QUOTE(Indifference @ 2016 10 04, 18:20)
Negi niekas neturi atsiliepimu?
Labas visoms, siame forume esu naujoke
Man teko susidurti su D. Gutmanu, bet jis LOR gydytojas. Mane operavo Rytis Norkus ir kaip supratau D. Gutmanas buvo atsakingas uz kvepavimo funkcija. Kaip zmogus labai fainas, nuramina, paaiskina viska, su juo tikrai malonu pabendrauti, kas liecia darba, siuo aspektu viskas gerai, mano pertvara buvo kreiva ir per viena snerve sunkiai praejo oras, dabar viskas gerai, tai Gutmana ivertinciau tikrai gerai, gerai atliko savo darba, O kas liecia estetine puse, uz tai buvo atsakingas Ryris Norkus, labai norejau savo nosi susitvarkyti iki vestuviu, bet deja iki siol vis esu nepatenkinta rezultatu. Mano nosis buvo gan ilgoka, tai norejau patrumpinti is istiesinti pertvara. Siam momentui atliktos dvi operacijos, po pirmos buvo tragedija, nuemus itvara pastebejau kazkoki tai susirupinima Gydytoju veiduose, jie labai spaudinejo per vidurine nosies dali, kur buna kuprele, pasiziurejus i veidrodi apsiverkiau, man buvo islindusi kremzle (kaip paaiskino gydytojai, per stipriai suspaudus itvara po operacijos kremzle islindo i isore), as atrodziau kaip raganosis, bet tai dar ne viskas, kairioji puse, visa snerve, buvo nuslinkus i apacia, o po nosim kur pjuvio vieta buvo odos perteklius, ir tai atrode kaip snarglys. Vaziuodama masina namo as verkiau visa kelia, as neesu is tu jautriu zmoniu ir mane sunku pravirgdyt, bet tai buvo tiesiog siaubinga. Visus metus man teko taip pravaikciot iki sekancios operacijos, aciu dievuj ta raga man panaikino, odos pertekliu is po nosies taip pat pasalino, bet ta asimetrija liko, viena puse yra didesne ir nuslinkus zemyn. Is profilio man viskas patinka bet ziurint tiesiai nosis yra kreiva ir beforme. Kiek naktu buvo praverkta as nebegaliu ir pasakyti. Tokia vat mano patirtis