Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(Hippie @ 2015 09 18, 12:02)
O, kaip greit, sėkmės kelionėje, jei bus laiko ir wi-fi-parašykit savo šviežius įspūdžius , pastebėjimus, patarimus 4u.gif Mes irgi kaip ir jūs-pirma į Rygą, tada Kijevas. Kiek mokėjot už bilietus į Rygą autobusu ir kiek už lėktuvo bilietus iš Kijevo skrendant?
Kokios firmos, kiek mokėjot? Nes dabar man dideles kuprines meta tik Karimor ir tik 8 vnt. biggrin.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Į Rigą autobusas dviems 10 eur, nes buvo akcija, kai vieną bilietą nusipirkom už 1 eur, o kitas už pilną 9 eur kainą smile.gif
O už lektuvo bilietus Riga-Kijevas-Bankokas dviems žmonės 748 eur.
O Jūs?
Papildyta:
QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 18, 13:58)
Jei nėra registruoto bagažo, tik rankinis, ar labai priekabiauja AirAsia dėl bagažo gabaritų, t.y. jei neštumėmės į saloną didelę kelioninę kuprinę?

Mums taip pat šis klausimas aktualus ax.gif nes nusipirkome skrydį į Chiang mai ir būsime su turistinėmis kuprinėmis...
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2015 09 18, 15:57)
Į Rigą autobusas dviems 10 eur, nes buvo akcija, kai vieną bilietą nusipirkom už 1 eur, o kitas už pilną 9 eur kainą smile.gif
O Jūs?
Papildyta:

Mums taip pat šis klausimas aktualus  ax.gif  nes nusipirkome skrydį į Chiang mai ir būsime su turistinėmis kuprinėmis...

Caramelcandy, kokią apsaugą nuo lietaus vežatės? Kokia avalynė? Kedai, tapkės?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 18, 13:58)
Jei nėra registruoto bagažo, tik rankinis, ar labai priekabiauja AirAsia dėl bagažo gabaritų, t.y. jei neštumėmės į saloną didelę kelioninę kuprinę?

Nepriekabiauja labai, bet jei kuprinė milžiniška, gali ir prikibti.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2015 09 18, 20:03)
Caramelcandy, kokią apsaugą nuo lietaus vežatės? Kokia avalynė? Kedai,  tapkės?

Batukai "skechers go walk" ir šlepetės crocs smile.gif
O nuo lietaus man plona striukytė neperšlapama su kapišonu, o pas vyrą palapinsiaustė iš aic.lt
O Jūs?
Atsakyti
Ar galite kas nors papasakoti apie motorolerio nuomą, kokios salygos, kainos?
Atsakyti
Klausimas , ar pats geriausias momentas važiuoti į Tailandą dabar - jis nusiaubtas audrų, Patajoje paskelbta nepaprastoji padėtis
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 09 21, 12:32)
Klausimas , ar pats geriausias momentas važiuoti į Tailandą dabar - jis nusiaubtas audrų, Patajoje paskelbta nepaprastoji padėtis

Bet juk Tailandas tai ne tik Pataja...
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2015 09 21, 18:29)
Bet juk Tailandas tai ne tik Pataja...

Būtent wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 09 18, 12:28)
Mano ir yra Karrimor (tikria kokybė nebloga), 60 l, mokėjau 40 EUR smile.gif
Pasižiūrėjau, šiuo metu tikria ne kokia kuprinių pasiūla sportsdirect.

Kaip tik dabar ir yra Karimor, 65l+5l, 40 eurų, bet mes su vyru turim dideles karines, tai dar galvosiu ar man reikia ne karinės smile.gif

QUOTE(caramelcandy @ 2015 09 18, 14:57)
O Jūs?

O, labai pigiai prasisukote-pigiausia ką randu-17e/žm. ir tik pirmyn, o už bilietus pirmyn atgal su visais mokesčiais gavosi 874 e, bet mes skrendam high season (vasarį-kovą) - dėl orų, dėl parkų, dėl turimų atostogų.
Atsakyti
Laba,

nors kol kas ir neplanuoju į Tailandą, bet man šis blogas susiskaitė labai smagiai ir įdomiai:
https://skersis.wordpress.com/
Gal kas iš planuojančių kelionę ras sau naudingos informacijos
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2015 09 25, 09:44)
Laba,

nors kol kas ir neplanuoju į Tailandą, bet man šis blogas susiskaitė labai smagiai ir įdomiai:

Jau aptartas šitas blogas čia 4u.gif kai kam labai patiko, kai kam - visiškai nepatiko dėl to asmens pažiūrų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2015 09 25, 09:44)
Laba,

Apie patį pasakojimą: skaitosi linksmai, informacijos pakankamai. Deja, visus patarimsu reikia perfiltruoti per savo prizmę ir įsivaizduoti, kosk žmogus rašo. Paskaičius blogo autoriaus komentarus FB Tailando grupėje- apie jį susidariau labai labai prastą nuomonę. Tad kaip ir gyvenime sakau, pasiimi, kas tau tinka, o visą kitą pamiršti.
Atsakyti