Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas

QUOTE(Helllen @ 2015 09 04, 11:25)
Pirmiausia komlimentai Jums už Tailando žinias.
Kokią vietą rekomenduotumėte 3 naktų apsistojimui šalia nerealaus paplūdymio netoli meistelio, kur turistų ne per daugiausiai? Pramogos - kelionės motoroleriu aplink apylinkes, vietinio maisto ragavimas ir pan. Čia ne prioritetas, bet norėtųsi namelių ant kranto.

Ačiū 4u.gif
Variantai - Koh Kood, Koh Phangan arba Tao, galėtų būti ir Phuket atokesnė vieta, bet kur tikrai ramu ir gražu, bus gana brangu, o jei dar ant kranto norisi... Galima ir Koh Lantoj paieškoti atokesnio kampo.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 09 04, 09:09)
Jūsų pasirinktose (išskyrus Phuket) salose yra tik beach life, o ką jūs įsivaizduojat dar be vandenuko ir pliažo?
Phuket didelė sala, ten ir pavažinėti būtų kur, nu bet toks turistynas, kainos užkeltos, pats miestas brudnas, nešvarus.

Dėl BKK - žiūrint, ką suplanavę, ten ir savaitę, ir daugiau būtų ką veikti, bet galima ir per vieną dieną norint pamatyti kažką konkretaus. Nežinant poreikių, sunku pasakyti wink.gif Ir ar iš Bankoko žadat kur važiuoti, nuo to irgi priklauso trukmė.

hm... susimasciau blink.gif tada patarkit ka issimti ir pakeisti labiau ne tik i papludimio grozi wink.gif bet noretusi, kad viskas butu plius minus pakeliui wink.gif
Krabi vietoje Koh lipe ar net lanta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 04 rugsėjo 2015 - 10:51
Ačiū 4u.gif , peržiūrėsiu visas vietas. Dėl kainų - yra pasakymas: pigiai moki, brangiai vazžiuoji biggrin.gif taikomas automobiliams, bet tinka daug kam. Įsivertinsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2015 09 04, 12:22)
Ačiū 4u.gif , peržiūrėsiu visas vietas. Dėl kainų - yra pasakymas: pigiai moki, brangiai vazžiuoji   biggrin.gif  taikomas automobiliams, bet tinka daug kam. Įsivertinsim  4u.gif

Tailando salose nebūtinai toks pasakymas galioja smile.gif Jūs iškėlėt norą, kad motoroleriu būtų kur pavažinėti, tai dėl to nemažai atkrito variantų. Aš pvz. labai mėgstu nacionalinius parkus, bet ten motorolerių nėra, dažnai ir alkoholio nėra, viena kavinė būna ir gamta gamta gamta, laukinė... ir pigu wink.gif Pvz. Tarutao nac. parkas.
Iš prabangesnių salų yra šios - Koh Mook, Koh Ngai, Koh Kradan. Tai vadinamos Trang salos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 04 rugsėjo 2015 - 12:10
QUOTE(tobuliux @ 2015 09 04, 11:50)
hm... susimasciau blink.gif  tada patarkit ka issimti ir pakeisti labiau ne tik i papludimio grozi wink.gif bet noretusi, kad viskas butu plius minus pakeliui wink.gif
Krabi vietoje Koh lipe ar net lanta?

Ne paplūdimiai Tailando centrinėje dalyje ir šiaurėje wink.gif Chiang Mai ir t.t. Jei jau negąsdina netrumpas kelias nuo Phuket iki Lipe ir nuo Lipe iki Phi phi (kaip susiplanavot), tai kodėl turėtų gąsdinti naktis traukiny iš BKK link šiaurės arba poros valandų nebrangus skrydis g.gif
Bet aš jūsų nepažįstu ir negaliu sakyti, kas jums labiau patiktų, aš tik sakau, kas labiau patiktų man ir kaip dažniau žmonės maršrutus dėliojasi smile.gif Tailandas nėra tik paplūdimys, bet jei jūs norite tik paplūdimio, nieko tame blogo 4u.gif
Kokias salas išmesčiau, jau rašiau.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 09 04, 11:24)
Ne paplūdimiai Tailando centrinėje dalyje ir šiaurėje wink.gif Chiang Mai ir t.t. Jei jau negąsdina netrumpas kelias nuo Phuket iki Lipe ir nuo Lipe iki Phi phi (kaip susiplanavot), tai kodėl turėtų gąsdinti naktis traukiny iš BKK link šiaurės arba poros valandų nebrangus skrydis  g.gif
Bet aš jūsų nepažįstu ir negaliu sakyti, kas jums labiau patiktų, aš tik sakau, kas labiau patiktų man ir kaip dažniau žmonės maršrutus dėliojasi smile.gif Tailandas nėra tik paplūdimys, bet jei jūs norite tik paplūdimio, nieko tame blogo  4u.gif
Kokias salas išmesčiau, jau rašiau.

pakoregavau planeli

21 Bankokas (3 naktys)
22 Bankokas
23 Bankokas
24 Skrydis i Phuketa 24-26 r 27-28 (pukete naktys)
25 Phuketas
26 Similians islands
27 Similians islands
28 Railay keliamas i railay
29 Railay
30 Ralay
1 koh lanta keliames i koh lanta
2 koh lanta
3 koh lanta
4 Ko lanta keliames i phi phi vakarop smile.gif
5 phi phi
6. phi phi vakarop keltis i krabi arba phuketa ir skristi i bankoka ir namo

dabar ziuru, kad gal siek tiek per intensyvu?
ir dar klausimelis del keltu? geriau is anksto viska uzsisakineti ar vietoje geriau? ir ar verta tranferius tiesiai i viesbucius uzsisakinet?
ir gal geriau phi phi isvis ismesti ir ilgiau viena diena ralay pabuti (jei bus poreikis galima vienai dienai nuplaukti) ir viena diena ilgiau Ko lantoje.
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki, jau sukasi man galva wacko.gif biggrin.gif Niu maloniai taip, bet, kai viskas taip artėja,o dar jokių bukinimų nepadarius išskyrus hostelį pirmai nakčiai BKK doh.gif

QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 01, 14:42)
Taip iš plano buvo išmestas Auksinis trikampis, Ajutaja, Sukothai, dėl Kwai pradėjau abejoti, Pataja, Phuketas, tigrų, gyvačių fermos, ilgakaklių gentys, Siam Niramit, Fantasea show..

O kodėl Ajutaja išmetėt?

QUOTE(Carpe diem @ 2015 09 02, 09:11)
Sutaupius dieną Bankoko sąskaita ir sumažinant CM pabuvimč iki 2 dienų, laisvai į Pai spėtumėt

Nelabai suprantu, kam jums reikia nusigauti iki Khao Lak, nes turą į Similnas galima organizuotis ir iš Phuket

Similans (jūsų atveju siūlyčiau užsisakyti internetu iš anksto, nes tik iš anksto užsakant garantuotai bus vieta nameliuose, užsakant dieną ir kelias dienas prieš - tik palapinėse).

Railay yra pakankamai brangu, vienas pigesnių viešbučių, pvz. Garden View Resort kainuoja 45 EUR nakčiai high season metu.

arba į Ao Nang, o iš ten su taksi į oro uostą.

Kas tas Pai? Dėl ko verta?

O ryte keltu į žemyną grįžus iš Koh Tao salos (atgal į Chumpon'ą keltis?) kaip pasiekti Khao Lak? O pasiekus turbūt reikia 2 nakvynių Khao Lake, kad iš ankstaus ryto išvažiuoti įKhao Sok NP, o po dviejų naktų ten dar dviems naktims išplaukti iš Khao Lak į Similans? 4u.gif

O pačiam Khao Lak taip pat tą paketą į Similans įmanoma įsigyti? Jei internetu, tai kur ieškoti Khao Lak?

O Railay, tai kurortinis miestelis su gražiu paplūdimiu ar dar kažkuo įstabus? blush2.gif

Tai gal pigiau apsistot Ao Nang nei Raylay?

QUOTE(Carpe diem @ 2015 09 04, 08:30)
Taip, ten brangoka, bet galima ir sutaupyti, galima atvykti patiems, pasiimti tik nakvynę ant ežero, o jei norisi pilno komplketo, tai už maždaug 230 EUR žmogui yra dvi nakvynės su pilnu maitinimu, pervežimais, ekskursijom ir t.t.

dėl Lipe - ji tikrai graži sala, porą naktų ten verta praleisti, bet dar porai apsistočiau greta esančioje Adang saloje, ten nacionalinis parkas.

Man asmeniškai nuostabi šventykla - Wat Arun, jeigu išpultų savaitgalis, važiuočiau į Chatuchak. Dar tikrai verta pamatyti naktinį Bankoką iš viršaus.
Dar visai verta paiimti turą dviračiais po Bankoką.

O ką reiškia paatiems, kokiu transportu į KS? Tą nakvynę KS NP imti iš Khao Lak?

Bet jos taaaip toli ax.gif

Kas tas Chatuchak? Ir kodėl tik savaitgalį? O naktinį Bankoką, tai varyt į kokį skyscraper'io restoraną? rolleyes.gif

QUOTE(Helllen @ 2015 09 04, 10:25)
Carpe Diem,
Pirmiausia komlimentai Jums už Tailando žinias.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 05 rugsėjo 2015 - 00:48
QUOTE(tobuliux @ 2015 09 04, 16:24)
pakoregavau planeli

21 Bankokas (3 naktys)
22 Bankokas
23 Bankokas
24 Skrydis i Phuketa                          24-26 r 27-28 (pukete naktys)
25 Phuketas
26 Similians islands
27 Similians islands
28 Railay keliamas i railay
29 Railay
30 Ralay
1 koh lanta   keliames i koh lanta 
2 koh lanta
3 koh lanta
4 Ko lanta keliames i phi phi vakarop smile.gif
5 phi phi
6. phi phi  vakarop keltis i krabi arba phuketa ir skristi i bankoka ir namo

dabar ziuru, kad gal siek tiek per intensyvu?
ir dar klausimelis del keltu? geriau is anksto viska uzsisakineti ar vietoje geriau? ir ar verta tranferius tiesiai i viesbucius uzsisakinet?
ir gal geriau phi phi isvis ismesti ir ilgiau viena diena ralay pabuti (jei bus poreikis galima vienai dienai nuplaukti) ir viena diena ilgiau Ko lantoje.
Aciu uz patarimus 4u.gif

Man skirtumo didelio nuo praeito plano nėra, tik išmetėt Lipe ir pridėjot Railay bei Lanta. Lipe kiek atokesnė, tai mintis turbūt ta, kad ne itin patogu nusigauti. Ar intensyvu - spręsti pačiai, nelygu kaip norisi, būna žmonės 2 sav. vietos keisti nenori ir bet koks judėjimąs stresą kelią, o būna, kad vienoj vietoj 3 dienų nusėdėti negali. Man nebūtų intensyvu, bet po trečios salos visos vienodos pasidarytų ir atsibostų.
Keltus galima ir vietoje. Transferius kaip norit - mokėsit brangiai, bet bus ramu smile.gif jei neužsisakysit, mokėsit kiek susiderėsit ir vis tiek bus ramu smile.gif o kaip juos planuotumėt užsakyti? per viešbutį? Matot, aš jūsų nepažįstu, gal jūs iš tų žmonių, kur viskas turi būti taip sustyguota, kad pati takso ar tuktuk'o negaudysit, kaina jums nesvarbi ir t.t., tada tikrai reiktų užsisakyti iš anksto per viešbutį wink.gif
Į Phi phi galima ir iš Railay vienai dienai nuplaukti, o ar ją verta pamatyti - jūsų asmeninis apsisprendimas, siūlau daugiau pasidomėti internete ir susidarys vaizdas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2015 09 05, 01:41)
Kas tas Pai? Dėl ko verta?

Aprašymo nerašysiu, tam yra google, tripadvisor, travelfish, lonelyplanet ir t.t. wink.gif 4u.gif
Papildyta:
O ryte keltu į žemyną grįžus iš Koh Tao salos (atgal į Chumpon'ą keltis?) kaip pasiekti Khao Lak? O pasiekus turbūt reikia 2 nakvynių Khao Lake, kad iš ankstaus ryto išvažiuoti įKhao Sok NP, o po dviejų naktų ten dar dviems naktims išplaukti iš Khao Lak į Similans?  4u.gif

Po Tao tm, kad pasiekti Khao Sok, važiuoti į Khao lak nereikia. Sėdat į autobusą ar miukriuką ir būnat vietoj. Similans siūlau 2 naktims ar bent jau vienai, bet tik ne vienai dienai, tada geriau iš viso neplaukti.
Papildyta:
Tai gal pigiau apsistot Ao Nang nei Raylay?

Taip, pigiau, bet vietos kardinaliai skiriasi.
Papildyta:
O ką reiškia paatiems, kokiu transportu į KS? Tą nakvynę KS NP imti iš Khao Lak?

Mikriuku, autobusu. Paketą ar nakvynę galima ir Khao Lak vienoj iš agentūrų užsobookinti (Khao Sek'e), bet galima ir ten vietoj, galima internetu, galima Surat Thani ir t.t. Kaip susiplnausit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 06 rugsėjo 2015 - 13:44
QUOTE(Hippie @ 2015 09 05, 00:41)

1. O kodėl Ajutaja išmetėt?

2. O pačiam Khao Lak taip pat tą paketą į Similans įmanoma įsigyti? Jei internetu, tai kur ieškoti Khao Lak?

3. O Railay, tai kurortinis miestelis su gražiu paplūdimiu ar dar kažkuo įstabus? blush2.gif

4. Tai gal pigiau apsistot Ao Nang nei Raylay?

5. Kas tas Chatuchak? Ir kodėl tik savaitgalį?

1. Ajutają mes išmetėme, nes porai dienų skrendame į Angkor Watą. Kiek skaičiau, tai panašaus laikmečio šventyklos, todėl nusprendėm, kad geriau kiek brangiau, bet geriau Angkor Watas nei Ajutaja.

2. Mes per čia planuojam užsakyti: http://www.khaolaktravelcenter.com/
Bet manau, kad į google galima suvesti Khao lak Similans tour ir išmes dar kelis variantus.
KLAUSIMAS: ar tos kainos į Similans galutinės, ar sumokėjus avansą ir nuvažiavus į vietą dar galima derėtis, mokant likutį?

3. Railay, kiek skaičiau, gražūs paplūdimiai ir uolos. Yra minimaliai kavinių ir naktinio gyvenimo, Daug ramiau, nei Phukete, bet ir ne taip ramu, kad jaustumeisi vienas saloje. Man tai aukso viduriukas Railay, kad praleistume paskutiens atostogų dieneles ten.

4. Ao Nang pigiau būtų nei Railay, bet Railay žmonės rašo, kad gražiau.

5. Chatuchak - turgus Bangkoke, berods veikiantis tik savaitgaliais. Jei norisi į turgų - verta važiuoti, nes labai labai didelis, o jei nesinori XXXL dydžio Gariūnų - tada matyt neverta. Mes neplanavom Chatuchak aplankyti, nes man ir Khao Sane užteks "turgaus". smile.gif
Atsakyti
[quote=Carpe diem,2015 09 06, 12:44]
Man skirtumo didelio nuo praeito plano nėra, tik išmetėt Lipe ir pridėjot Railay bei Lanta. Lipe kiek atokesnė, tai mintis turbūt ta, kad ne itin patogu nusigauti. Ar intensyvu - spręsti pačiai, nelygu kaip norisi, būna žmonės 2 sav. vietos keisti nenori ir bet koks judėjimąs stresą kelią, o būna, kad vienoj vietoj 3 dienų nusėdėti negali. Man nebūtų intensyvu, bet po trečios salos visos vienodos pasidarytų ir atsibostų.
Keltus galima ir vietoje. Transferius kaip norit - mokėsit brangiai, bet bus ramu smile.gif jei neužsisakysit, mokėsit kiek susiderėsit ir vis tiek bus ramu smile.gif o kaip juos planuotumėt užsakyti? per viešbutį? Matot, aš jūsų nepažįstu, gal jūs iš tų žmonių, kur viskas turi būti taip sustyguota, kad pati takso ar tuktuk'o negaudysit, kaina jums nesvarbi ir t.t., tada tikrai reiktų užsisakyti iš anksto per viešbutį wink.gif
Į Phi phi galima ir iš Railay vienai dienai nuplaukti, o ar ją verta pamatyti - jūsų asmeninis apsisprendimas, siūlau daugiau pasidomėti internete ir susidarys vaizdas 4u.gif
Papildyta:

kiekviena diena vis nauju minciu prisigalvoju, vel pakeiciau planeli, labai noriu Ko lipeje pabuti paskutines dieneles, phi phi isvs isbraukiau. tik dabar klausimas iskilo toks ar verta imti ekkursija i similan salas, jei mes busim ir ko lipeje, nes skaiciau, kad ir ten , ir ten pavirsinis nardymas yra supperinis wink.gif ar vis del to tai nesulyginima?
ir ar Railay yra ka veikti be papludimio? svarstau kur geriau ar Ao nange ar railay....

Atsakyti
O ar saugu skrist 2 merginom i Tailanda? ax.gif
Atsakyti
Jei rašo price per pax, tai kaina už paketą ar kiekvienam asmeniui? g.gif

Ir dar, kažkuri rašėt apie vietinių savaitgalinę atrakciją iš Bankoko III klasės traukinio vagonu pasivažinėt į Kančianaburį už 110BHT, tai ar užtenka vienos dienos ten, kad spėti pasimaudyti kriokliuose?

QUOTE(Carpe diem @ 2015 09 06, 13:44)
Po Tao, kad pasiekti Khao Sok, važiuoti į Khao lak nereikia. Sėdat į autobusą ar miukriuką ir būnat vietoj.

Mikriuku, autobusu. Paketą ar nakvynę galima ir Khao Lak vienoj iš agentūrų užsobookinti (Khao Sek'e), bet galima ir ten vietoj, galima internetu, galima Surat Thani ir t.t. Kaip susiplnausit wink.gif

Ačiū aciuks.gif

QUOTE(Atlantida* @ 2015 09 07, 08:44)
Mes per čia planuojam užsakyti: http://www.khaolaktravelcenter.com/
Bet manau, kad į google galima suvesti Khao lak Similans tour ir išmes dar kelis variantus.
KLAUSIMAS: ar tos kainos į Similans galutinės, ar sumokėjus avansą ir nuvažiavus į vietą dar galima derėtis, mokant likutį?

3. Railay, kiek skaičiau, gražūs paplūdimiai ir uolos. Yra minimaliai kavinių ir naktinio gyvenimo, Daug ramiau, nei Phukete, bet ir ne taip ramu, kad jaustumeisi vienas saloje. Man tai aukso viduriukas Railay, kad praleistume paskutiens atostogų dieneles ten.

5. Chatuchak - turgus Bangkoke, berods veikiantis tik savaitgaliais. Jei norisi į turgų  - verta važiuoti, nes labai labai didelis, o jei nesinori XXXL dydžio Gariūnų - tada matyt neverta. Mes neplanavom Chatuchak aplankyti, nes man ir Khao Sane užteks "turgaus". smile.gif

drinks_cheers.gif kol kas pigiau už 3d./2n. nerandu nei ten (6000BHT) Dėl derėjimosi nuvažiavus užsrezervuojant internetu iš anksto-neįsivaizduoju, bet gal atsakys bandžiusios/bandę smile.gif

Railay-sala? blush2.gif Aš tik paplūdimį radau. Kiek naktų ten planuojat? Klausykit, o jei gyvensim kur nuo Railay beach į šiaurę apie 1,5km, tai nėra toli, kad nužingsniuot iki to gražaus pliažo?

Aišku, dėkui, kaip tik savaitgalį būsim Bankoke smile.gif Bet Gariūnų nei XS nei XXL nesinori ax.gif
Atsakyti