QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 07, 09:44)
KLAUSIMAS: ar tos kainos į Similans galutinės, ar sumokėjus avansą ir nuvažiavus į vietą dar galima derėtis, mokant likutį?
Nesiderės derėtis išeitų tik vietoj perkant
Papildyta:
QUOTE(tobuliux @ 2015 09 07, 12:47)
klausimas iskilo toks ar verta imti ekkursija i similan salas, jei mes busim ir ko lipeje, nes skaiciau, kad ir ten , ir ten pavirsinis nardymas yra supperinis ar vis del to tai nesulyginima?
ir ar Railay yra ka veikti be papludimio? svarstau kur geriau ar Ao nange ar railay....
ir ar Railay yra ka veikti be papludimio? svarstau kur geriau ar Ao nange ar railay....
Salos skirtingos, nes viena nac. parkas, kita - ne. Mes po vandeniu daugiau pamatėm Similans, bet ir Lipe gražu. Bet Lipe daug turistų ir resort'ų, nors šalia rami Adang sala, aš joje porai naktų dar norėčiau panakvot
Railay yra laipiojimas uolomis, super dalykas pasportavimui ir adrenalinui dar yra keletas lankytinų uolų, lagūna vidury kalno, kurią ne taip lengva pasiekti, toks pusdienio prasivaikščiojimas, ekskursijos į gretimas salas.
Ao Nang man turistynas, nros Railay jų irgi dug, bet nėra transporto, vis tiek ramiau, o gamtos grožis superinis.
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2015 09 07, 13:29)
O ar saugu skrist 2 merginom i Tailanda?
Padidintos rizikos ten nėra, bet jei prisigersit ar pavartosit narkotikų (arba būsit apgaulės būdu pavaišintos) per kokį Fool Moon party ir kas nors atsitiks, tai čia jau rizika pačioms teks. Nesakau, kad taip bus, bet dažnai žmonės patys savęs nasaugo, o paskui sako, kad nesaugu
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2015 09 07, 14:57)
Jei rašo price per pax, tai kaina už paketą ar kiekvienam asmeniui?
Ir dar, kažkuri rašėt apie vietinių savaitgalinę atrakciją iš Bankoko III klasės traukinio vagonu pasivažinėt į Kančianaburį už 110BHT, tai ar užtenka vienos dienos ten, kad spėti pasimaudyti kriokliuose?
Ir dar, kažkuri rašėt apie vietinių savaitgalinę atrakciją iš Bankoko III klasės traukinio vagonu pasivažinėt į Kančianaburį už 110BHT, tai ar užtenka vienos dienos ten, kad spėti pasimaudyti kriokliuose?
Kaina žmogui
Užtenka
Papildyta:
kol kas pigiau už 3d./2n. nerandu nei ten (6000BHT) Dėl derėjimosi nuvažiavus užsrezervuojant internetu iš anksto-neįsivaizduoju, bet gal atsakys bandžiusios/bandę
Bet čia palapinėje ir be parko mokesčio.
Papildyta:
Railay-sala? Aš tik paplūdimį radau.
Klausykit, o jei gyvensim kur nuo Railay beach į šiaurę apie 1,5km, tai nėra toli, kad nužingsniuot iki to gražaus pliažo?
Klausykit, o jei gyvensim kur nuo Railay beach į šiaurę apie 1,5km, tai nėra toli, kad nužingsniuot iki to gražaus pliažo?
Ne sala, bet pakliūti ten galima tik laiveliu. Jei apsistosit už 1,5 km, turėsit atplaukti ir išplaukti iki tamsos.
Papildyta:
Bet Gariūnų nei XS nei XXL nesinori
Ne visai ten Gariūnai, yra labai įdomių dalykų, man ten labai patiko, puiki vieta lauktuvėms pirkti ir akis paganyti bei pavalgyti