QUOTE(kassandrija @ 2015 06 16, 12:14)
kassandrija, 16 Bir 2015 - 12:14, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
kassandrija, 16 Bir 2015 - 12:14, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
Jus jau keletoj konsultaciju buvot, gal kvailas klausimas, bet gal galit pasakyti, kurie is jusu lankytu daro labiau klasikines nosis jei taip galima issireikst, ne per mazas ir t.t., man tai tokios grazu, bet zinau, kad ne mano veidui.
[/quote
Kaip suprantu "klasikine" jūs turit galvoj tiesi ir ne per trumpa? Na jeigu taip, tai mano nosies atveju visi mano lankyti chirurgai pamaketavo panašiai, nes kazko kitokio gal iš maniškės ir nelabai eitų padaryt dėl jos ilgio ir formos. Tačiau kiekvienu atveju minimaliai skyrėsi tik pats galiukas. Bet žinoma, kiekvienas manau turi savo braižą ir kaip kiekvienas daro tikriausiai aiškiu būtų peržvelgus foto esančias el. pašte, vistiek kažkokios tendencijos atsispindėtų.
Bet suprantu, kad jūs dvejojat kokia nosis jums tiktų, kuomet chirurgas jums nepakaketavo. 
Jus jau keletoj konsultaciju buvot, gal kvailas klausimas, bet gal galit pasakyti, kurie is jusu lankytu daro labiau klasikines nosis jei taip galima issireikst, ne per mazas ir t.t., man tai tokios grazu, bet zinau, kad ne mano veidui.
[/quote
Kaip suprantu "klasikine" jūs turit galvoj tiesi ir ne per trumpa? Na jeigu taip, tai mano nosies atveju visi mano lankyti chirurgai pamaketavo panašiai, nes kazko kitokio gal iš maniškės ir nelabai eitų padaryt dėl jos ilgio ir formos. Tačiau kiekvienu atveju minimaliai skyrėsi tik pats galiukas. Bet žinoma, kiekvienas manau turi savo braižą ir kaip kiekvienas daro tikriausiai aiškiu būtų peržvelgus foto esančias el. pašte, vistiek kažkokios tendencijos atsispindėtų.
Bet suprantu, kad jūs dvejojat kokia nosis jums tiktų, kuomet chirurgas jums nepakaketavo.
Teisingai sakot, aktualu ne per trumpa, ne per riesta, kad is priekio ziurint snerves nesimatytu, nes tada kaip parsiukas atrodyciau, bent kiek taip ranka pakeliu nosi vos vos - nu baisiai man atrodo, jei taip butu.
Pvz. cia
pries:
po:
Rezultatas po, kur visai profiliu, man grazus, bet kur siek tiek tiesiau ziurinti, tai nebe taip, va to ir bijau, kad neuzkeltu galiuko ir nesimatytu snerviu, va pvz. kaip cia matosi ta dalis apvesta:
Kol kas neturiu prisijungimu prie el.p. kur nuotraukos forumieciu, pirma reiks saviskes atsiust, ivertinsit esama situacija
Kad daktaras man nepapaise, kaip bus po to, gal todel man ir nedrasu, nes ka zinau, kokia nosis jam apskritai grazu, tikrai tikiu, kad daktarai turi braiza, kaip cia rase kazkuri ir kol nenupiesia, neaisku, ar sutampa musu poziuriai

Zinoma, kad gausis tai, ka matyciau kompe, nebutinai bus realiai arba nebutinai 100%, nu bet visvien...