QUOTE(Aveeno88 @ 2016 06 13, 17:19)
Na jei daryčiausi pas Rytį, tai jis darytų nosies operaciją, o Dovydas tvarkytų pertvarą, tačiau Dovydas daro ir vienas pilnas operacijas su pertvaros korekcija, tad dabar sunku apsispręsti, ar viską darytis pas D.G. ar pas R.N. nosį ir pertvarą pas D.G.
Aš esu užsienyje, tad man sudėtingiau bet kada susitarti ir nueiti pas kurį nors iš jų. Gal galėtumėte dar ką nors papasakoti iš pokalbio? Ar malonus žmogus? Kaip susidarėte įspūdį - ar jei vienas darytų pilną operaciją, ar gerai padarytų?
Aš esu užsienyje, tad man sudėtingiau bet kada susitarti ir nueiti pas kurį nors iš jų. Gal galėtumėte dar ką nors papasakoti iš pokalbio? Ar malonus žmogus? Kaip susidarėte įspūdį - ar jei vienas darytų pilną operaciją, ar gerai padarytų?
Aš tik per el.paštą su juo bendravau, operuotis pasirinkau kitą chirurgą. Bet apie Gutmaną galiu pasakyti tiek, kad tikrai malonus, savo darbą išmanantis chirurgas, viską atsako išsamiai, ne vienu ir ne dviem sakiniais, kiek teko su kitais kontaktuoti per el.paštą, tai atsakymai vienas du žodžiai.
Beja, D.G. buvo atsiuntęs šitą puslapį Norkaus, kur galima darbų bent šiek tiek pamatyt http://www.plastines...inoplastika.htm