Sveika! Kaip jums sekasi? Taip pat važiuosiu tartis del operacijos pas šį gydytoją.
Sveika! Kaip jums sekasi? Taip pat važiuosiu tartis del operacijos pas šį gydytoją.
Man dabar antra diena po operacijos. Vaizdas aišku nedžiugina kol kas. Gydytojas aišku labai geras ir malonus. Žiuresim kas bus toliau. Labiausiai bijau kad nebeliks natūralumo. Nes ėjau lyg iš pirmo tik nosies galiuko pakelti 😃 o gydytojas pasiule ir kitas korekcijas apziurėjes nosi. dabar nosis atrodo patinus aišku bet kažkokia per trumpa. Tai va šito labai bijau. Iskart visiems kris ir akis ko ko labai nenoreciau. Nes mano nuomonė reikia daryti plastinę operaciją taip kad isliktu zmogaus bruožai. Nes nosis tikrai gan svarbi veido bruožo dalis kuri labai pastebima. Nenoriu atrodyti visiškai kitu žmogumi. Aš tokia esu už natūralesnį grožį. Nes jeigu labai dirbtinai tai visos moterys vienodos atrodo. O dabar gi yra mažų nosių mada. Reikia kantrybę apsišarvoti ir išlaukti savaite bent kad viso veido tinimas praeitų.
Linkiu,kad sugyjus,galutinis vaizdas jus dziugintu! O ka mano gyd. Gutmanas?
Kad operacija buvo sėkminga. Ką čia gali sakyti daugiau ką tik po operacijos. Kitą savaitę bus apžiūra. Gal aiskesnis vaizdas bus.