sveikos merginos, gal kuri turi patirties dirbant Gaikijoje, Kipre ar Kretoje? Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija? Nes vaziuoti ant durniaus baisu ir taip pingeliu trukumas, o per agenturas nemanau, kad patikima. Gal kuri galetu padeti surasti darbeli, butinai atsilyginsiu
QUOTE(lajurga @ 2010 05 03, 10:57)
sveikos merginos, gal kuri turi patirties dirbant Gaikijoje, Kipre ar Kretoje? Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija? Nes vaziuoti ant durniaus baisu ir taip pingeliu trukumas, o per agenturas nemanau, kad patikima. Gal kuri galetu padeti surasti darbeli, butinai atsilyginsiu
Na girdejau atsiliepimu, bet nelabai geru, isnaudoja, mazai moka, bet galima tuo paciu pamatyt sali
QUOTE(Bagyra @ 2004 08 18, 21:45)
Norėčiau daugiau sužinoti apie darbą užsienyje (net nzn nuo ko padėti). Girdėjau, kad per agentūras nepasimoka važiuoti - nes jos nuplėšia nemažus pinigus, o į vietą nuvažiavus neaišku ar TIKRAI tą darbą gausi arba jei ir gausi - arsi pluši prakaituosi šviesios dienelės nematydama, ir kai tik jau pradėsi užsidirbinėti pinigėlius į savo kišenę - ateis laikas vykti namo - taigi uždirbio kaip ir 0.
gal kas iš jūsų taip vyko į užsienį uždarbiauti - gal galite pasidalinti patirtimi?
gal kas iš jūsų taip vyko į užsienį uždarbiauti - gal galite pasidalinti patirtimi?
sveikos
kol kas esu naujoke cia taj truputi sunkoka su tokiu labirintu na as jau antri metaj kajp anglijoje,vaziavau cia pas drauga taj su darbu buvo lengviau,tik atvaziavus kita diena jau ejau registruotis i anglu agentura ir kita diena jau buvau iskviesta dirbti... bet tajp buvo ankciau dabar cia vyksta labai didele atranka,darbo mazaj o norinciu dirbi daug, pirmiausia rejkalauja kalbos, na laimingi tie kurie jau senaj dirba ir sedi tyliai savo vietose o su tom agenturom taj jau tajp...sunku,yra daug zmoniu kurie dirba kajp "arkliai" o pinigelius gauna mazus,ir negana to dar daug uz viska moka. tajp kad bukite atsargios
gal kas zinot kaip susirasti darba lenkijoje?viesbutyje,ar statybose?lenkiskai kalbu laisvai ,rusiskai,angliskai,suprantu vokiskai
Oi, agentūros yra blogis (aišku ne visos, bet kiek žinau - ne kas, oi ne kas). Siūlyčiau pradėti darbo ieškotis per lietuviškus tinklapius, pvz. įrašyk į google žodį ''Zars''. Tiesa pasakius, aš taip ir įsidarbinau, tai tapau kažkiek fanė. O šiaip ką rekomenduočiau, pirmiausiai - darbas, darbas ir tik darbas, o tada ieškokis būsto. Geriausiai manau, kad šiuo metu mėginti į Norvegiją, dar Velse yra nemažai gerų darbelių, o šiaip jei ką trauktų gera mintis būtų - Kanada.
Siaip po biski UK su darbais (emigrantams) bus sunkiau, ir dar sunkis . Nes kas domejosi naujai ishrinktos valdzios tiklsais supras kodel. Del LT agenturu geriau vengti jas:) O jei ieskais Uk darbo pagal specialybe geriau per agentura, nes dauguma nieko neims, o pinigelius atskaiicuos jau kai gausi darba. O jei ieskote nespecialybiniu darbu tai jau kas kaip ishmano susiranda:)
QUOTE(charmante @ 2010 08 01, 08:14)
Siaip po biski UK su darbais (emigrantams) bus sunkiau, ir dar sunkis . Nes kas domejosi naujai ishrinktos valdzios tiklsais supras kodel. Del LT agenturu geriau vengti jas:) O jei ieskais Uk darbo pagal specialybe geriau per agentura, nes dauguma nieko neims, o pinigelius atskaiicuos jau kai gausi darba. O jei ieskote nespecialybiniu darbu tai jau kas kaip ishmano susiranda:)
as domejausi naujai isrinktos valdzios tikslais, programa, priimtais istatymais, vykdoma realia politika.
Jis visiems EU pilieciams tik i nauda ))
o ka jus norejote pasakyti kitka? butu idomu sia propaganda isgirsti...
QUOTE(lajurga @ 2010 05 03, 10:57)
taip, turiu patirties dirbant siose salyse.
Moka mazai. 600 euru i menesi, jei dirbsi padaveja ar kambarine viesbutyje. papildomai gali uzsidirbt is tipsu, bet ne visuose restoranuose juos gausi, nes daznai patys seimininkai juos paskirsto ir gauni maza procenta nuo bendros sumos.
Kiekvieno istorija skirtinga, galbut tau labai pasiseks.
Sveikos, mamytės. Norėčiau ir aš padirbėti kur nors vakaruose, pvz., Kanadoje ar Skandinavijoje. Esu siuvimo įrengimų mechanikas. Kalbų nežinau. Ką galėtumėte man patarti?