QUOTE(majusia @ 2011 11 08, 20:02)
Istikruju sunku isvaziuot pas nieka ir niekur... O jei nutarei padeti tai ir pats turi isitikinti ar zmogus pasiruoses viskam... Nes as isitikinus kad daug yra norinciu ir bijanciu isvaziuot per agenturas ar kaip minejau pas nieka. Ir ne visi yra nedekingi ar tiesiog nezino kaip pasakyt aciu, bet kai kuriems pazistamiems nepakanka to ir pradeda reikalaut pinigu kai zmogus tik pradeda stotis ant koju...
na,cia jau visai negerai.bet is kitos puses,pagalvojus,jei zmogus is taves skolinasi ir sako,kad veliau atiduos-tai yra kitas reikalas.ir kai leidzia pinigus pasisedejimui bare ar kokiems rubams,jei turi atsivezes ju su savim-tas jau nesuprantama.is pradziu susimokek uz kambari,nusipirk maisto,o jau tada leisk likusiuos,kur nori.niekas nezada visa laika laikyt kazka ant savo sprando.pradejai dirbti-buk malonus pradet moket uz kambari ir maista,rubai ir vakareliai gali palaukti.
pvz mano mama vaziavo pries 2.5 metu per viena Vilniaus agentura.atvaziavo i darbo vieta,viskas buvo gerai.kai po kazkiek laiko ji man pasisake,kad nera darbo jau 3 savaites ir neturi kuom susimoket uz nuoma ir uz ka valgyt nusipirkt,as jai issiunciau pinigeliu ir iskart paskambinau i ta agentura.mane gerai atsimine,nes uz ju paslaugas mokejau as.pazadejo,kad per 2 sav ji gaus darba.kai negavo,pasiskambinau dar karta,pasnekejau.pasiule ja pervezti i kita miesteli.nuo to laiko ji tam miestely ir viskas gerai,jau dirba pagal kontrakta.galima vaziuot per agenturas,tik ne per Kauno viena firma,nes pazistu pati apgautus zmones.o svarbiausia,kad namuose tam laikotarpiui liktu geras uznugaris.taip kad linkiu sekmes tiems,kas bando ryztis arba kas jau atvaziavo ir bando isikurti