QUOTE(aastaa29 @ 2016 04 01, 12:00)
Nu nesuprantu!jei angliškai nekalbat tai kai to darbo sugebate paprašyti?!? Gal čia tas darbas priklauso nuo miesto?nežinau,niekas man nieko nesiūlo,o tų cv ir visur apply nzn kiek issiunciau.ir kaip jau tą ketvirta diena tą darbą pasiūlė?mums tą ni number reikalauja,net registruotis nenori!
Visu pirma mano vyras gerai angliskai kalba, jis anglu imonej dirba. man padejo draudima sutvarkem, vaiksciojom kartu po agenturas. cia jums taip atrodo matyt, kad anglu nemoki ir stop. pilna tokiu kaip as,,, kiti isvis vieni atvaziuoja, niekas jiems nepadeda, mykcioja patys kazka bet prisimykcioja ir dirba. ir reikia eiti ne i viena agentura, o i kelias, i visas kokias mieste rasit.... taip as jau ketvirta diena dirbau ir dirbu toliau, dar tik sia savaite draudima susitvarkiau. o fabrikuose reikia darbuotoju aisku ziurint kur.. kaip minejau kokiame antyne ar laukuose visada. ir kalba nebutina. bet jei jus jau norit pas kokius anglus iskart papulti, kalbos nemokedama, nes tarkim nenorit i koki antyna, tada jau jusu beda, vadinasi sedesit ir lauksit.. tik idomu kaip uz nuoma ir visa kita sumokesit....
Papildyta:
Tiesa kai eini i agentura jie ir taip supranta, kad darbo atejai ieskoti, tik reikia visada sakyti jog gali dirbti viska ir visada. plius agenturose daznai dirba lietuviu mano mieste kur esu net keliose po lietuvi yra, db per kuria agentura dirbu oje net 2 lietuves
tad problemu nera.
Nezinau ka kitos patarti gali, taciau savo kailiu patyriau jog anglu k nebutina ir kad reikia eiti, eiti lysti i akis, kad nori dirbti.. buna kviecia nekviecia, pagal uzsakyma, tai pati rasau, ar butu galimybe tarkim ryt dirbti. ir pan.....