QUOTE(Ramiinta @ 2017 01 15, 12:24)
Na ką.. liko mažiau nei para pastarosios savaitės belaukiant operacijos tiek nervų kainavo, kad tikiuosi visas tas stresas atsipirks pamačius nosytę.. žodžiu kas matėte mano paskutinę žinutę, tai mėnesines išsišaukiau, prasirgau ir viskas su tuo okei, BET! Penktadienį atsikėliau su temperatūra!! Norėjosi ir verkti ir rėkti vienu metu. Aš jeigu jau susergu, tai savaitę laiko kaip nieko iš lovos nepasikeliu... galvojau nu šakes, nuplauks mano operacija.. visą dieną nepaleidau arbatos puodelio iš rankų ir mano džiaugsmui kitą rytą atsibudau jau be temperatūros. Tačiau nosis užgulusi vistiek neblogai..nors man kiaurus metus taip yra, išskyrus vasara.. tai nežinau, nors ir liepė visiškai sveikai būti, aš labai tikiuosi, kad operuos ir viskas bus gerai.. niekada gyvenime neturėjau narkozės ir to labai bijau! Bijau pačio atsibudimo, kaip jausiuosi kas vyks.. baisu ir dėl to, kad nebus kas už rankos palaikys ir padės jau tos kurios operavotes, nuraminkit prašau, ar čia normalu panika prieš? Aš įsivaizduoju, kad šianakt ir miegoti neišeis iš to streso..
Laikykis! Ar pavyko užmigti? Esu turėjusi vieną operaciją su narkoze, kai operavo anginą, tai jau tada panikavau, o prieš nosytės op panika yra tuo labiau natūralus dalykas, dauguma mergaičių rašė, kad nemiega savaitę prieš operaciją kai atsigausi, būtinai papasakok įspūdžius ir kaip jautiesi ir kaip gydytojas reagavo į užgulusią nosį, nes manęs operacija laukia pavasarį, o tokiu metu užgulusi nosis amžina problema