Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija 24 tema

Sveiki, gal galite pasidalinti, kaip Jūsų nosytė dabar, ar vaizdas pasikeitė? Nes pati esu po operacijos 2 sav.ir tai ką perskaičiau būtent tokį vaizdą matau žiūrint į veidrodį! Dėkui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akAsa: 25 balandžio 2018 - 15:17

Uj  neparašiau į ką kreipiuosi :) ​Flatron777

Atsakyti

Kaip gauti ta slaptazodi ? Noriu darytis nosi , bet kazkaip lietuvoje nematau kas gerai darytu ::/

Atsakyti

Sveikos:) Pagaliau perskaičiau visą temą ir jungiuosi prie jūsų! Apie operaciją galvoju jau kelis metus, anksčiau buvo kaip svajonė, tyliai mintyse pagalvodavau, pasvajodavau, bet greit sugrįždavau į realybę. Bijodavau pačios op, skausmų, kad padarys defektą ir pan. Bet matyt atėjo tas laikas kai ne tik pasvajoti užtenka. Kreipiuosi į tas, kurios darėsi su tikslu į didesnius ir matomesnius pokyčius, kokį gydytoją rinkotės? Ir ar likote patenkintos? Koks specialistas nebijo ryžtingai operuoti? Mano nosytė tokia vyriška, su kuprele, visa iš savęs plati ir su “bulviniu” galiuku, tad noriu tikrai ryškių pokyčių, panaikinti kuprelę, susiaurinti nosytę ir mažinti galiuką. Kitaip sakant nulipdyti naują nosiuką :D Merginos, ar tai įmanoma? Turiu labai daug lūkesčių. Man labai gražu mažos, riestos nosytės :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Briliaant: 04 gegužės 2018 - 11:35

Sveika :) Manau, kad turetumete pirmiausia pasneketi su gydytoju, jis pasakys kiek jam leidzia galimybes pakeisti nosi :) nei vienas gydytojas nerizikuos pazeisti kvepavima vardan mazesnes nosies :) tuo labiau, kad turi buti harmonija veide, gal jums net netinka ta labai maza ir riesta nosyte :)) As irgi norejau labai mazos nosies, nes maniske atrode milziniska, bet gydytojas sumazino labai minimaliai ir patikekite manimi skirtumas is karto matomas :) net ir nedidelis sumazinimas is karto keicia bruozus, prie kuriu reikia laiko priprasti :)) tad siulyciau susirasti kelis gydytojus, isanalizuoti ju darbus ir nueiti i konsultacijas, ten ir suzinosite ka galima su Jusu nosimi padaryti :) Sekmes :)

Atsakyti

Aš mąstau apie gydytojus Drąsutį, Maslauską ir galbūt Jankūną. Apie pirmuosius girdėjau tik gerai, be to labai rūpestingi, o tai manau daug pasako ir apie atliktą darbą☺ Norėtusi išgirsti merginų pasakojimus kurios lankėtės ar darėtės op būtent pas juos. Ir kokios kainos. 

Skaičiau yra el paštas kur merginos kelia nuotraukas, gal galima gauti duomenis? Ir pati tikrai pasidalinsiu savosiomis po operacijos:)

Atsakyti

Sveikos! Gal kam yra teke neseniai operuotis nosis pas Gutmana? Labai domintu atsiliepimai! Kiek kol kas cia radau, tai pagrinde teigiami :) Taip pat noreciau ikelti savo nosi i albuma ir paziureti kitu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo this_much: 05 gegužės 2018 - 15:23

Dar karta perskaiciau tema nuo pradziu. Atrodo tiek daug merginu planavo operuotis pas Gutmana, bet visos kazkur dingo!

Atsakyti

this_much as operavausi pas Gutmana vasario menesi :)

Atsakyti

Sveikos, merginos, noriu pasiteirauti atsiliepimų kam teko operuotis nosytę pas T.Aštrauską. Mano nosytės kreiva pertvara, yra kuprelė, reikalinga pilna plastika. Gal kas turėjote panašią problemą, koks rezultatas? 

Atsakyti

Sveika ar esi patenkinta D.G darbu ?

Atsakyti

Sveikos kas darėsi pas D.Gutmana nosytes ar esat patenkintos jo darbu ?!?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kartais...: 17 liepos 2018 - 20:53