Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija 24 tema

Mano nosis 18d. po operacijos labai ištinusi, ypatingai nosies galas iš priekio kaip bulvė baisiulinė.. Kada jums praėjo tinimas? gal galit atsiųst privačia žinute foto kaip atrodėt kelios dienos po operacijos ir dabar jau kai visas patinimas praėjęs? sad.png
Atsakyti
sveikos! už poros mėnesių planuoju džiaugtis gražesne nosimi, tačiau matyt iki tol dar ilgas kelias laukia ir sunkiausia nuspręsti pas ką kreiptis. Kadangi šiuo metu esu ne Lietuvoje, tai elektroniniu paštu konsultavausi tik su Gutmanu. Prisiskaičiau įvairiausių atsiliepimų apie kitus chirurgus ir esu visiškai pasimetusi į ką dar galėčiau kreiptis. Būtų labai įdomu išgirsti Gutmano arba Norkaus klienčių atsiliepimus, prieš ir po nuotraukas! Galbūt į kokį dar chirurgą patartumėte kreiptis, norisi, kad kainos nebūtų kosminės, bet nesinori ir likti su dar tragiškesniu vaizdu po operacijos, nei yra dabar. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela99 @ 2016 06 07, 10:21)
Sveikos, merginos! Labai norėjau čia parašyti, nes atsimenu save prieš nosies operaciją. Labai norėjai to visą gyvenime, kai galiausiai pasakiau vyrui, kad apie tai svajoju, jis pažadėjo, kad galėsiu pasidaryti ir tada... tada atradau šitą forumą. Perskaičiau labai daug blogų atsiliepimų, nepavykusių operacijų istorijų, merginų išgyvenimų. Beveik buvau apsisprendus nebeliesti savo nosies ir gyventi taip kaip gyvenau. O dar kai nuėjau į konsultaciją, chirurgas pasakė "nesuprantu ko čia atėjai, normali ta tavo nosis". Buvo ir liūdna ir pikta, kad niekas manęs nesupranta. Atrodė, kad kiti nemato to, ką aš matau. Tada vieną dieną vyras pasakė - darykis. Koks skirtumas, ką sako kiti. Darykis, jeigu tu nori ir būai laikingesnė. Nebeskaityk tų forumų, nieko. Daryk kaip tau širdis sako. Ir ką. Nuėjau pas tą, pas kurį buvau konsulracijoje. Gal nustebsit, bet tik pas vieną ir tebuvau, tik vienoje konsultacijoje. Operacijos dieną jau ėmiau gailėtis, atrodė, o kas jeigu nesuprato jis manęs ko aš noriu, o kas jeigu nepavyks. Siaubas, kol užmigdė galvojau iš proto išeisiu. Po operacijos gijau apie dvi savaites. Tikrai buvau ištinus, negalėjau miegot, nes negalėdavau kvėpuot pro burną, džiuvo, skaudėjo baisiai skrandį nuo visokių vaistų. Bet.. atvažiavau nusiimti įtvaro. Nežinaau kaip paaiškinti jausmą, kurį pajutau pamačius savo veidą. Atrodė, kad kitas žmogus į mane žiūri. Buvo labai keista. Tą dieną negalėjau atsidžiaugti, kad priėmiau šį sprendimą, o šiandien praėjo jau 4 mėnesiai nuo tos dienos ir galiu pasakyti, mano nosis vis gražėja!!! Aš atsikeliu kiekvieną rytą ir ji vis mažesnė, dailesnė, išraiškingesnė. Jaučiu, kad galas dar šiek tiek patinęs, bet jau nebe daug! Ir esmė, kad man jau dabar ji patinka labai, o kai visai nueis patinimas manau būsiu laimingiausia pasalyje. Gal atrodo kaip reklama, nežinau. Neminiu specialiai chirurgo vardo, nenoriu reklamuot, jeigu įdomu, parašykot žinutę asmeninę, galim ir susiskambint, viską papasakosiu. Tiesiog norėjau parašyti, kad padeąsinčiau kitas siekti savo svajonės. Žinau, kad gali ir nepasisekt, tikiu, kad ne visom pasisekė, bet jeigu pasiseka, nėra geresnė dalyko gyvenime. Dar niekada nebuvau tokia laiminga dėl savo išvaizdos. Anksčiau galvodavau, norėjau ir lūpas pasiputlinti, antakius pasitvarjyti, bet viskas atrodė beprasmiška, nes ta nosis viską gadino. O dabar - nerealuuu!

Sveika, gal galim kazkaip asmeniskai pabendrauti? :) paramojiskai bijau...o mano vyras kalba taip pat kaip jusiskis :) mano operacija jau rugsejo 30...pas V.Jankuna :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigutesigute: 28 rugpjūčio 2016 - 22:22
Laba diena, ar egzistuoja grupė facebooke toms, kurios ruošiasi operacijai ar jau yra po jos?
Papildyta:
QUOTE(Sigutesigute @ 2016 08 28, 22:20)
Sveika, gal galim kazkaip asmeniskai pabendrauti? :) paramojiskai bijau...o mano vyras kalba taip pat kaip jusiskis :) mano operacija jau rugsejo 30...pas V.Jankuna :)


Aš rytoj einu į antrą konsultaciją pas V.J. :) ir planuoju registruotis operacijai.
Atsakyti
QUOTE(silence20 @ 2016 08 21, 21:53)
Mano nosis 18d. po operacijos labai ištinusi, ypatingai nosies galas iš priekio kaip bulvė baisiulinė.. Kada jums praėjo tinimas? gal galit atsiųst privačia žinute foto kaip atrodėt kelios dienos po operacijos ir dabar jau kai visas patinimas praėjęs? :(


Sveika, nosis patinus tikrai ilga laika buna. Poto jau pradeda tsileidinėti tas tinimas. Man asmeniškai, tai gal po ~1mėn jau viršutinės nosės dalis buvo nugulusi dailiai ant kaulo, o galiukas ir toliau toks kaip pas klauną- storas bumbulas, nes odos nesugriebiau nagučiais. Ir tai staiga vieną dieną jaučiu, kad jau po biški oda glemba, tas bumbulas mažyn mažyn ir visa vieną dieną be jo atsikėliau, kai labai gerai išsimiegojau. Kaip ant kaulo balnelis nugulė, taip ir galiukas ant kremzlių nugulė, ir jau galėjau jį pajudinti. Beje, dar ir dabar jei kartais blogai miegu, ar pašvenčiu iš vakaro, jaučiu jog atsikėlus nosis šiek tiek patinusiu galiuku būna :) manau tai normalu, juk gyjimo periodas apie 1,5 metų, ne mėnesių!!! Nepergyvenkite tik, viskam reikia laiko :)
Atsakyti
Sveikos! Norejau pasiteirauti, ar realu uzsiregistravus konsultacijai pas Viksraiti del nosies korekcijos, pasidaryti operacija jau po 2 sav?:)
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2016 08 30, 13:04)
Sveikos! Norejau pasiteirauti, ar realu uzsiregistravus konsultacijai pas Viksraiti del nosies korekcijos, pasidaryti operacija jau po  2 sav?:)


Savo grafiką ir užimtumą zino tik pats daktaras :)
Atsakyti
SVEIKOS, SENAI BERAŠIAU NORS VISADA PASKAITYNĖDAVAU :) BUVAU ĮKĖLUS MASKOVEJE CHIRURGĄ, KURIS ATLIEKA TOBULAI NOSIES OPERACIJAS YRA IR DAR VIENA KLINIKA http://www.sharm.clinic/ BUVAU SAKIUS JKAI TURĖSIU TĄ SUMĄ TIK TEN SKRISČIAU, BET NESENIAI ŽIŪRINĖJAU KLINIKAS IR http://www.groziopasaulis.lt/ pamačiau niekur nelinksniuojamo kaip sudarkytojo Dovydo Gutmano info, gal kas turite kokios informacijos, ar teko susidurti ir kokie atsiliepimai? Šioje klinikoje transeksuale agness darėsi op, sakyčiau rezukatai visai nieko. Man nuojauta kužda, kad Dovydas tas gydytojas pas kurį Lietuvoje daryčiaus :)
Atsakyti
QUOTE(BAGTOMA @ 2016 09 04, 13:36)
SVEIKOS, SENAI BERAŠIAU NORS VISADA PASKAITYNĖDAVAU :) BUVAU ĮKĖLUS MASKOVEJE CHIRURGĄ, KURIS ATLIEKA TOBULAI NOSIES OPERACIJAS YRA IR DAR VIENA KLINIKA http://www.sharm.clinic/ BUVAU SAKIUS JKAI TURĖSIU TĄ SUMĄ TIK TEN SKRISČIAU, BET NESENIAI ŽIŪRINĖJAU KLINIKAS IR http://www.groziopasaulis.lt/ pamačiau niekur nelinksniuojamo kaip sudarkytojo Dovydo Gutmano info, gal kas turite kokios informacijos, ar teko susidurti ir kokie atsiliepimai? Šioje klinikoje transeksuale agness darėsi op, sakyčiau rezukatai visai nieko. Man nuojauta kužda, kad Dovydas tas gydytojas pas kurį Lietuvoje daryčiaus :)


Sveika, Gutmanas yra ortorinolaringologas. Su kitais plastikos chirurgais jis daro pertvaros operacijas. Dabar kaip suprantu jis daro nebe tik petvaros tiesinimą, bet ir pilną rinoplastiką. Mano nosiai jis operavo tik petvarą, kvėpuoju gerai, atrodo kad lyg tiesi dabar :) likusį darbą darė plastikos chirurgas.
Atsakyti
Sveikos, kad jau kalbat apie Gutmana, tai man lyg dingojasi, kad jis kadaise dirbo ir klinikoje Kaune pas plastikos chirurga M. Norku. O uzklydusi i ju puslapi va ka radau:
http://plastinechiru...0proc-nuolaida/

Sitas G. Gylys irgi otorinolaringologas ir, kiek teko skaityti, tai tikrai atsiliepimai tik labai geri, tad gal verta butu susigundyti pasiulymu? g.gif Kas galetu papasakoti daugiau ir zino ar gal net operavosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos! Mačiau kelios merginos norėjo atsiliepimų apie D.R., tai nusprendžiau parašyti savo patirtį su šiuo chirurgu, kadangi pati prieš operaciją būčiau norėjusi išgirsti tokią patirtį (ir tokiu atveju nebūčiau nusprendusi pas jį operuotis).
Trumpai tariant likau nepatenkinta rezultatu ir galiu pasakyti tiek, kad jeigu norite didesnių pokyčių t.y. idealios nosies arba bent jau matomų rezultatų, aš tikrai nerekomenduoju D.R. Jis tiesiog nerizikuoja kažką labai keisti ir paima pinigus už tokį minimalų skirtumą, kad dabar praėjus pusantrų metų po operacijos ir žiūrint į savo pačios nuotraukas aš negaliu atskirti, kuri nuotrauka daryti prieš ir kuri po operacijos. Ir asmeniškai pažįstu kitą merginą, kuri operavosi pas D.R. ir rezultatas buvo toks minimalus, kad aš negalėjau patikėti jog jos nosis operuota, nes yra baisiai nedaili ir ilga. Mano pačios nosis nebuvo labai jau baisi, šiek tiek ilgoka ir galas buvo šiek tiek didokas. Dabar mano nosis gal kokiu 1mm trumpesnė, o galas net truputį baisesnis nei prieš operaciją. Man buvo pakeltas galiukas (nors aš to visai neprašiau) ir nosis gavosi vos ne, kad bulvė. Negaliu sakyti, kad rezultatas tragiškas ir jaučiuosi praščiau nei prieš operaciją, bet mano nuomone buvo tiesiog neverta pas jį operuotis. Galvojau apie antrinę operaciją, buvau konsultacijoje pas labai gerą chirugą užsienyje, kuris atsisakė mane operuoti, nes nosis dar visai nesugijusi (nors praėjo 1.5 metų, kai antrinę operaciją dažnai daroma jau po metų) ir jis aplamai nelabai suprato, kas jai buvo daryta ir jo nuomone pjūvis buvo daromas pasenusia technika (Amerikoje ir kai kurios Europose šalyse chirurgai pjuvį daro kitaip). Dabar gailiuosi, kad iškart nesioperavau užsienyje arba pas Vitkų, nes kiek pati girdėjau rezultatai po operacijos pas jį būna labai geri. Jau geriau sumokėti daug, bet operuotis vieną kartą, nei sumokėti mažiau, bet po to operuotis dar kartą.
Atsakyti
Sveikos!
Taip pat jungiuosi prie jūsų gretų. Jau senai seku forumą, svajojau apie nosies korekciją, bet vis pritrūkdavo tai pinigų, tai ryžto, tai laiko. Bet pagaliau susiėmiau ir užsirašiau konsultacijai bei operacijai pas Jankūną. Kadangi gyvenu užsienyje, tad, gryžtu lapkričio 15 dieną į Lietuvą ir tiesiai į klinikas, tądien kaip suprantu, konsultacija pasiruošimas ir 16 dieną iš ryto operacija. Daug ir ilgai domėjausi, aišku baisu, kad nesusibjauročiau dar baisiau, bet kiek teko domėtis, Jankauskas nėra labai peikiamas.
O mano situacija tokia, kad yra kreiva pertvara po vaikystės traumų, tai ji tokia kreiva ir negraži žiūrint tiesiai į veidą (nuotraukas nusiunčiau į paštą, tikiuosi gauti slaptažodį, pažiūrinėti ir kitų rezultatus), būtinai atsiūsiu ir savo po operacijos. Bus daroma pilna nosies korekcija, nors visada norėjau tik pertvaros tvarkymo, bet kiek toliau skaitau, gilinuosi, tai matau, kad gal be visos korekcijos ir nelabai pavyktų gražus rezultatas.
Beje klausimas toks ne į temą, ligoninėje reikės būti tris paras, o maistas įskaičiuotas į sumą kaip suprantu? Ar dar kažką papildomai mokėtis reikės?
Atsakyti