Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas užsienyje

QUOTE(XVXVX @ 2013 08 25, 13:52)
o man iskyla klausimas, o kodel yra toks suvokimas, kad jei jau gyveni uzsienyje tai jau turi gyventi super, uzdirbti daug, na zodziu tureti kuom pasirodyti. Kodel zmones negali tiesiog gyventi? kurti seimas, auginti vaikus, megautis gyvenimu, dirbti, kad ir nuomojamame bute/name, kurti ateities planus.. Kur tame blogumas?

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Papildyta:
As nesuprantu , koks skirtumas ,vienam gera lt, kitam gera uzsieni.. nu ir valio biggrin.gif kodel cia reik vieniems ant kitu mesla pilt ? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Airina*: 26 rugpjūčio 2013 - 14:21
laba diena,
turiu klausimeli tikiuos padesite smile.gif
mano vyras dirba ir gyvena u.k., mes su vaikuciais kolkas lt, ar isduos man NIN (insurance number) jeigu Lietuvoje esu vaiko prieziuros atostogose? gal kas susidurete? smile.gif vyras jau ji gavo.
Atsakyti
Gal yra kokia temelė konkrečiai apie darbą Anglijoje? smile.gif
Atsakyti
O beje galbūt gali kas nors asmeniškai parašyti, kas dirba Anglijoje, norėčiau keleto klausimėlių paklausti smile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pasiūlyti kokio darbo užsienyje. Svarbu, kad darbas būtų legalus, kad darbdavys apgyvendintų. Anglų kalbą moku vidutiniškai. Gal į padavėjas užsienyje būtų įmanoma įsidarbint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Airina* @ 2013 08 26, 13:20)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Papildyta:
As nesuprantu , koks skirtumas ,vienam gera lt, kitam gera uzsieni.. nu ir valio  biggrin.gif kodel cia reik vieniems ant kitu mesla pilt ?  rolleyes.gif  biggrin.gif

todel kad lietuvis lietuviui visada pavydi jo gyvenimo seimos vyro ir visko kuo galima pavydet.esu susidurus ir pati su situ.
visi gali gyventi geriau bereik tik noro ir daug daug pastangu ir gali pasiekti kalno virsune.
turbut lietuvio nesakau kad visu bet daugumos manieros amzinai verkti kad neturi pinigu,bet neapsidairo aplinkui kokie jie yra laimingi jog yra sveiki ir turi grazias seimas.O pinigus visad gali uzsidirbti ne iskart kruvom bet palaipsniui ir isigysi savo turto ir tai ko nori.
Atsakyti
Mano vyras pries 6metus,buvo isvykes I Airija,apsistojo pas mano broili,pradejo ieskotis darbo internetu, per ivairius skelbimus, pradejo dirbti po 3savaiciu darbo paiesku labai gerai uzsidirbo gryzo patenkintas smile.gif Dabar vel mastom,kad reikia isvykti abiems ir su visam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitele78: 07 spalio 2013 - 10:13
Sveiki gal yra tokiu kur isidarbino per jobcentras.lt... konkreciai Bostonas, pati praejau atranka ir siulo darba Bostone, bet radau nelabai kokiu skundu apie sia firma, tai dabar suabejojau ar verta vaziuoti per juos.
Atsakyti
sveikos merginos ,kreipiuosi pas jus gal kas bandete darbintis per kokia nors idarbinimo agentura airijoje ?jie ima tik uz idarbinima ? ar kaip uk girdejau jog dirbi uz maziau i val ir dalis atitenka agenturai.....? mano vyras jau ketvirti metai dirba naktim labai nori pakeisti darba nes nemato sviesios dienos.....nesant cv paprastai maza tikimybe . kalba eina apie dublina ir aplink butu gerai ir su adresiuku jei kas zinote . aciu
Atsakyti
O man įdomu dėl darbų Italijoje... Labai norėčiau išsamių ir rimtų atsakymų.. Galbūt geriau į asmenines žinutes. smile.gif
Atsakyti
Kaliningrado pieno produktu gamykla iesko darbuotoju:
-technologo
-irangos inzinieriaus
-sandelininko
alga nuo 3500 iki 7000lt+apgyvendinimas+dokumentu apiforminimas
cv siusti rusu kalba atokom@mail.ru arba tel +79062105599
Atsakyti
Kažkaip nebeaktyvi tema yra, darbo užsienyje yra daug, bet pasiūlymu nei vieno
Atsakyti