QUOTE(Marabou @ 2015 10 19, 01:08)
Sveika, munixas, kiek laiko po tavo operacijos jau praejo? Manau kol nesibaigė gijimas, t.y. Nepraejo dar 12-18mėn, neverta dar vertinti galutinio varianto, nes gijimas dar nebuna baigesis, ypac mikstuju audiniu. Gi tie patinimai labai iskraipo tikraji vaizda.
Ir dar ne mano nuomonė, bet kiek is senu forumu perskaiciau, tai kas darosi labai minimalius pokycius, tik 1mm kupreles, ar tik biski galiuka, tai dazniausiai pasigaili.. Nes tokie pokyciau sunkiausiai padaromi, ir labiausiai matosi, jei kas ne taip padaryta.. O galbut tiesiog suklydai, kad nepasirinkai pilnos korekcijos, gal tuomet vaskas butu buve nulipdyta lygiau na, bet cia kas butu jei butu.. Svarbiausia kad galutinis vaizdas tave tenkintu
Kasandrija, kadangi jau tikrai nusprendziau S.V. Isbandyti, tai rytoj skambinsiu ir tarsiuos del konsultacijos, bus mano pirmoji O kita varianta turiu dar jankuna pasirinkus, visus kitus lt chirurgus jau esu atmetus kaip kandidatus, kazkaip labiau pasitikejima teikia tie, kurie daugiau prie veidelio nei prie papu skalpeli kisa nors irgi tikslios statistikos neturiu, cia tik tokia nuomone susidariau tiek kad as is kauno, tai man S.V. Butu zymiai patogiau, bet jeigu nesutaps musu siekiai, tai nekliutis ir tie kilometrai svajonės siekiant !
Ir dar ne mano nuomonė, bet kiek is senu forumu perskaiciau, tai kas darosi labai minimalius pokycius, tik 1mm kupreles, ar tik biski galiuka, tai dazniausiai pasigaili.. Nes tokie pokyciau sunkiausiai padaromi, ir labiausiai matosi, jei kas ne taip padaryta.. O galbut tiesiog suklydai, kad nepasirinkai pilnos korekcijos, gal tuomet vaskas butu buve nulipdyta lygiau na, bet cia kas butu jei butu.. Svarbiausia kad galutinis vaizdas tave tenkintu
Kasandrija, kadangi jau tikrai nusprendziau S.V. Isbandyti, tai rytoj skambinsiu ir tarsiuos del konsultacijos, bus mano pirmoji O kita varianta turiu dar jankuna pasirinkus, visus kitus lt chirurgus jau esu atmetus kaip kandidatus, kazkaip labiau pasitikejima teikia tie, kurie daugiau prie veidelio nei prie papu skalpeli kisa nors irgi tikslios statistikos neturiu, cia tik tokia nuomone susidariau tiek kad as is kauno, tai man S.V. Butu zymiai patogiau, bet jeigu nesutaps musu siekiai, tai nekliutis ir tie kilometrai svajonės siekiant !
praeje 8metai...tai manau sugije net per daug pilnos man kaip ir nereikejo, pats Viksraitis sake, kad nosis pagal veida, galiuka galima siek tiek uzapvalint....bet kaip ir sakiau...is kart po operacijos jau maciau, kad ji nei per mm nesitrumpejo....aisku keikiau as ji nuo pirmos dienos...pradejau skaitinetis ir vualia...ne as vienintele tokia nukentejusn uo jo...su viena merginuke ir siandien susirasineju, kiek jau jis jai dare pakartotiniu ta nosi kaip bulve padare....dar net is to jaudulio turbut..skalpeli ismete is ranku ir ant veido randa uztaise.... keikia ji daug moteru....net tv laida buvo pamenu...moteris skundesi...ogi ziuriu mano daktaru...
dar aisku ne visi nores taisyt jo kringelius
Papildyta:
p.s plius del patogumo tikrai nepatarciau gydytojo rinktis....as irgi pasirinkau del patogumo..tai va ir siandien dar ta patoguma jauciu