Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija 24 tema

Labas :) jeigu klausi manes, tai taip labai patenkinta D.Gutmano darbu.

Atsakyti

Sveikos,

As irgi ilgai galvoju apie nosies plastine operacija. Pas mane ji nulinkusi zemyn, lyg vanagine. Ypac tas matosi kai sypsausi, tad visose nuotraukose stengiuosi to nedaryt  :unsure: labai noreciau isgirsti atsiliepimu apie gyd. Gutmana. Jis pas mane sarase kol kas numeris 1. Beje kaip prisijungti prie nuotraukyciu? Gal tai pades apsispresti, kuri gydytoja pasirinkti.  :4u: 

Atsakyti
Sveikos!

Užsirašiau pas Saulių Vikšraitį, drauge su LOR tvarkys pertvarą ir dar estetiškai kuprelę pakoreguos. Prisiskaičiau dabar įvairiausių neigiamų komentarų ir pradėjau bijoti unsure.gif unsure.gif gal galite pasidalinti albumu, kur galėčiau pasižiūrėti nuotraukas? Gal kiek nurimčiau..
Atsakyti

Sveikos, Aš lapkričio 20d. tiesinu kreivą nosytę ir vos vos numažinu esamą kuprelę. Su nosies galiuku nieko nedarom. Labiausiai mane neramina gijimo laikotarpis. Kiek laiko tikrai nemanoma išeiti  žmones? Kiek savaičių imti atostogas? 2 tai tikrai. Daugiau kaip 3 savaites negaliu. Ar po nepilnų 3 savaičių galėsiu eiti į darbą? Darbas ne su klientais, niekam į akis per daug nelįsiu. Bet vis tiek iki darbo vietos nueit, pareit reikia.Kitos rašo, kad kaip klounas su ištinusiu galiuku dar 4 mėnesius vaikšto. Ar tikrai taip??? Kalėdos , Nauji metai  po mėnesio po operacijos  ir man lygiai po 4 mėnesių po operacijos kelionė į JAV.  Jau neramu darosi.

Būkit malonios, nors trumpai po kiek laiko į darbą išėjot, kada jau aplinkiniai nebepastebi, kiek laiko skauda

Ačiū

Atsakyti
QUOTE(tura @ 2018 09 28, 14:05)
<p>Sveikos, Aš lapkričio 20d. tiesinu kreivą nosytę ir vos vos numažinu esamą kuprelę. Su nosies galiuku nieko nedarom. Labiausiai mane neramina gijimo laikotarpis. Kiek laiko tikrai nemanoma išeiti  žmones? Kiek savaičių imti atostogas? 2 tai tikrai. Daugiau kaip 3 savaites negaliu. Ar po nepilnų 3 savaičių galėsiu eiti į darbą? Darbas ne su klientais, niekam į akis per daug nelįsiu. Bet vis tiek iki darbo vietos nueit, pareit reikia.Kitos rašo, kad kaip klounas su ištinusiu galiuku dar 4 mėnesius vaikšto. Ar tikrai taip??? Kalėdos , Nauji metai  po mėnesio po operacijos  ir man lygiai po 4 mėnesių po operacijos kelionė į JAV.  Jau neramu darosi.</p><p>Būkit malonios, nors trumpai po kiek laiko į darbą išėjot, kada jau aplinkiniai nebepastebi, kiek laiko skauda</p><p>Ačiū</p>

man per konsultaciją gydytojas sakė, kad užteks 7-10 d. nedarbingumo, po tiek laiko visi jo pacientai drąsiai keliaudavo į darbą. Aš, beje, irgi taisysių kreivą pertvarą ir tuo pačiu nuimsiu kuprelę, o galiuką paliksiu kaip yra smile.gif nors gydytojas sakė, kad per daug žiūri galiukas į viršų, bet man nesinori visai jo keisti. O va dėl pertvaros operacijos ir aš jau pradedu bijoti, kad viskas būtų sklandu..
Atsakyti

Sveikos 😊 mano operacija bus spalio 29 pas Maslauską. Kad po operacijos gerti traumeel tabletes jau rašė, tačiau ar niekas negėrė ir prieš op? Galbūt ne taip lengvai susiformuoja mėlynės?

Apie operaciją kolkas nelabai kas žino :😁 ir sakyti nesiruošiu. Tad turiu klausimą. Kaip skamba balsas praėjus savaitei po op? Ar kalbama lyg su užgulta nosim? Turėsiu skambinti telefonu praėjus 6 dienom po op 😞

Atsakyti

Sveika🙂 Kiek mokėsit už op pas Maslauską? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliaant: 04 spalio 2018 - 20:58

2400 :) -10% nuolaida 

Atsakyti

O kiek laiko po konsultacijos teko laukti eilėje? :)

Atsakyti

Mėnesį :) gal pusantro.. kai rašiausi buvo vietų ir anksčiau, bet man reikėjo vėlesnės datos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diskusijuvardas: 04 spalio 2018 - 21:53

man per konsultaciją gydytojas sakė, kad užteks 7-10 d. nedarbingumo, po tiek laiko visi jo pacientai drąsiai keliaudavo į darbą. Aš, beje, irgi taisysių kreivą pertvarą ir tuo pačiu nuimsiu kuprelę, o galiuką paliksiu kaip yra smile.gifnors gydytojas sakė, kad per daug žiūri galiukas į viršų, bet man nesinori visai jo keisti. O va dėl pertvaros operacijos ir aš jau pradedu bijoti, kad viskas būtų sklandu..

Vienu metu ir man buvo užėjus panika. Ypač kai sūnus mestelėjo - "nebijai, kad blogiau bus".  Parą net miegot negalėjau. Paskui pradėjau galvoti. O kas gali nutikti? Kad gis ilgiau, uždegimo kokio ar kokia panaši komplikacija bus tai nebijau. Tiesiog gijimo procesas bus ilgesnis ir tiek.

Kas dar gali nutikti? Nosis ir taip kreiva. Nelabai tikiu, kad padarytų kreivesnę. Kad kuprelę per daug nuskaptuos ir bus duobė, rizika yra. Bet gydytoju pasitikiu ir jis pats sakė, kad tik vos vos reikia nuimti. Galiuko nejudinam, tai čia rizikos, kad negražiai gausis nėra. Tai blogiausiu atveju bus tik pinigai kaip į balą. 

Ar yra dar kokia galima rizika? 

Operuosiuos pas Kaikarį

Atsakyti
QUOTE(tura @ 2018 10 06, 11:08)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tutia" data-cid="72219536" data-time="1538425213">
<div>
<p>man per konsultaciją gydytojas sakė, kad užteks 7-10 d. nedarbingumo, po tiek laiko visi jo pacientai drąsiai keliaudavo į darbą. Aš, beje, irgi taisysių kreivą pertvarą ir tuo pačiu nuimsiu kuprelę, o galiuką paliksiu kaip yra vartotojo įkelta nuotraukanors gydytojas sakė, kad per daug žiūri galiukas į viršų, bet man nesinori visai jo keisti. O va dėl pertvaros operacijos ir aš jau pradedu bijoti, kad viskas būtų sklandu..</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Vienu metu ir man buvo užėjus panika. Ypač kai sūnus mestelėjo - "nebijai, kad blogiau bus".  Parą net miegot negalėjau. Paskui pradėjau galvoti. O kas gali nutikti? Kad gis ilgiau, uždegimo kokio ar kokia panaši komplikacija bus tai nebijau. Tiesiog gijimo procesas bus ilgesnis ir tiek.</p>
<p>Kas dar gali nutikti? Nosis ir taip kreiva. Nelabai tikiu, kad padarytų kreivesnę. Kad kuprelę per daug nuskaptuos ir bus duobė, rizika yra. Bet gydytoju pasitikiu ir jis pats sakė, kad tik vos vos reikia nuimti. Galiuko nejudinam, tai čia rizikos, kad negražiai gausis nėra. Tai blogiausiu atveju bus tik pinigai kaip į balą. </p>
<p>Ar yra dar kokia galima rizika? </p>
<p>Operuosiuos pas Kaikarį</p>

kodėl Kaikaris? verysad.gif
Rinkčiausi geriau Maslauską toje klinikoje
Atsakyti