Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija 24 tema

Rytoj pasikonsultuosiu su D. Balciunu, idomu, kaip seksis si karta rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms,
noriu prisijungti ir aš prie jūsų forumo ir tikiuosi kad iš jūsų pasisakymų ir nuotraukų pavyks susidaryti šiokią tokią nuomonę apie chirurgus. Vistiek pinigėliai nemaži, o svajonė labai labai sena. Seniai svajojau, bet niekaip neišdrįsau niekam garsiai pasakyti, kaip blogai jaučiuosi su savo nosimi. Tiesiog vaidindavau labai savimi pasitikinčia, ir apsimesdavau, kad niekas nepastebi mano milžinškos nosies. Apie mano svartymus jau žino vaikinas, džiaugiuosi, kad palaiko, nors ir pakartoja kartais- nereikia tau tos operacijos.
Bet kuo daugiau mastau apie OP tuo labiau jaučiu nepasitenkinimą nosimi. Valgau picą, ir visa nosis pilna padažo, trukdo gerti gėrimus iš taurių, skardinių, nes vos palenkus taurę į ją įsiremia, ką jau kalbėt apie tai, kad žiūrėdama tiesiai ar į apačią didelė jos dalis yra mano matomumo zonoj. Mano nosis paveldėda iš tėčio giminės- nes ilga, ir iš mamos -aukšta ir nusvirusiu galiuku, o dar ir vaikystėj sutraumuota žaidžiant kieme, tai prie viso bendro rezultato ir kuprelė užsidėjo.
Manau jau esu pasirįžusi pagaliau ne tik nekęsti jos, bet ir pagaliau imtis veiksmų.
Įkeliu savo nosies nuotrauką į elektroninį paštą, tai prašau duoti prisijungimo slaptažodi.
Kol perverčiau forumą radau kelias nares, kurios turėjo kaip ir aš labai didelę nosį, turiu klausimėlį joms: ką daro su odos pertekliumiu kai ta nosį sumažina, tiesiog palieką? ar pjausto? , būtų labai šauniu ir pamatytį kokie rezultatai įmanomi iš didelės nosies.
ačiū , kad išklausėt, Duokit optimizmo sad.gif
sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Pas kiek chirurgu apsilanket, kol apsisprendet, pas ka operuotis?smile.gif Galvoju, kiek dar reiks apeiti, kol issirinksiu. Kita vertus, bet kam savo veido patiketi nesinori...

Ar Maslauskas ir Jankunas (tos, kurios lankesi pas juos) parodo kitokiu darbu pavyzdziu nei sukelti internete? Ziuriu ju galerija nosies plastiku, tai bent man visi atvejai vidutiniai-prasti po operacijos atrodo schmoll.gif
Atsakyti
wow, kokie jūsų nuostabūs rezultatai, taip pavydžiu jums naujų nosyčių.. gaila, tik kad neradau tokių didelių nosių kaip kad mano sad.gif( labai liūdna, bet tikriausiai pirmauju pagal nosies ilgį ir dydį verysad.gif gal kieno vaizdelis prieš buvo panašus į mano? ar įmanomą ką nors gražaus iš tokios nosies išgauti?
Kolkas dar pesimizmas užpuolęs..
Atsakyti
Po konsultacijos su D. Balciunu atsirado daugiau sumaisties ir is kitos puses, vilties, kad ne viskas taip blogai. Jis, kaip ir Jauniskis, nemate konkrecios priezasties operacijai, minejo, kad nosies op apskritai viena is nesekmingiausiu pasaulyje ta prasme, kad zmones lieka nepatenkinti, lukesciai vienokie buna, po operacijos kitaip sugyti gali, beda tame, kad nosies audiniai nera patys dekingiausi ir vos ne individualiai nuo organizmo reakcijos priklauso, kaip gis, ar randes, formuosis kazkokie papildomi dariniai ar ne. Taip pat sake, kad mano atveju yra milimetru klausimas, tad tokie atvejai patys sunkiausi ir daktarui ir pacientui psichologiskai.

Rekomendavo pabandyti injekcijas, nes jos issprestu mano beda - pakeltu galiuka, siek tiek suvienodintu abi snerves, atsirastu simetrija. Nezinau, ar tai 100% tenkins mano reikalavima, bet zadu bandyti, nes tai ir pigesnis ir maziau drastiskas budas, ne visam gyvenimui liekantis efektas.

Lapkriti turiu konsultacija pas T.A.,galvoju, gal dar nueiti, nes kol kas tik 2 nuomones girdejau bet tos injekcijos labai sudomino, norisi pirmiausia jas meginti gal.
Jauniskis, pas kuri pirma konsultavausi, sake, kad atvejis ''milimetrinis", bet pabaigoj konsultacijos sake, kada yra laisvu laiku opracijai, nezinau kaip tai vertinti, ar jis linkes rizikuoti butu ar itin patyres ir galvoja, kad jam gautusi gerai. Bet del Jauniskio rasiau, kad mes kaip ir neaptarem bendros vizijos, toks ispudis, kad jis vienaip isivaizduoja ir taip padarytu smile.gif Priderins, mazdaug, man nereikia del to galvot smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif
Kuri laika buvau dingusi, bet sugrizau ir noriu pasidalint savo patirtimi. 😊
Nuo mano operacijos praejo 2men. ir beveik 2 savaites ir esu patenkinta rezultatu. Naujoms narems priminsiu savo atveji. Nosis buvo ilga, su didelia kuprele, palinkusiu paliuku ir kiek kreiva pertvara. Operacija atliko daktaras S.V tikrai dziaugiuosi, jog ji pasirinkau, atliko pilna korekcija t.y tvarke pertvara, salino kuprele ir tvarke galiuka. Iki siol viskas klostosi sekmingai. Nosis jautri, nebera jokiu nutirpimu, kvepuoju taip pat per nosi, zinoma kartais islenda uzgulimas, bet lengvas jog del to net galvos nesuku. Pats vaizdas taip pat dziugina, nuvykus pas daktara apziurai po menesio daktaras pats negalejo patiket, jog taip atrodau po menesio, sake jog vaizdas kaip po metu 😁😁😁 thumbup.gif.
Tikiuosi, jog ir toliau taip stebuklingai ir selmingai viskas gis.
Merginos, kurios manot, kad jusu atvejis beviltiskas, turiu pasakyt is patirties, jog kartais tik mum taip atrodo. Jeigu jau rysites op, tikekites geriausio, bet prisiminkit, jog tai loterija. Ir pirmyn!!!

Ikelsiu savo foto pries ir po operacijos i bendra pasta
Atsakyti
QUOTE(kassandrija @ 2015 10 14, 17:06)
Sveikos merginos,  4u.gif
Kuri laika buvau dingusi, bet sugrizau ir noriu pasidalint savo patirtimi. 😊
Nuo mano operacijos praejo 2men. ir beveik 2 savaites ir esu patenkinta rezultatu. Naujoms narems priminsiu savo atveji. Nosis buvo ilga, su didelia kuprele, palinkusiu paliuku ir kiek kreiva pertvara. Operacija atliko daktaras S.V tikrai dziaugiuosi, jog ji pasirinkau, atliko pilna korekcija t.y tvarke pertvara, salino kuprele ir tvarke galiuka. Iki siol viskas klostosi sekmingai. Nosis jautri, nebera jokiu nutirpimu, kvepuoju taip pat per nosi, zinoma kartais islenda uzgulimas, bet lengvas jog del to net galvos nesuku. Pats vaizdas taip pat dziugina, nuvykus pas daktara apziurai po menesio daktaras pats negalejo patiket, jog taip atrodau po menesio, sake jog vaizdas kaip po metu 😁😁😁  thumbup.gif.
Tikiuosi, jog ir toliau taip stebuklingai ir selmingai viskas gis.
Merginos, kurios manot, kad jusu atvejis beviltiskas, turiu pasakyt is patirties, jog kartais tik mum taip atrodo. Jeigu jau rysites op, tikekites geriausio, bet prisiminkit, jog tai loterija. Ir pirmyn!!!

Ikelsiu savo foto pries ir po operacijos i bendra pasta



Sveika, kassandrija, toks jausmas, kad tiesiogiai man parašei biggrin.gif tikrai galvojau, kad is didziulės sunku kažką moteriško sulipdyti schmoll.gif bet dabai biški vilties.. labai noriu pamatyti tavo rezultatus !
Ir labai džiaugiuosi kad tau taip gerai gyja.. pasistengė tikriausiai švelniai daktaras smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip ir zadejau ikeliau nuotrauku i bendra pasta, ten matysit kaip atrodziau pries operacija ir dabar, praejus 2 men. smile.gif

Nekantriai lauksiu jusu komentaru ir pastebejimu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
kasandrija, dar kartą pagirsiu, nosytė fantastiška, vis linkau i S.V. O poto kai pamatai tokius darbus, tai dar labiau pradėjau tikėti siuo daktaru.. Manau uzsirasysiu i jo konsultacija pirmiausiai, tikiuosi nuomonė nepasikeis thumbup.gif norėjau dar paklaust, kai taip gerokai pamazėjo nosis, kaip atrodo jos oda? Nes kai buvo tokia auksta nugarėlė, ir ji sumazėjo ne keliais milimetrais, kaip taip greitai susitraukė?
Ir dar idomu, kiek mokėjai uz viska? As visada ramindavau save, kad bent is priekio nosis tiesi, nebaisi, bet dabar pastebėjau kad ir galiukas pasvires i viena sona, pertvara netiesi, ir dėl to snerviu dydis skirias. Tu darei pilna op ir su pertvaros tiesinimu.

galbut kazkada jau minėjai tuos dalykus, bet as dar tik pradėjau skaitineti foruma nuo pirmuju temu, tai atsiprasau jei klausiu dar kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos, šypsenas dabar pas mane nuo ausies iki ausies biggrin.gif Na ištikruju dar teko pavargt, kol atradau ir atrinkau baisiausius foto variantus, nes visas baisybes trindavau is karto biggrin.gif
Marabou, tikrai patariu užsirasyt pas ji, pažiureti ka jis siulo tavo atveju, o tuomet rinktis. primink pas ka esi buvusi jau konsultacijose... Žinoma, neužmirškim, jog kiekvienas atvejis yra skirtingas ir operacijos rezultatai deja irgi ne visada vienodai sekmingi, tai kaip loterija.

pirmasias 3 savaites ryškiau matesi patinimai akiu srity ir nosies šonuose, veliau vis slugo. Nors jau po itvaro nuemimo sake artimieji, jog jeigu nežinotu, tai neitartu kad kažkas daryta. Taigi kažkur apie menesi, veliau nosies šonai patindavo tik kartais, nežinau nuo ko tai priklausydavo, gal oro temperaturos.
Daktaras sake, jog dar šiek tiek turetu galiukas leistis žemyn, o oda kupreles vietoj jau susitraukusi, gal dar kiek pasitrauks ir akiu zonoj.

Man atliko pilna korekcija, t.y tiesino pertvara, trumpino, nueme kuprele, kele nosies galiuka. Visa tai kainavo 2050 + 60 vaistai ir tyrimai. Kadangi reikejo tvarkyt ir pertvara op S.V atliko kartu su gydytoju D. Gutmanu.

Atsakyti
Sveikos....ilindau pasiskaitinet...mano istorija tokia...pries 8m. pasiryzau tvarkyt savo ilga buratino nosi biggrin.gif aisku bijojau tos pilnos korekcijos tai ( nors jos man ir nereikejo, nes nosis yra tiesi), nusprendem su ponu Viksraiciu pakoreguot galiuka..t.y patrumpinti...Is karto po operacijos maciau, kad nieko jis man ten nepakeite absoliuciai...pradejo aikint, kad reikia laiko, per savaite nieko nebus bla bla...kuo tolyn tuo ta nosis daresi baisesne...siai dienai negaliu ziuret i foto savo net....snerves asimetriskos, susiformavo visokios idubos...aisku as reiskiau jam pretenzijas...siule jis man nemokamai koreguot, nu bet as tikrai nei uz ka negulsiu po jo ranka gyvenime....pasimetus dabar tarp tu chijurgu...nzn nei ka pasirinkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(munixas @ 2015 10 18, 22:32)
Sveikos....ilindau pasiskaitinet...mano istorija tokia...pries 8m. pasiryzau tvarkyt savo ilga buratino nosi biggrin.gif aisku bijojau tos pilnos korekcijos tai ( nors jos man ir nereikejo, nes nosis yra tiesi), nusprendem su ponu Viksraiciu pakoreguot galiuka..t.y patrumpinti...Is karto po operacijos maciau, kad nieko jis man ten nepakeite absoliuciai...pradejo aikint, kad reikia laiko, per savaite nieko nebus bla bla...kuo tolyn tuo ta nosis daresi baisesne...siai dienai negaliu ziuret i foto savo net....snerves asimetriskos, susiformavo  visokios idubos...aisku as reiskiau jam pretenzijas...siule jis man nemokamai koreguot, nu bet as tikrai nei uz ka negulsiu po jo ranka gyvenime....pasimetus dabar tarp tu chijurgu...nzn nei ka pasirinkt  doh.gif

Sveika, munixas, kiek laiko po tavo operacijos jau praejo? Manau kol nesibaigė gijimas, t.y. Nepraejo dar 12-18mėn, neverta dar vertinti galutinio varianto, nes gijimas dar nebuna baigesis, ypac mikstuju audiniu. Gi tie patinimai labai iskraipo tikraji vaizda.
Ir dar ne mano nuomonė, bet kiek is senu forumu perskaiciau, tai kas darosi labai minimalius pokycius, tik 1mm kupreles, ar tik biski galiuka, tai dazniausiai pasigaili.. Nes tokie pokyciau sunkiausiai padaromi, ir labiausiai matosi, jei kas ne taip padaryta.. O galbut tiesiog suklydai, kad nepasirinkai pilnos korekcijos, gal tuomet vaskas butu buve nulipdyta lygiau smile.gif na, bet cia kas butu jei butu.. Svarbiausia kad galutinis vaizdas tave tenkintu smile.gif

Kasandrija, kadangi jau tikrai nusprendziau S.V. Isbandyti, tai rytoj skambinsiu ir tarsiuos del konsultacijos, bus mano pirmoji ax.gif O kita varianta turiu dar jankuna pasirinkus, visus kitus lt chirurgus jau esu atmetus kaip kandidatus, kazkaip labiau pasitikejima teikia tie, kurie daugiau prie veidelio nei prie papu skalpeli kisa biggrin.gif nors irgi tikslios statistikos neturiu, cia tik tokia nuomone susidariau smile.gif tiek kad as is kauno, tai man S.V. Butu zymiai patogiau, bet jeigu nesutaps musu siekiai, tai nekliutis ir tie kilometrai svajonės siekiant !

Atsakyti