Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija 24 tema

Matyt, turite slogą:( Man nieko panašaus nebuvo,- operaciją priminė tik nedidelės mėlynės ir patinimas. Gydykitės ir sveikit! Plaukit nosytę jūros vandeniu!

Atsakyti
Bogusis, ačiū už tokį išsamų pasidalijimą įspūdžiais! :) labai nuraminot ir palengvinot laukimą. Šiandien buvo mano laimingoji diena - nuimė įtvarą. Kai pamačiau rezultatą, galvojau išbučiuosiu chirurgą :yahoo: na nerealiai gerai, pranoko visus lūkesčius, tikrai negalvojau, kad iš mano baisuoklės galima tokią dailutę nulipdyti. Aišku dar visa sutinusi ir kaip bogusis minėjo šiek tiek riesta, bet galiukas turėtų nusileisti. Buvau užsiminusi, kad pasigavau slogą, bet jau po trupitį pradedu kvėpuoti ir jausti maisto skonį. Žodžiu, viskas labai gerai! :rolleyes:
Atsakyti
Sveikos,

Galbūt esate atlikusios nosies korekciją UAB Clinicus? Labai norėtųsi daugiau informacijos apie juos. smile.gif
Atsakyti

Aš pas juos ir dariausi. Aukščiausio lygio profesionalai, neturiu prie ko prisikabinti (aišku, nelyginsiu Antakalnio klinikų "prabangos" su BAK, bet kana taip pat skiriasi, kur pasirenkama operacija:)))

Atsakyti

Aš pas juos ir dariausi. Aukščiausio lygio profesionalai, neturiu prie ko prisikabinti (aišku, nelyginsiu Antakalnio klinikų "prabangos" su BAK, bet kana taip pat skiriasi, kur pasirenkama operacija:)))

Atsakyti
Labas mergaites esu naujoke ,noriu pasidaryti nosies operaija ,o pvz yra pas jus čia kur galėčiau pasižiūrėti nuotraukas su atsiliepimais pvz:kas dare ,kur:)??as žalia.aciu
Atsakyti
Sveikos merginos!

Jungiuosi ir as i jusu gausu buri. Tvirtai nusprendziau daryti pilna nosies plastika, del patirtos traumos. Ji ivyko pries 6 metus, man ispyre arklys biggrin.gif nosyte is esmes surinko daktarai santariskese... O dabar reikia ja tvarkyti, kad butu tiesi ir pertvara ir vizualiai.
Is tiesu ne tiek sunku pasirizti operacijai kiek sunku yra issirinkti gera chirurga... Jau nebezinau uz ko griebtis. Masciau apie Maslauska Kaune, bet atmeciau, nes labai bande isiulyti riesti ir mazinti nosyte (manau tokia man nelabai tiktu). Tuomet nuejau pas R. Vaiciuna, kuris pasirode profesionaliausias, nes labai domejosi mano problemom del kraujo kresumo, buvusia trauma, apziurejo nosi visaip kaip ir pasake ka gali padaryti, kaip viska sutvarkyti. Is esmes mazinti nosytes nesiule, tik ja pilnai istiesinti ir galiuka pasiaurinti, sutvarkyti. O sake, maza ir riesta man tikrai netiktu ir nedarys... Tai bent jau tiek atitiko mano suvokima. Bet... prasiau jo padaryti vizualizacija kaip atrodys nosyte po operacijos bent mazdaug, nepadare... Prasjau, kad parodytu savo darbu pavyzdziu, neparode... Ir nesuprantu kodel, sunku juo pasitiketi kai nemaciau nei vieno darbo... Parasykit atsiliepimu apie ji smile.gif taip niekur nerandu! Daresi viena mergina sausi, bet va dingo... biggrin.gif
Dar galvoju nueiti pas Gutmana smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jūsų visų būrio ;D kaip ir dauguma jau seniai svajojau apie nosytės sumažinimą ir jau galutinai apsisprendžiau, jog tikrai tai padarysiu! Buvau kolkas vienoje konsultacijoje, pas V.K., tai viskas trumpai bet konkrečiai vyko, parodė savo darbų pavyzdžius, pasakė gali padaryti, t.y. sumažinti kuprelę, paisuarinti galiuką, kuris yra kvadratinės formos, bei pakoreguoti ties ta vieta kur nosis ir lūpa sueina... bet paskaitinėjus komentarus noriu dar apsilankyti konsultacijoje pas Gutmaną, įdomu ką pasakytų... šiuo metu esu užsienyje, tai grįžus taip ir padarysiu, ir rudenį būtinai apturėsiu operaciją!:)

Gal galima būtų gauti slaptažodį, prisijungimą prie el.pašto, bei el.pašto adresą? atsiųsčiau savo foto. Labai įdomu pasižiūrėti kitų gydytojų darbus, pries apsisprendžiant:) Ačiū
Atsakyti

Jollytele, parašysiu Jums AŽ :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estaria: 22 balandžio 2017 - 12:19
Sveikos panos! 4u.gif As jau gerus kelis menesius skaitau jusu zinutes, kazkada turbut turejau prisijungima prie SM, bet tikrai nebeatkasiu, tai susikuriau nauja.
Tiek perejau temu ir maciau ne karta naujokems buvo pasakyta skaityti senesnes temas, kad susidarytu geresnis ispudis kuris chirurgas mums tiktu, bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau man viskas susijaukia galvoj blink.gif
Visu pirma buvau tvirtai nusprendus, kad darysiuos nosi pas T.A., kol pazistama nepradejo atkalbineti, tada dar kelis atsiliepimus paskaiciau ir pradejau abejoti.
Maniau kad Viksraitis tikrai ne, bet ziuriu nemazai cia geru atsiliepimu. Dar viena seses pazistama pas ji operuojasi tuoj, tai paziuresim.
Dabar matau Kaikaris ir Gutmanas vis daugiau islenda - kur jus radot ji darbu? Ypac Gutmano as niekur nerandu.

Ju galvojau darytis uzsienyje, kur ir gyvenu, bet nesinori papildomai ismesti keliu tukstanciu jei ir Lietuvoje gerai padaro.

Norejau dar paklausti del slaptzodzio ir nuotrauku - galiu atsiusti savo, bet butu labai idomu pamatyti buvusiu nosies operaciju rezultatus - ne tik tuos, kuriuos patys chirurgai isrenka.

Ar cia naujokems neimanoma gauti? biggrin.gif
Papildyta:
Dar norejau paklausti, cacavos, pas ka dareisi? Praejau keliom zinutem atgal bet taip ir nesupratau
Atsakyti
QUOTE(Estaria @ 2017 04 22, 13:17)
<p>Jollytele, parašysiu Jums AŽ smile.gif</p>


Gal galetumete ir man parasyti. Domina tas pats klausimas smile.gif
Atsakyti
Merginos! Gi užsirašiau operacijai pas Dainių Daunoravicių ir Gutmaną gegužės gale smile.gif Iš tiesų patiko su juo pasikalbėti ir manau, jog galiu juo pasitikėti. Skaitinėju atsiliepimus, labai puikūs abu daktarai, tik jie tokie jauni smile.gif)) palyginus su senbūviais biggrin.gif bet manau, to nereiktų bijoti, taip?
Atsakyti