui  ir Phangan salose. Viesbucius (Crystal Bay Beach Resort, kitu viesbuciu pavadinimu jau nepamenu, reiktu ieskoti) rinkomes taip, kad ju papludimiuose butu ir kur pasnorkelinti. Nebuvo nuobodu ir visi buvom patenkinti. Nemegstu guleti ir degintis, o ir siaip ant saules buvo per karsta. O vandeni pats tas.

Dėkui už patarimą. Trepsiu trepsiu ir nieko nenusprendžiu apie kurortą. Tai nutariau išspręsti manipedibiggrin.gif klausimą: ar teko kam darytis Tailande? Jaučiu kad iš namų atsivežtas grožis tris savaites neatlaikys, gali tekt pasitobulint smile.gif

O kas negerai su ukrainiečių avialinijomis? Dėl saugumo situacijos nenorit su jom skristi?
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2015 10 28, 21:56)
Dėkui už patarimą.

Į sveikatą smile.gif
Dėl viešbučio Bankoke, tai mums labai patiko (ir susisiekimas geras (netoli ir metro ir traukiniai) ir vaizdas buvo geras, ir baseinas ant stogo su įspūdingu vaizdu) Admiral Premier. Tikrai rekomenduoju. Jei dar kartą važiuočiau į Bankoką, tai vėl rinkčiausi šį viešbutį.

Atsakyti
Sveiki, ką manote apie Koh Lipe salą? Gipsy resort gal kas gyvenote? Pasidalinkite įspūdžiais, kas buvot. Būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2015 10 28, 22:56)
Dėkui už patarimą. Trepsiu trepsiu ir nieko nenusprendžiu apie kurortą. Tai nutariau išspręsti manipedibiggrin.gif klausimą: ar teko kam darytis Tailande? Jaučiu kad iš namų atsivežtas grožis tris savaites neatlaikys, gali tekt pasitobulint smile.gif

O kas negerai su ukrainiečių avialinijomis? Dėl saugumo situacijos nenorit su jom skristi?

Daresi, bet jau kita diena viskas nusilupo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2015 10 28, 21:56)

Ir dėl saugumo situacijos smile.gif Kartu ir dėl persėdimo miesto, dėl tikimybės, kad bet kada užsilenks, kad bet kada ten rimtas karinis konfliktas prasidės, dėl skrydžio kokybės (jis tikrai netrumpas) ir t.t. Man tikrai atrodo logiškiau primokėti kokį 100 EUR ir skristi su patikimomi oro linijomis saugiai bei patogiai.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2015 10 31, 22:59)
Sveiki, ką manote apie Koh Lipe salą? Gipsy resort gal kas gyvenote?  Pasidalinkite įspūdžiais, kas buvot. Būsiu dėkinga.

Lipe tikrai graži maža sala, kiek pergrūsta turistų, bet graži. Aplinkinės salos nuostabios, nardymas superinis, jeigu tikitės didelių klubų ir šou - ten to nėra, tik bariukai, kavinės ir t.t., bet visko tikrai daug. Kas nepatiko - akivaizdžiai nesutvarkyta kanalizacijos sistema, šiukšlinimas, bet tajai su šitom problemom ne tik Lipe nesusitvarko...
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 02, 11:41)
Lipe tikrai graži maža sala, kiek pergrūsta turistų, bet graži. Aplinkinės salos nuostabios, nardymas superinis, jeigu tikitės didelių klubų ir šou - ten to nėra, tik bariukai, kavinės ir t.t., bet visko tikrai daug. Kas nepatiko - akivaizdžiai nesutvarkyta kanalizacijos sistema, šiukšlinimas, bet tajai su šitom problemom ne tik Lipe nesusitvarko...

Oi, nereikia mums klubų, jau senokai ten nesilankom☺ mane domina paviršinis nardymas, vyrą - diving'as. Norim ramybės, gražių vaizdų ir keli bariukai nepamaišytų. Planuotume apsistoti Gipsy resort. Tik ten kelių tipų apgyvendinimas : bungaliukai tokie peršviečiami iš bambukų ir namukai.
O kaip dėl Koh Tao salos?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 02, 11:11)
Ir dėl saugumo situacijos smile.gif Kartu ir dėl persėdimo miesto, dėl tikimybės, kad bet kada užsilenks, kad bet kada ten rimtas karinis konfliktas prasidės, dėl skrydžio kokybės (jis tikrai netrumpas) ir t.t. Man tikrai atrodo logiškiau primokėti kokį 100 EUR ir skristi su patikimomi oro linijomis saugiai bei patogiai.

Nu man gal pasimaišė protas, bet aš išsirinkau skrydžius su dviem ilgais sustojimais Pekine.
Nes kai pagalvoju kad daugiau gyvenime gali nepasitaikyt proga tą miestą pamatyt... Tai nusprendžiau šitos progos nepraleist biggrin.gif. Tik dar klausimas ar mane kas išvis į miestą be tranzitinės vizos išleis.
Va Tailande man tik dėl Bankoko nėra klausimų ką ten veiksiu, su miestais viskas aišku ir viskas įdomu. O gamta... Taip ir nesusidariau dar plano kur ir ką veiksiu smile.gif.
Atsakyti
Sveiki,

Turiu kelis klausimus:

1. Kur geriausia pirkti suvenyrus/lauktuves? CM, BKK, žinau, kad ne salose? Ar palikt paskutinėms dienoms savaitgaliniam chatuchak’ui BKK?
2. Kur laikot grynuosius? Ar paliekat hosteliuose ar visad su savimi, o kai plaukot po salas? Nes visi paketai-grynais, už hostelisu-grynais, valtelės, taksiukai ir pan.
3. Snorklinimo vamzdelis ir kaukė? Viskas? Turėt savo?
4. Kaip BKK plaukimas upe, tose pačiose upės stotelėse reikia laukti ir į priekį ir atgal plaukiančių laivelių? Čia aš pie BKK blush2.gif
5. Kiek kainuoja įėjimas į šventyklas?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 03 lapkričio 2015 - 01:38
QUOTE(janudi @ 2015 11 02, 16:15)
Oi, nereikia mums klubų, jau senokai ten nesilankom☺ mane domina paviršinis nardymas, vyrą - diving'as. Norim ramybės, gražių vaizdų ir keli bariukai nepamaišytų. Planuotume apsistoti Gipsy resort. Tik ten kelių tipų apgyvendinimas : bungaliukai tokie peršviečiami iš bambukų ir namukai.
O kaip dėl Koh Tao salos?

Tokiu atveju Lipe tiks puikiai smile.gif
Tao kiek kitokia sala, bet visus išvardintus dalykus irgi ten rasit wink.gif
Abu pasirinkimai būtų geri smile.gif kokiu metu planuojat būti Lipe arba Tao? Orai tuo pačiu metu ten būna skirtingi, tia gal tai padėtų apsispręsti.
Papildyta:
QUOTE(caralaite @ 2015 11 02, 22:51)
Nu man gal pasimaišė protas, bet aš išsirinkau skrydžius su dviem ilgais sustojimais Pekine.
Nes kai pagalvoju kad daugiau gyvenime gali nepasitaikyt proga tą miestą pamatyt... Tai nusprendžiau šitos progos nepraleist biggrin.gif. Tik dar klausimas ar mane kas išvis į miestą be tranzitinės vizos išleis.
Va Tailande man tik dėl Bankoko nėra klausimų ką ten veiksiu, su miestais viskas aišku ir viskas įdomu. O gamta... Taip ir nesusidariau dar plano kur ir ką veiksiu smile.gif.

Kokio ilgio tie sustojimai Pekine?
Išleis, lietuviai turi teisę į nemokamą 72 val. tranzitinę vizą.

Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2015 11 03, 01:37)
Sveiki,

Turiu kelis klausimus:

1. Kur geriausia pirkti suvenyrus/lauktuves? CM, BKK, žinau, kad ne salose? Ar palikt paskutinėms dienoms savaitgaliniam chatuchak’ui BKK?
2. Kur laikot grynuosius? Ar paliekat hosteliuose ar visad su savimi, o kai plaukot po salas? Nes visi paketai-grynais, už hostelisu-grynais, valtelės, taksiukai ir pan.
3. Snorklinimo vamzdelis ir kaukė? Viskas? Turėt savo?
4. Kaip BKK plaukimas upe, tose pačiose upės stotelėse reikia laukti ir į priekį ir atgal plaukiančių laivelių? Čia aš pie BKK blush2.gif
5. Kiek kainuoja įėjimas į šventyklas?

Ačiū  smile.gif

1. CM gerai, bet Chatuchak - tobula smile.gif
2. Prie savęs laikom, dar seifuos elaikom, bet visada paskirstom, nes maža ką
3. Galima turėt, galima ten pirkt, bet šiaip plaukiant snorklinti tokius elementarios kokybės duoda
4. Palei upę yra laivukų stotelės, principa skaip autobuso, jei pajudėjot kažkur ir kita stotelė artimesnė, lipat į laivuką jau kitoj stotelėj
5. Kaip kur, pvz. Karalių rūmai apie 10 EUR
Atsakyti