Sveikos merginos, na ka, jungiuos ir as i jusu buri, kadangi pagaliau pasiryzau salinti savo kompleksa. Ilgai apie tai svajojau, uztruko kol pasiryzau, na bet jau dabar kelio atgal nera. Data sutarta, avansas pervestas. Ir noriu ir bijau. Tiesa pasakius labai noriu, nes zinau, kad tikrai reikia, su tokia nosim kokia turiu dabar as niekad nesusigyvensiu! Bandžiau daug metu, bet nepavyko ir turbut nepavyks, taigi ryzausi veikti. Bėda, kad esu didziule baile, todėl nors operacija dar toli, tik liepa, o as jau pradedu bijoti...
Biutiful, 18 Sau 2017 - 19:21, parašė: Sveikos! Ir aš jau einu kelių link tobulos nosytes 😊 kadangi gyvenu užsienyje ir Lietuvoje planuoju būti liepos mėnesį, tai tada ir planuoju operaciją. Po ilgų svarstymų pasirinkau V.K. Jau ir suplanavome konsultacijos ir operacijos datas 😊 Ilgai laukti, bet tiek metų kankinausi ir kompleksavau, kad tas pusmetis nieko nebereiskia. Ar galėčiau ir aš prisijungti prie pašto? Galiu savo nosies foto atsiųsti 🙂
Sveiki, ir as pas V.K., taip pat liepa! Žiūrėkit gal dar susitiksim:)
doriele, 05 Vas 2017 - 17:14, parašė: Labas, kas liečia šnervių tai natūralu, nes jos ir patampa asimetriškos kai pertvara pakrypsta į šoną. Dar prieš operacija kalbėjau su drauge pasakė kad mano šnervės ne vienodos nors aš to nemačiau, tai paskui dar nete pasieškojau info daugiau apie pooperacinį laikotarpį. Aš irgi dabar po op, šnervės asimetriškos, bet ir pati nosytė dar tokia medynė.
Sveiki, as taip pat pas Kaikari operuosiuos vasara, todėl labai domina kaip jum sekasi gyti:). Nedinkit, parašykit vis:). Tikiuosi viskas super, jums patinka! Ir tikiuosi, kad šnervės susitvarkys tynimui slugstant. As po 3 savaičių po operacijos jau turėsiu grįžti i darbą.. tikiuosi įmanoma bus žmonėms rodytis:). Dar turiu klausimėlį dėl tu tvarsčiu i nosį. Seniau merginos cia kalbėjo, kad yra kažkokie cilikoniniai tamponai, kuriuos daug lengviau išimti paskui... ar kuri naudojotes?