Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija 24 tema

Labutis 4u.gif
Na ką, man jau ryt dvi savaitės kaip po op ;). Man tamponai dvi paras buvo nosyje, tai baisiai sunku buvo kvėpuoti pro burną, nes nemoku ir nepatinka smile.gif. Tas dvi naktis beveik nemiegojau, nes tik užsnustu ir pradedu dusti, nes automatiškai užsiveria burna ir pabundi smile.gif, na išėmus pasaulis prašviesėja kitomis akimis smile.gif. Skausmo jokio nebuvo ir nėra, gal tik nosies valymas, nes man ligoninėje su tokiu siurbliuku kelias dienas pavalydavo rytais, tai tikrai nemaloniausias jausmas. Nosimi kaip ir būčiau patenkinta, tikrai tiesi (man tvarkė pertvarą, siaurino šiektiek, ir pačią ir galiuką). Aišku dar galas nejautrus ir patinęs, bet jau į žmones galima išeiti smile.gif. Mėlynės ir tinimai per savaitę dingo smile.gif. Tik neramina man, kad viena puse šiektiek netolygi, kaip šnervė baigtųs aukščiau, bet man tokia ir buvo ankščiau, po traumos, bet kažkaip nepastebėdavau, o dabar matos ganėtinai, nes daug siauresnė nosis net ištinus nei buvo prieš tai smile.gif. Tačiau mažėja, tai labai tikiuos, kad tai tik gijimo procesas ir to skirtumo su laiku visai nebesimatys smile.gif. Sarbiausia visiškai tiesi nosytė, tai tuom labai džiaugiuos smile.gif. Tačiau viena bėdelė, į lauką kai šalta, kaip ir daugelis minėjo tikrai labai skausminga, atrodo tuomet, kad kas nosį į šaldiklį būtų padėjęs biggrin.gif ir iškart bėga, upeliais vandenukas biggrin.gif tai labai gėdinga šniurkščioti vis, bet viduje viskas gerai smile.gif. Jau pradėjau randelį tempt nuo randų, tai jis nesimato beveik, gražiai gyja smile.gif.
Tai tiek smile.gif Laukiu kol pagys, kol atsileis galiukas ir tikiuosi tiesumas nepasikeis biggrin.gif
Sėkmės kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2016 11 30, 15:46)
Labutis  4u.gif
Na ką, man jau ryt dvi savaitės kaip po op ;). Man tamponai dvi paras buvo nosyje, tai baisiai sunku buvo kvėpuoti pro burną, nes nemoku ir nepatinka smile.gif. Tas dvi naktis beveik nemiegojau, nes tik užsnustu ir pradedu dusti, nes automatiškai užsiveria burna ir pabundi smile.gif, na išėmus pasaulis prašviesėja kitomis akimis smile.gif. Skausmo jokio nebuvo ir nėra, gal tik nosies valymas, nes man ligoninėje su tokiu siurbliuku kelias dienas pavalydavo rytais, tai tikrai nemaloniausias jausmas. Nosimi kaip ir būčiau patenkinta, tikrai tiesi (man tvarkė pertvarą, siaurino šiektiek, ir pačią ir galiuką). Aišku dar galas nejautrus ir patinęs, bet jau į žmones galima išeiti smile.gif. Mėlynės ir tinimai per savaitę dingo smile.gif. Tik neramina man, kad viena puse šiektiek netoolygi, kaip šnervė baigtųs aukščiau, bet man tokia ir buvo ankščiau, po traumos, bet kažkaip nepastebėdavau, o dabar matos ganėtinai, nes daug siauresnė nosis net ištinus nei buvo prieš tai smile.gif. Tačiau mažėja, tai labai tikiuos, kad tai tik gijimo procesas ir to skirtumo su laiku visai nebesimatys smile.gif. Sarbiausia visiškai tiesi nosytė, tai tuom labai džiaugiuos smile.gif. Tačiau viena bėdelė, į lauką kai šalta, kaip ir daugelis minėjo tikrai labai skausminga, atrodo tuomet, kad kas nosį į šaldiklį būtų padėjęs biggrin.gif ir iškart bėga, upeliais vandenukas biggrin.gif tai labai gėdinga šniurkščioti vis, bet viduje viskas gerai smile.gif. Jau pradėjau randelį tempt nuo randų, tai jis nesimato beveik, gražiai gyja smile.gif.
Tai tiek smile.gif Laukiu kol pagys, kol atsileis galiukas ir tikiuosi tiesumas nepasikeis biggrin.gif
Sėkmės kitoms  4u.gif


Na labai džiugu kad jūs iš esmės esate patenkinta rezultatu 4u.gif Pasidarė įdomu, kiek laiko gulėjote ligoninėje po operacijos? Aš jau kitą dieną grįžau namo. Bet čia matyt nuo klinikos priklauso.
Kas dėl tamponų tai aš šiaip galėjau kvėpuoti minimaliai per nosį, nes ten juose tokie vamzdeliai orui yra. Bet ir per burną nebuvo tragedija kvėpuoti, ir naktis pirmas gerai miegojau, nepabudinėjau beveik, nors bijojau to kvėpavimo per burną.Bet kai juos išiminėjo man stipriai trūko kraujas. Bėgo srove į gerklę, pro burną, pro nosį, springau, vos ne vėmiau krauju. Bet daktaras sako čia nedažnas variantas toks. Greit sustabdė tą kraujavimą. Va po to nosis užsikimšo kokiai parai bet išsivalė. Vakar ėjau pasikeisti įtvaro ir jau mačiau savo naują dailę nosytę. Negalėjau net atsižiūrėti smile.gif)) nors ir patinusi dar.
Šiaip nieko nesakiau kol nepamačiau rezultato, bet dabar galiu pasakyti, kad esu labai nustebusi kodel tarp aptarinėjamų potencialių gydytojų nėra čia Dariaus Jauniškio pavardės. Nuostabus gydytojas ir žmogus! Dirbantis bent 3-jose didžiausiose gydymo įstaigose Vilniuje, operuojantis ne tik estetinės chirurgijos tikslais bet ir gydymo, pertvarų ir panašiai. Neturėjau apie jį daug informacijos bet visiškai pasitikėjau po konsultacijos, žinodama kvalifikaciją ir patirtį. Nuostabus gydytojas išmanamtis savo darbą ir grožį. Džiaugiuosi savo pasirinkimu. Tai tą sakau grynai nuo savęs.
Dėl įtvaro... kiek laiko jį nešiojate? Lygiai 3 savaites? Einate į viešumą su juo? Man pirmas laikėsi puikiai, bet šitas atlimpa tai su pleistriukais prie žandų biški priklijuoju kad laikytųsi smile.gif
Tema vėl aprimusi, gal jau per tą laiką dar kuri nosytę pasitvarkė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrelija: 06 gruodžio 2016 - 13:29
QUOTE(Indrelija @ 2016 12 06, 13:25)
Na labai džiugu kad jūs iš esmės esate patenkinta rezultatu  4u.gif  Pasidarė įdomu, kiek laiko gulėjote ligoninėje po operacijos? Aš jau kitą dieną grįžau namo. Bet čia matyt nuo klinikos priklauso.
Kas dėl tamponų tai aš šiaip galėjau kvėpuoti minimaliai per nosį, nes ten juose tokie vamzdeliai orui yra. Bet ir per burną nebuvo tragedija kvėpuoti, ir naktis pirmas gerai miegojau, nepabudinėjau beveik, nors bijojau to kvėpavimo per burną.Bet kai juos išiminėjo man stipriai trūko kraujas. Bėgo srove į gerklę, pro burną, pro nosį, springau, vos ne vėmiau krauju. Bet daktaras sako čia  nedažnas variantas toks. Greit sustabdė tą kraujavimą. Va po to nosis užsikimšo kokiai parai bet išsivalė. Vakar ėjau pasikeisti įtvaro ir jau mačiau savo naują dailę nosytę. Negalėjau net atsižiūrėti smile.gif)) nors ir patinusi dar.
Šiaip nieko nesakiau kol nepamačiau rezultato, bet dabar galiu pasakyti, kad esu labai nustebusi kodel tarp aptarinėjamų potencialių gydytojų nėra čia Dariaus Jauniškio pavardės. Nuostabus gydytojas ir žmogus!  Dirbantis bent 3-jose didžiausiose gydymo įstaigose Vilniuje,  operuojantis ne tik estetinės chirurgijos tikslais bet ir gydymo, pertvarų ir panašiai. Neturėjau apie jį daug informacijos bet visiškai pasitikėjau po konsultacijos, žinodama kvalifikaciją ir patirtį.  Nuostabus gydytojas išmanamtis savo darbą ir grožį. Džiaugiuosi savo pasirinkimu. Tai tą sakau grynai nuo savęs.
Dėl įtvaro... kiek laiko jį nešiojate? Lygiai 3 savaites? Einate į viešumą su juo?  Man pirmas laikėsi puikiai, bet šitas atlimpa tai su pleistriukais prie žandų biški priklijuoju kad laikytųsi smile.gif
Tema vėl aprimusi, gal jau per tą laiką dar kuri nosytę pasitvarkė?


Aš tai gan ilgai gulėjau ligoninėje, nes atsiguliau antradienį ir kadangė išpuolė savaitgalis, kai daktaro nebūna, tai paleido mane pirmadienį tik smile.gif Bet ir gerai, vistiek tom dienom nieko geresnio nebūčiau nuveikusi smile.gif.
Man kai ėmė tamponus nebuvo kraujo, bet ir dabar vis kemšas, nes buvau peršalusi tai dasidėjo, o pūsti gi negalima tris savaites, tai vargstu smile.gif. Nors jau poryt galėsiu pradėt ta daryti, bet vis dar baisu, nes vis dar galas kai netikras, nejautrus smile.gif. Laukiu kol susileis galutinai smile.gif.
3 savaites įtvarą? Na man tik 8 paras reikėjo, po jų išima siūlus ir įtvarą nuima smile.gif. Dar aišku nėra tobulai graži, bet tiesi svarbiausia smile.gif. Laukiu kol susileis galas, kad labiau įsivaizduočiau galutinį rezultatą.
Atsakyti
Kaip smagu, kad visoms taip gerai sekasi ir jau nebesimato neigiamų patirčių smile.gif Įdomu, kodėl taip skiriasi įtvaro nešiojimo laikas - kaži ar priklauso nuo to, kaip gyja?

Indrelija, gal nepamiršot pasiteirauti dėl biuletenio? ax.gif

p.s. merginos, su keliais chirurgais konsultavotės prieš op? Aš gruodžio 28d. užsirašiau konsultacijai pas Vikšraitį, dar svarstau užsirašyti pas Kaikarį, bet gal neverta mėtytis, apie jį mažiau informacijos, o Vikšraitis paskutiniu metu itin geruoju linksniuojamas smile.gif o ir darbai už save kalba.

p.p.s. pasirodykite el. pašte! smile.gif jis visai apmiręs, reikia prajudinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cacavos @ 2016 12 08, 14:00)
Kaip smagu, kad visoms taip gerai sekasi ir jau nebesimato neigiamų patirčių smile.gif Įdomu, kodėl taip skiriasi įtvaro nešiojimo laikas - kaži ar priklauso nuo to, kaip gyja?

Indrelija, gal nepamiršot pasiteirauti dėl biuletenio?  ax.gif

p.s. merginos, su keliais chirurgais konsultavotės prieš op? Aš gruodžio 28d. užsirašiau konsultacijai pas Vikšraitį, dar svarstau užsirašyti pas Kaikarį, bet gal neverta mėtytis, apie jį mažiau informacijos, o Vikšraitis paskutiniu metu itin geruoju linksniuojamas smile.gif o ir darbai už save kalba.

p.p.s. pasirodykite el. pašte! smile.gif jis visai apmiręs, reikia prajudinti biggrin.gif

Tai kaip patekti i ta pasta?? smile.gif Labai atsiprasau, pamirsau del biuletenio paklausti,l unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrelija @ 2016 12 08, 15:25)
Tai kaip patekti i ta pasta?? smile.gif Labai atsiprasau, pamirsau del biuletenio paklausti,l  unsure.gif


Parašiau slapuką į pm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandieną buvau pasirodyti paskutinį kartą daktarui, abu pasidžiaugėme rezultatu ir kad viskas puikiai gyja smile.gif Dabar tik pi 3 mėnesių reikės pasirodyti ar kokių nėra atsiradę nukrypimų. Va šįkart nepamiršau paklausti dėl biuletenio. Tai daktaras sakė taip... Jei operacija daroma ne tik estetikos bet ir gydymo tikslais (pvz dėl pertvaros ar pan.) tuomet gali išrašyti biuletenį. Jei tik estetikos, tuomet ne :/ Taiva 4u.gif
Atsakyti
Sveiko merginos!

Vis skaitau ir skaitau šias temas, jau baigiu susipainioti tarp plastiko chirurgų... Jau daug metų, kiekvieną dieną kompleksuoju dėl savo nosies. Nėra buvę dienų, kad nepagalvočiau apie ją. Manau atėjo laikas keisti savo gyvenimą, nes tikrai atsibodo pastoviai būti nepatenkinta savimi ir nelaiminga. Nauja nosis turi atnešti didelius pokyčius į mano gyvenimą ir tikiuosi tada busiu laimingesnis žmogus... Tik vat bėda, kad tiek daug forumų perskaičius, labai daug nepatenkintu merginų, kurios atrodo dar labiau susigadino gyvenimą... Prašau atsiliepkite tos merginos, kurios tikrai nesigaili jog atliko operaciją ir pasidalinkite savo džiaugsmu su visais.
Mačiau, kad naujoms merginoms nenori duoti slaptažodžio į paštą, kur siunčiate nuotraukas, bet labai tikiuosi supratingumo ir naujoms panelėms, kurios ryžtasi tokiems pokyčiams ir nori patarimų iš tų, kurios tai jau patyrė. 4u.gif
Atsakyti

Apsilankiau pas Vikšraitį konsultacijoje, pasirodė labai dalykiškas ir konkretus, į smulkmenas nekrypstantis. Nustebino, nes pasirodo be kuprotos nosies dar ir pertvara iškrypusi  :oh:  užsirašiau operacijai balandžio 3 :) gal yra dar laukiančių op? Kaip sekasi gyti kitoms? 

Atsakyti
Sveikos, prisijungsiu ir aš prie Jūsų diskusijos smile.gif Na aš jau 4 diena po nosies galiuko operacijos. Kaulo nelietė, tik patį galiuką na nes tokią bulvė buvo ;D gulėjau 3 naktis bigsmile.gif pirmos dvi tai labai baisios buvo, nes kvėpavau tik per burną, viskas džiuvo, trečią dieną išimė tamponus, o šiandien paleido. Nieko ant veido nebeturiu, patinimo nėra, tik pati nosies gal truputį didesnė nei buvo, nes dar patinus biggrin.gif šiaip galiu visur eiti, tik kad vidury nosies mėlynas siūlas matosi, galvoju gal kokiu pleistru užklijuot biggrin.gif kas iš tirkrųjų gąsdina, kad man ta nosis, po mano bulvės dabar tokia plokščia atrodo blink.gif aš tikiuosi kad patinimas nueis ir pasimatys jos tikra forma unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Visas su artėjančiais naujais metais.
Na ka gi ir as jungiuosi i jūsų gretas. Vasario 1 diena man darys nosies galiuko operacija, tai su nekantrumu laukiu, baimes jokios neturiu, nes nuo 14 metu apie tai galvojau, ir pagaliau ta diena artėja. Žinoma ne viskas gali pavykti taip tobulai ir gerai, bet kas jeigu ne as galvosiu tik pozityviai smile.gif
Atsakyti
Pas ką operuosies? Kuo negeras tavo galiukas biggrin.gif klausk jeigu ką nes aš dabar 4 diena po operacijos, tai viskas taip šviežia..
Atsakyti