QUOTE(TaiRa** @ 2013 08 19, 00:16)
Patys sau meluojat,kiek beskaityčiau,kiek besidomėčiau,tiek visur guodžias moterytės,kad dabar nėra pinigų,reikia pataupyti,dabar negaliu sau to ar ano leisti nusipirkti ir t.t o,dar gyvena po kelias šeimas,kad nuoma būtu pigesnė,kitoms šeimoms reikia iš vien kraustytis kaip čigonams iš vieno būsto į kita,savo nuosavo būsto neturite,gyvenat svetimuose namuose,plius dar svetima šalis,na ir daug dar pavyzdžių,Tai kurioje vietoje jums ten gyvenimas atrodo geresnis,gyvenat taip pat kaip lietuviai LT ,o sakot ,kad gyvenimas geresnis,nesąmonė
Papildyta:
Taip gyvena mažuma ,o bent žinai kiek LT šeimų gali leisti viska nusipirkti naujus,o ne padėvėtus
? Beje 1500 tai čia vos ne mažiausias atlyginimas,šiaip uždirba daugiau,o dar sudėjus du atlyginimus į krūva gaunasi normali suma,už kuria gali gan normaliai gyventi savoje šalyje,savose namuose
QUOTE(TaiRa** @ 2013 08 21, 00:34)
Kas netingi dirbti tas užsidirba ir LT ,tik reikia ne sėdėti ,o ieškoti kaip užsidirbti,ką dirbti,kaip dar papildomai užsidirbti ir t.t va vienas iš pavyzdžių
http://verslas.delfi...i.d?id=62063935
Mano sesers vyras turi kombainą,senuką tokį,papigiai nusipirko,atkėlė naujam gyvenimui,per diena nukulia 7 ha, 1ha nukūlimas 1000lit ,aišku ne kasdiena tiek daug nukulia ir čia tik sezono darbas,bet neblogai prisideda prie šeimos biudžeto.Vienas iš draugų dirba suvirintoju uždirba po 7000tūks,jei išsiunčia pvz į Latvija kokį projektą pabaigti,dar daugiau .Kaimynas mano dirba pas ūkininką viska,ir technika taiso,ir traktorių vairuoja ir remontus namie,žodžiu viska į diena uždirba 200 ir daugiau,pagal išdirbtas valandas,jo žmona IKI dirba ten gauna 1200 lit ,.Dar kitas kaimynas statybose kas su medžiu susyja jis uždirba apie 5000tūks,jo žmona siuvėja dirba namuose pagal patenta ji maždaug uždirba 1500-2000,mano šeimos biudžetas 4500lit į mėnesį,būna ir daugiau,būna ir mažiau,aiii kas nori ir netingi,gyvena gerai ir LT
Jau geriau biški biedniau,bet savoje šalyje ,savoje aplinkoje ,savose namuose,su savo artimaisiais ,nei ieškoti laimės svetur
o ten susirasti laime yra labai sunku,dirba tie mūsų lietuvaičiai kaip negrai,šviesios dienos nemato,svetimam būste,svetimoje lovoje,be namiškių,be artimųjų ir įsivaizduoja ,kad gyvena geriau
Gyvenkit jūs kaip norit ir kur norit,ne man jus auklėti ar paprotinti,tik išsakau savo nuomone
na jusu postai kazkodel labai idomiai pasikartojantys,ir nereikia taip akcentuoti,kad zmones kitose salyse nieko neturi ,as galiu tik tiek pasakyti galima kitoje salyje irgi gerai gyventi tureti savo namus netgi kelis namus ir kitus nuomuoti,ir taip gyventi dirbti gera darba ,tureti savo bizni
o kai viskas turima ir galima tai nebutina buti lt. as esu lietuve,bet joje gyventi visai nenoriu del zmoniu elgesio
QUOTE(byebyelondon @ 2013 08 19, 17:32)
Sutinku. O I Lietuva negrizta, nes geda, bet to niekada neprisipazins. Kartos iki nukritimo, kaip jiems ten geriau nei Lietuvoje, nes prisipazinimas, kad yra atvirksciai, reikstu as-kvaila. Garantuoju, kad gyvena baisiajam rytu Londone ir dirba tikrai ne protinius darbus, antraip taip gerai pasalpu neismanytu. Tai yra daugumos emigrantu prototipas.
Ayilin, galite nekomentuoti su savo po kiekvieno sakinio pasikartojanciais galva dauzanciais veideliais, nes zinau ka pasakysite ir man visai neidomu. No judgement.
daug zmoniu turi uzsienyje protinius darbus ir savo biznius,taip kaip ir lt. tai kodel nejuodinat zmoniu kurie dirba lt. neprotinius darbus
ir dar ka noriu pasakytu galima gerus darbus tureti kaip sakot protinius ir uzsienyje ir lt.,o tada gyventi kur norit,pasirinkti
ir siaip manau kiekvienas darbas kuris yra sukurtas jis kiekvienam yra svarbus ir geras,kad ir kaip