rašiau anksčiau kaip jaučiausi 6 savaitės po operacijos ir kaip man atrodė kad jau čia gerai ir aš patenkinta. Ne bet realūs pokyčiai matosi dabar Jau trys mėnesiai bus kitą savaitę kaip po nosies galiuko operacijos, ir ta nosis žinokit kiekvieną dieną mažėja Man taip smalsu kaip ji atrodys birželio mėnesį, nes visgi suprantat patinimas mačiam galiuke yra vis dar. Ir kiek žinau metus laiko jis bus.
Na tiek norėjau pasakyt, kad po nosies galiuko OP, viskas ilgiau trunka nei po pilnos OP, kol rezultatai bus matomi
Labas, merginos! Aš jau savaitė kaip po operacijos Man daryta pilna korekcija (siaurinta visa nosis), tai rezultatą mačiau jau po įtvaro nuėmimo Laaabai laukiu, kada nueis patinimas ir galėsiu džiaugtis visu gražumu:)))) Operavo D.Daunoravičius su D.Gutmanu- tai tik geriausi atsiliepimai, pradedant nuo pirmos konsultacijos! Beje, labai rekomenduoju visoms po operacijos gerti Traumeel tabletes (po 3 tbl x3 d.), labai greitai nuima ištinimą ir, jei jau nelabai pasisekė, mėlynes:) O kad nesusidarytų mėlynės, reikia po operacijos "užsidėti karūną" ant galvos ir taip keletą dienų gyventi, t.y. nepalenkti galvos į apačią. Aš jau laisvai į miestą galiu išeit:))))) Jei turit man klausimų, paplepam
Sveika! Labai smagu skaityti sėkmės istorijas, gerai nuteikia:) mano operacija jau ateinantį pirmadienį, tiesins kuprelę, formuos naują nosies galiuką ir tiesins pertvarą - rimta operacija nusimato.. Kaip jauteisi po operacijos, kada galėjai jau normaliai kvėpuoti? beje, gal dar kažką reikėtų žinoti prieš operaciją? Esu kažkur skaičiusi, kad merginos prieš op vartojo kažkokius vitaminus ar tai vaistus, kurie palengvina pooperacinį laikotarpį, padeda mėlynėms greičiau gyti, bet nebeatkapstau kas ten tokio buvo, gal kažką žinai apie tai? o traumelį jau įtraukiau į prekių sąrašą jokio tepalo nenaudojai?
Kvėpuoti per nosį galima jau kitą rytą, kai išima tamponus iš nosies. Vadinasi, reikia nusiteikti kvėpuoti per burną ir visą naktelę.... Tai, kad būtų nors kiek lengviau, nepamirškite vazelino lūpoms! Ir dar- jei naktimis vartotės ar tam, kad kiek labiau atsipalaiduoti miegant, pasiimkite su savimi kelioninę pagalvėlę, kuri užsideda ant kaklo- taip išvengsite galvos sukinėjimo, kai reikia dar labai saugot nosytę. Ypač, pirmą naktį Dėl vitaminų nežinau, o Traumeelis tikrai padarys stebuklus!
Ačiū už patarimus rytoj jau the big day, kuprinė supakuota, šiek tiek nerimauju, bet tikiu, kad viskas praeis sklandžiai
Viskas bus gerai! Parašykit savo įspūdžius
Jau antra diena po op, grįžau namo tikrai maniau, kad bus baisiau. Chirurgas sakė, kad operavo ilgiau nei įprastai, buvo sudėtinga su nosies galiuku, vien ties juo užtruko valandą. Beje, buvau labai maloniai nustebinta, nes operavo kartu su Gutmanu (jis tvarkė pertvarą, o formą - S. Vikšraitis) nepaisant to, kad atrodau kaip panda, viena šnerve jau galiu kvėpuoti: ))) žodžiu, kol kas esu patenkinta, žiūrėsim kaip bus nuėmus įtvarą
Na Gutmanas jau kaip talismanas pasidarė))) aš irgi buvau įsitikinus, kad bus baisiau:) o dabar net nejaučiu, kad buvo operacija, tik dar iš įpročio nosį saugau kaip krištolinę))))
Kaip keista, minėjau, kad po tamponų išėmimo su viena šnerve galiu kvėpuoti, bet antroje dienos pusėje vėl užgulė nosį ir iki dabar (šiandien 4 para) nė kiek neprakvėpuoju. Kaži čia normalu? Iš nosies kartas nuo karto pasirodo išskyros su kraujo priemaišomis - ar ir jums taip buvo ir ji taip valosi? Nes jau pradedu įtarti, kad prieš op peršalau ir dabar dar kaip bonusą ir slogą turiu, negana to skauda gerklę papasakokit kaip jums buvo!
Pagaliau radau laiko parašyti į forumą. Man 3 sav. po operacijos. Tiesino pertvarą, nuėmė kuprelę ir mažino galiuką. Operavo S. V.
Po operacijos neskaudėjo, bet buvo nepatogu kvėpuoti per burną. Kitą dieną, išėmus tamponus, gal kokią valandą kvėpavau per nosį. Paskui nosis užsikimšo.
Tiesa, man irgi apie trečią dieną pradėjo skaudėti gerklę, užpuolė sloga. Gėriau daug arbatos, ploviau nosį ir krapštukais valiau.
Po savaitės nuėmė įtvarą. Maniau, kad esu pasiruošusi pamatyti sutinusį veidą, bet klydau. Visą kelią namo verkiau, nes atrodžiau baisiai. Ne tik pati nosis be formos, bet ir žandai tarpuakis sutinęs. O dar mėlynės po akimis... Žodžiu, vaizdelis nelabai įkvepiantis...
Antrą savaitę patinimai ėmė slūgti. Pamažu pradėjo ryškėti nosies forma. Nuotaika pagerėjo. Tiesa, vieną nosies pusę atleidžia greičiau, todėl nosis nesimetriška (viena šnervė aukščiau ir nosies galiukas toje pusėje labiau patinęs) , bet tai normalu. Kvėpuoti per nosį buvo galima savaitės pabaigoje, bet sloga niekur nedingo. Valant nosį vidus vis dar truputį pakraujuoja.
Trečia savaitė jau linksmesnė. Nosies forma jau džiugina Gavosi tokia mažytė riesta. Tiesa kaip surantu galiukas dar leisis, tai riestumas sumažės (tikiuosi, nes labiau mėgstu tiesesnes nosytes). Nosis vis dar nesimetriška, bet nepergyvenu, nes matau, kad viena pusė akivaizdžiai dar patinusi ir nejautri. Mėlynės dingo tik savaitės pabaigoje, tai galiu jau drąsiai išeiti į gatvę be storo makiažo sluoksnio. Pradėjau truputį sportuoti, nors rekomenduojama tik po mėnesio. Stengiuosi nedaryti intensyvių pratimų... Nosį vis dar plaunu ir valau krapštukais. Kartais, valant pakraujuoja. Tiesa, vidiniai siūlai po truputį tirpsta. Nors dar apie pusę laikosi stiprokai.
Trijų savaičių rezultatas - miegu gerai, nosytė jau gražėja, pamažu grįžtu į įprastą gyvenimo ritmą.
Sveikinu mergaites kurios jau po operacijos ir linkiu kantrybės...