Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas užsienyje

QUOTE(aastaa29 @ 2016 03 11, 10:40)
Kadangi aš labai nekantri, tai dar paklausiu, kaip greitai jūs ar jūsų pažystami radot darbukus?anglų moku ,bet labai baikšti esu,bijau susakyt ką ne taip😕

Pats pirmas darbas buvo per agentura - kita diena kai tik gavau NI smile.gif
Per agenturas perejai?
Tiesa as nelabai isivaizduoju kaip dabar su tokiais darbais, bo paskutini meciau beveik pries 3 metus samdoma. Betgi is aplinkos matau, kad nieko sudetingo net jei kalba gera.
Atsakyti
QUOTE(KaipGyvenu @ 2016 03 13, 16:24)
Pats pirmas darbas buvo per agentura - kita diena kai tik gavau NI smile.gif
Per agenturas perejai?
Tiesa as nelabai isivaizduoju kaip dabar su tokiais darbais, bo paskutini meciau beveik pries 3 metus samdoma. Betgi is aplinkos matau, kad nieko sudetingo net jei kalba gera.

Ėjau, į viena nuejau tai tik agency list davė. Tipo teefonu registruotis? Kitoj užregistravo bet dar tyla.man jau pasiutimas ima,eisiu metyt tuos lapukus,ir mausiu namo!
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 03 16, 12:58)
Ėjau, į viena nuejau tai tik agency list davė. Tipo teefonu registruotis? Kitoj užregistravo bet dar tyla.man jau pasiutimas ima,eisiu metyt tuos lapukus,ir mausiu namo!

o tai ko tikejais? darbais sninga? Reik ne i vina/dvi nueit bet i visas aplinkui. Internetu irgi. VIsokius viesbucius, restoranus apeit su cv ir tt. Kiek cv issiuntei? kiek isdalinai? kiek kartu skambinai?
Atsakyti
QUOTE(KaipGyvenu @ 2016 03 17, 17:23)
o tai ko tikejais? darbais sninga? Reik ne i vina/dvi nueit bet i visas aplinkui. Internetu irgi. VIsokius viesbucius, restoranus apeit su cv ir tt. Kiek cv issiuntei? kiek isdalinai? kiek kartu skambinai?

Cia viešbučių nematau,gal tiesiog neturiu iš Ko pasukti!vakar vėl buvau agentūroje tai be gyvenamos vietos įrodymo to nin neregistruoja! Nzn, bet man jau visai nejuokinga.įdomu kaip randa darbą va tie be kalbos?
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 03 18, 11:06)
Cia viešbučių nematau,gal tiesiog neturiu iš Ko pasukti!vakar vėl buvau agentūroje tai be gyvenamos vietos įrodymo to nin neregistruoja! Nzn, bet man jau visai nejuokinga.įdomu kaip randa darbą va tie be kalbos?

visiskai mazas kaimas be viesbuciu, prekybos centru ir tt? unsure.gif
taip, kai kur reik iskart NI turet, nenori be jo registruot net, nes a kam jiems tas vargas, kai pilna jau su dokumentus turinciu?
nzn kaip kiti randa, gal i kokius fabrikus vistu pest kas ikisa unsure.gif nors, atsimenu, drauge pasakojo, kad pas ja i viesbuti darbinosi lenkas kambariu valyt, tai buvo atsivedes drauga pavertejaut.
parasyk koki postcode savo i az, paziuresiu kas ten per vieta. Gali tik vietoves pavadinima ir pirmus postcode skaicius smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas darbinosi ar dirba šioje įmonėje? gal turit kokių atsiliepimų?
namų tvarkytojos
Atsakyti
tik turekit omenyje kad visos agenturos jus ''perleidzia'' vietinems agenturoms. Taip kad garantiju nulis
Atsakyti
atvaziavau, trecia diena paskyrem agenturom, ketvirta diena jau dirbau, pirmas darbas buvo parfumerijos fabrike, antrasis antienos fabrike, darbais nelyja, reikia eiti i agenturas ir eiti... tiesa, angliskai nekalbu. plius jus gal bijote bet ka dirbti.. nes i laukus, i vistu, antienos ir pan fabrikus zmoniu visada reikia..
Atsakyti
QUOTE(Elijausmama @ 2016 03 29, 22:04)
atvaziavau, trecia diena paskyrem agenturom,  ketvirta diena jau dirbau, pirmas darbas buvo parfumerijos fabrike, antrasis antienos fabrike, darbais nelyja, reikia eiti i agenturas ir eiti... tiesa, angliskai nekalbu.  plius jus gal bijote bet ka dirbti..  nes i laukus, i vistu, antienos ir pan fabrikus zmoniu visada reikia..

Nu nesuprantu!jei angliškai nekalbat tai kai to darbo sugebate paprašyti?!? Gal čia tas darbas priklauso nuo miesto?nežinau,niekas man nieko nesiūlo,o tų cv ir visur apply nzn kiek issiunciau.ir kaip jau tą ketvirta diena tą darbą pasiūlė?mums tą ni number reikalauja,net registruotis nenori!
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 04 01, 12:00)
Nu nesuprantu!jei angliškai nekalbat tai kai to darbo sugebate paprašyti?!? Gal čia tas darbas priklauso nuo miesto?nežinau,niekas man nieko nesiūlo,o tų cv ir visur apply nzn kiek issiunciau.ir kaip jau tą ketvirta diena tą darbą pasiūlė?mums tą ni number reikalauja,net registruotis nenori!

Visu pirma mano vyras gerai angliskai kalba, jis anglu imonej dirba. man padejo draudima sutvarkem, vaiksciojom kartu po agenturas. cia jums taip atrodo matyt, kad anglu nemoki ir stop. pilna tokiu kaip as,,, kiti isvis vieni atvaziuoja, niekas jiems nepadeda, mykcioja patys kazka bet prisimykcioja ir dirba. ir reikia eiti ne i viena agentura, o i kelias, i visas kokias mieste rasit.... taip as jau ketvirta diena dirbau ir dirbu toliau, dar tik sia savaite draudima susitvarkiau. o fabrikuose reikia darbuotoju aisku ziurint kur.. kaip minejau kokiame antyne ar laukuose visada. ir kalba nebutina. bet jei jus jau norit pas kokius anglus iskart papulti, kalbos nemokedama, nes tarkim nenorit i koki antyna, tada jau jusu beda, vadinasi sedesit ir lauksit.. tik idomu kaip uz nuoma ir visa kita sumokesit....
Papildyta:
Tiesa kai eini i agentura jie ir taip supranta, kad darbo atejai ieskoti, tik reikia visada sakyti jog gali dirbti viska ir visada. plius agenturose daznai dirba lietuviu mano mieste kur esu net keliose po lietuvi yra, db per kuria agentura dirbu oje net 2 lietuves smile.gif tad problemu nera.

Nezinau ka kitos patarti gali, taciau savo kailiu patyriau jog anglu k nebutina ir kad reikia eiti, eiti lysti i akis, kad nori dirbti.. buna kviecia nekviecia, pagal uzsakyma, tai pati rasau, ar butu galimybe tarkim ryt dirbti. ir pan.....
Atsakyti
Nu nežinau, įdomiai čia,gal tiesiog sekasi žmonėms. Nes man tai niekas nevedzioja ir net nepadeda cv kurti.vat dabar bandysiu per Lt agentūra darbinis i h & m sandėly. Tiesa yra mokestis 200 eurų,bet kas belieka?skolinsiuos ir tik Duokit tą darbą nes kitaip nu niekaip.stoviu vietoj!kiaurai,čia nei antynu nei vistynu nėra,visur kur apeliuoju ir tik atraso thanks for your apply. I vsio!
Atsakyti
QUOTE(Elijausmama @ 2016 03 29, 22:04)
  plius jus gal bijote bet ka dirbti..  nes i laukus, i vistu, antienos ir pan fabrikus zmoniu visada reikia..

va va, zmoniu visada reikia. Va sito ir reikia bijot. O kazin kodel visada ten zmoniu reikia? Nesusimastet? Nes darbo salygos nezmoniskos, nes algu nemoka ir pan. Todel niekas ten ilgai ir nedirba.

QUOTE(aastaa29 @ 2016 04 04, 21:35)
Nu nežinau, įdomiai čia,gal tiesiog sekasi žmonėms. Nes man tai niekas nevedzioja ir net nepadeda cv kurti.vat dabar bandysiu per Lt agentūra darbinis i h & m sandėly. Tiesa yra mokestis 200 eurų,bet kas belieka?skolinsiuos ir tik Duokit tą darbą nes kitaip nu niekaip.stoviu vietoj!kiaurai,čia nei antynu nei vistynu nėra,visur kur apeliuoju ir tik atraso thanks for your apply. I vsio!

kad netektu paskui gailetis su tais skolinimaisis. Pries kazkien metu ir as vaziavau per agentura. Mokestis jai buvo gal 1300 Lt+ nemazai uz busa paeme, kuri irgi agentura organizavo. Isleidau tada visas savo santaupas. Neuzdirbau nieko. Gerai, kad valgyt nemazai buvau nusivezus ir pinigu atgal turejau. Grizau puolus i minusa, bet bent niekam neskolinga. (beja, ir ne as viena tokia). Gerai pamastykit, kas bus, jei nieko neuzdirbsit. Is ko skola atiduosit. Nebent jum dzin bus, kad kazkam pinigu negalit grazint. Kitu atveju, rizika didele.
Atsakyti