QUOTE(aastaa29 @ 2016 04 04, 22:35)
Nu nežinau, įdomiai čia,gal tiesiog sekasi žmonėms. Nes man tai niekas nevedzioja ir net nepadeda cv kurti.vat dabar bandysiu per Lt agentūra
QUOTE(aastaa29 @ 2016 04 08, 17:16)
Visai ne taip😣arba kalba žmogus kuris yra abejingas kitiems,tai gal sakau nebūtų sakius jo jo atvaryk tutik atvaryk.aš per prievarta nesipirsau pas ją! Ai,ir kodėl aš čia turiu aiškintis?!?😡
Papildyta:
Beje,šiandien buvau interviu dėl darbo TKMAXX sandėlyje, pirmadienį bus apmokymai, nesigiriu,bet tikiuosi kad pavyks.ir tai pasiekiau pati!!!per visus apply'inimus!!!!!bet niekam nelinkiu patirti tokių nervų kaip teko man,na aišku ne visi tokie panikuotojai kaip aš😀juk mes visi,visi žmonės skirtingi😊gero savaitgalio😊
Labai keistas jusu poziuris ir ji turint labai sunku bus gyvent toliau.
Nieks nieko neprivalo...pats esi savo likimo kelvis. Ya visa energija ir jega , kuria skiriat kaltinimam skirkit saves tobulejimui ir darbo paieskom, nes darbas, jei net ji ir radot jis ne paskutinis gi, galit kalnus nuverst ir pasiekt bet koki uzsibrezta tiksla.
Man svetimoj saly nieks napadejo ir buvau as ne viena , o su 4 metu vaiku...salia buvo sesuo, drauge, kurios cia 20 metu gyvena...Bet as neikad nieko nekaltinau. Su 15 vokisku zodziu cia atvykau radau pati buta, darba, darzeli...ir praejus 4 metam cia labai daug pasiekiau, nes man nieks nepadejo ! Kalbu puikiai, turiu gera darba, turim viska su sunum, ko reik ir ko net nereik