Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija 24 tema

QUOTE(burbuliookas @ 2016 03 07, 02:34)
Ech... Visiskai identiska situacija.. Operacineje taip pat nemaciau SV. Paskui analizavo popierius kas cia man buvo padaryta... smile.gif)) toks vaizdas, kad jo vardu tave pjausto kas nori.. O tu vistiek nesuzinosi....

Aš taip pat jo nemačiau operacinėje, nes pirmiausia darbo ėmėsi LOR. Deja ir jo nemačiau net atvykstančio i kliniką nors sėdėjau prie lango iki kol isvedė i operacinę. Gerai bent tiek, kad kolkas neturiu jokių nusiskundimų, nors dar tik 2 mėn po operacijos bet nosiukas čiki atrodo, o ir draugai ir tėvai giria kad labai gražiai padaryta smile.gif tikiuosi taip ir liks smile.gif o jums linkiu kantrybės ir nervus patausoti. Rinoplastika viena sudėtingiausiu operaciju, ta prasme, kad gydytojo isivaizdavimas kaip jus isivaizduojate rezultata gali visai nesutapti. Tuo labiau sunku nuspėti kaip nosis gis, ir daugiau nei 30% reikia korekcijų. Aš nei buvau nusistačius kokio rezultato noriu, net ir nesakiau gydytojui ka noriu koreguoti, pats pasakė ka tvarkytu mano nosyje ir kaip turėtu atrodyti. Nors pradžioje tikrai pergyvenau, kai nuėmus itvara pamačiau kad ji vistiek labai ilga, didoka tokia, ir dar daug radau prie ko prisikabint, galvojau, kokio velnio nepareiškiau prieš operaciją kad noriu trumpesnės gerokai, o dabar atrodo kad tokia ilga ir liks jau visam laikui.. Na bet jau dabar beveik visiskai tinimui praėjus esu laiminga. Matau ir asimetriją šiokią tokią, bet kas buvo prieš ir kas yra po, tikrai yra 1000 kartų geriau. Aš nemanau, kad gavosi labai graži, tikrai buna gražesnių, bet ji bent jau dabar yra normali, o aš ir norėjau kad iš mano raganiškos nosies gautusi normali smile.gif
Atsakyti
Paskaicius jusu atsiliepimus nezinau ar dar vis noriu eiti pas SV i konsultacija. Bet gi visiem tu komplikaciju pasitaiko. Tikrai labai sunku issirinku chirurga... Butu labai gerai pamatyti jusu nuotraukas, bet vis slaptazodzio negaunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_Karamele @ 2016 03 07, 12:50)
Paskaicius jusu atsiliepimus nezinau ar dar vis noriu eiti pas SV i konsultacija. Bet gi visiem tu komplikaciju pasitaiko. Tikrai labai sunku issirinku chirurga... Butu labai gerai pamatyti jusu nuotraukas, bet vis slaptazodzio negaunu  blush2.gif



Kaip ten bebutu mano atveju, visgi tikiu, kad yra ir puikiu SV darbu. Zinau, kad ir mano nosis nera pats blogiausias variantas. Nors ir ne pavyzdinis.
Nesekmiu pasitaiko visiems, tik mes vis tikimes, kad mums tai nenutiks. Turbut nera chirurgo, kuris neturetu blogu atveju.

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif . Vasarą ketinu pilną nosies operaciją darytis. Apie tai svajoju nuo mažens,traumų neturėjus,bet užtai paveldėjau iš tėvų ilgą ,su kuprele ir galu kaip bulvės.Visą gyvenimą dėl nosies kompleksuoju dėl to esu 100% pasirįžusi... Labai daug skaičiau apie pasekmes riziką ir pan. Buvau pas V.J Klaipėdoje konsultuotis. Labai malonus gydytojas. Taip pat esu užsiregistravusi pas S.V Kaune konsultacijai... Esu visiškai pasimetusi pas ką darytis g.gif (kaina ir atstumas labai nėra svarbu ), dėl to prašau ,jog priimtumėte į savo grupę kur galėčiau pati įkelti foto ir jūsų pamatyti prieš ir po...Man tai labai svarbu...Tos, kurios esate pasidarę ,prašau patarkite pas ką rizikuoti geriau... Iš anksto dėkoju.
listen.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif teko lankytis pas Gyd. Kaikari. Be galo malonus gydytojas, bet jis neapsieme man pagrazinti nosyte. Tiesiog pasake, jog neverta kazka keisti, o jei tai ir darytume as nebuciau patenkinta rezultatu. Pasirode labai saziningas net neeme pinigeliu uz koncultacija. Jis pats pasiule isgirsti kitu plast.chirurgu nuomone ir rekomendavo S.Viksraiti( kuris neatsisako ne vienos nosies operacijos) Gyd.V.K zodziais tariant: S.V daro nosytes visiems, kurie i ji kreipiasi. Taip pat siule dar viena plast.chirurga is Klaipedos, kurio varda pamirsau smile.gif Na as nusprendziau darytis pilna nosytes korekcija pas S. V. Apie korekcija svajoju dar nuo paauglystes. Vizita pas S. Viksraiti turejau pries savaitele. Zmogus labai uzsiemes tadien turejo net 4 operacijas. Taciau prieme mane koncultacijai pacia paskutine apie 20a val. Jis mane pafotografavo, papiese. Variantas pasirode priimtinas. Kaip jis ir minejo mano nosyte suderinga operacija nebutu lengva korekcija butu daugiau nei pilna. Kaina 3000 eu. Tik dalines korekcijos daryti neverta. Jau ir data sutarta ir avansas pervestas smile.gif o kaip tik siandien islindo ne koks straipsnis apie Gyd. S .Viksraiti sad.gif as suprantu, jog kiekvienas atvejis skirtingas, taciau butu be galo liudna tiek svajojus, likti su dar blogesniu variantu, nei esu dabar. Labai noreciau jusu patarimo ar verta darytis operacija pas ji. Kokia jusu patirtis? Operacija ne uz kalnu. Galbut per daug paskubejau.. Labai noreciau pamatyti foto, tu kurios daretes operacija pas si chirurga. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Nes ta @ 2016 03 19, 00:35)
Sveikutes smile.gif teko lankytis pas Gyd. Kaikari. Be galo malonus gydytojas, bet jis neapsieme man pagrazinti nosyte. Tiesiog pasake, jog neverta kazka keisti, o jei tai ir darytume as nebuciau patenkinta rezultatu. Pasirode labai saziningas net neeme pinigeliu uz koncultacija. Jis pats pasiule isgirsti kitu plast.chirurgu nuomone ir rekomendavo S.Viksraiti( kuris neatsisako ne vienos nosies operacijos) Gyd.V.K zodziais tariant: S.V daro nosytes visiems, kurie i ji kreipiasi. Taip pat siule dar viena plast.chirurga is Klaipedos, kurio varda pamirsau smile.gif  Na as nusprendziau darytis pilna nosytes korekcija pas S. V. Apie korekcija svajoju dar nuo paauglystes. Vizita pas S. Viksraiti turejau pries savaitele. Zmogus labai uzsiemes tadien turejo net 4 operacijas. Taciau prieme mane koncultacijai pacia  paskutine apie  20a val. Jis mane pafotografavo, papiese. Variantas pasirode priimtinas. Kaip jis ir minejo mano nosyte suderinga operacija nebutu lengva korekcija butu daugiau nei pilna. Kaina 3000 eu. Tik dalines korekcijos daryti neverta. Jau ir data sutarta ir avansas pervestas smile.gif o kaip tik siandien islindo ne koks straipsnis apie Gyd. S .Viksraiti sad.gif  as suprantu, jog kiekvienas atvejis skirtingas, taciau butu be galo liudna tiek svajojus, likti su dar blogesniu variantu, nei esu dabar. Labai noreciau jusu patarimo ar verta darytis operacija pas ji. Kokia jusu patirtis? Operacija ne uz kalnu. Galbut per daug paskubejau.. Labai noreciau pamatyti foto, tu kurios daretes operacija pas si chirurga. Aciu.


Sveika, nusiramink, nepergyvenk. Skaičiau ir aš ta straipsnį, pasirodė juokinga. Vien iš netaisytos nukentėjusiosios kalbos. Nesunku suvokti jog moteris nevisai suprato ką su gydytoju sutarė tvarkyti. Jeigu ji nesitarė keisti ausu, o tik daryti veido patempima, tai labai logiska kad ausys neims ir nepasidarys gražios. O vat jau isivaizdavimas, kad kai padarys op tai jau busiu pati graziausia, tai ir daveda iki depresijos ir puolimo rasyti tokiu straipsniu. Daug dalyku savyje kol nematome kaip problemos tol ir nepastebime. O poto kazkas atrodo nebegrazu jau ir kalta patampa operacija, kad ne taip padaryta, nesvarbu kad nebuvo ta vieta net operuota. Reikia galvoti ir apie tai, kas kokioje vietoje yra pjaunama, kaip tokios vietos randėja, ar oda atkeliama nuo kaulo, juk po atkėlimo ji dar kol prigis, tai graziai tikrai ilgai dar neatrodys.. O tos vietos kurios neliečiamos jos nepasikeis, ir prie bendro pokyčio gali atrodyti kitaip. Tuo tarpu gydytoja komentaras tikrai pasirodė daug logiškesnis nei pats pacientės skundas.

Nosis iš vis toks dalykas. Ji pasikeičia, ir tame pačiame veide ji jau atrodo visai kitaip. Man dar labai sunku priprasti prie savo kitokio veido iš šono, dabar jaučiuos tokia vaikiška užrietus nosi, be savo buvusios raganos nosies. Kaip tik prieš porą dienų buvau pas S.V. Po 2 mėn po op pasirodyti.. Nu man jis kaip žmogus normalus, koks ir turi buti gydytojas, ne psichologas, ne mama kad plepėtume apie viską susitikę. Pakalbėjom apie nosi, apie jos priežiūrą ir apie tolesnius rezultatus. Nosi mano žiauriai beria, dėl to kai daro atvirą operaciją tai atkelia odą, tai dbar toj nosyje matosi kad kraujotaka sutrikusi, dėl to ir beria spuogeliais pastoviai, nors niekada nei paauglystėje nesiskusdavau spuogais. Taip pat galiukas dar ištines, susileis jis sakė apie 2mm ir tas dabar atrodantis lyg riestumas manau su šituo ir dings. Abu pritarėm, kad jokių aiškių korekcijų kad papildomų reikėtų - nesimato. Pasirodysiu pas ji dabar jau tik po 10 mėn, kuomet ir rezultatas matysis labiau i galutini, ir matysis ar tikrai nereikia korekcijų.
Ta proga ikelsiu naujas fotkes i paštą, o toms kurioms reikia slaptazodziu siuskit savo nuotraukas su slapyvardziais kuriais bendraujate čia, nes kitaip tame pašte betvarkė gaunasi.

Logiška kad ant kiekvieno chirurgo, kaip ir ant kiekvienos kirpėjos visi vis ką nors randa blogo pasakyt. Ką supratau paskutiniaisiais metai, ypac kai sugalvojau antakiukus mikroblading pasidaryti- žmogus, meistras, gydytojas ne printeris, kad ir kiek beeitum tu pas ji koreguot ir koreguot, idealiu simetriju ir idealaus vaizdo niekada negausi. Tas man ir padeda negalvoti negatyviai, nesikrimsti dėl smulkiu asimetriju, ir adekvačiai ivertinti kitų žmonių komentarus.

Nes ta, nepergyvenk tiek, man irgi likus mėnesiui iki operacijos čia pagasdino, kad S.V tik gadina nosis ir nieko gražaus nepadaro. Bet pašte nuotraukos kitu merginu kalba pačios už save. Už savo nosį ir aš jam dėkinga. Nepasant to straipsnio, eiciau ir antra kart pas ji.


Atsakyti
Facebook uždara grupė : " Plastinė chirurgija prieš ir po"

Sveikos visos. Gavau slaptažodį ,bet neleidžia man prisijungti ,liepia patvirtinti savo tapatybę per tam tikrą įrenginį ir pan...Neseniai čia prisiregistravau , kadangi čia su žinutėmis ir bendravimu taip lėtai vyksta ,sukūriau uždarą o ne slaptą grupę facebook , tam kad matytų ,jog tokia grupė egzistuoja ir galima į ją patekti. Tik žinoma pateks tos kurios tikrai ruošiasi operacijai arba turėjo,kad galėtų pasidalinti savo patirtimi.
Būtų smagu jei atsirastų ten naujų narių , galėtume aktyviau diskutuoti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Marabou @ 2016 03 19, 15:26)
Sveika, nusiramink, nepergyvenk. Skaičiau ir aš ta straipsnį, pasirodė juokinga. Vien iš netaisytos nukentėjusiosios kalbos. Nesunku suvokti jog moteris nevisai suprato ką su gydytoju sutarė tvarkyti. Jeigu ji nesitarė keisti ausu, o tik daryti veido patempima, tai labai logiska kad ausys neims ir nepasidarys gražios. O vat jau isivaizdavimas, kad kai padarys op tai jau busiu pati graziausia, tai ir daveda iki depresijos ir puolimo rasyti tokiu straipsniu. Daug dalyku savyje kol nematome kaip problemos tol ir nepastebime. O poto kazkas atrodo nebegrazu jau ir kalta patampa operacija, kad ne taip padaryta, nesvarbu kad nebuvo ta vieta net operuota. Reikia galvoti ir apie tai, kas kokioje vietoje yra pjaunama, kaip tokios vietos randėja, ar oda atkeliama nuo kaulo, juk po atkėlimo ji dar kol prigis, tai graziai tikrai ilgai dar neatrodys.. O tos vietos kurios neliečiamos jos nepasikeis, ir prie bendro pokyčio gali atrodyti kitaip. Tuo tarpu gydytoja komentaras tikrai pasirodė daug logiškesnis nei pats pacientės skundas.

Nosis iš vis toks dalykas. Ji pasikeičia, ir tame pačiame veide ji jau atrodo visai kitaip. Man dar labai sunku priprasti prie savo kitokio veido iš šono, dabar jaučiuos tokia vaikiška užrietus nosi, be savo buvusios raganos nosies. Kaip tik prieš porą dienų buvau pas S.V. Po 2 mėn po op pasirodyti.. Nu man jis kaip žmogus normalus, koks ir turi buti gydytojas, ne psichologas, ne mama kad plepėtume apie viską susitikę. Pakalbėjom apie nosi, apie jos priežiūrą ir apie tolesnius rezultatus. Nosi mano žiauriai beria, dėl to kai daro atvirą operaciją tai atkelia odą, tai dbar toj nosyje matosi kad kraujotaka sutrikusi, dėl to ir beria spuogeliais pastoviai, nors niekada nei paauglystėje nesiskusdavau spuogais. Taip pat galiukas dar ištines, susileis jis sakė apie 2mm ir tas dabar atrodantis lyg riestumas manau su šituo ir dings. Abu pritarėm, kad jokių aiškių korekcijų kad papildomų reikėtų - nesimato. Pasirodysiu pas ji dabar jau tik po 10 mėn, kuomet ir rezultatas matysis labiau i galutini, ir matysis ar tikrai nereikia korekcijų.
Ta proga ikelsiu naujas fotkes i paštą, o toms kurioms reikia slaptazodziu siuskit savo nuotraukas su slapyvardziais kuriais bendraujate čia, nes kitaip tame pašte betvarkė gaunasi.

Logiška kad ant kiekvieno chirurgo, kaip ir ant kiekvienos kirpėjos visi vis ką nors randa blogo pasakyt. Ką supratau paskutiniaisiais metai, ypac kai sugalvojau antakiukus mikroblading pasidaryti- žmogus, meistras, gydytojas ne printeris, kad ir kiek beeitum tu pas ji koreguot ir koreguot, idealiu simetriju ir idealaus vaizdo niekada negausi. Tas man ir padeda negalvoti negatyviai, nesikrimsti dėl smulkiu asimetriju, ir adekvačiai ivertinti kitų žmonių komentarus.

Nes ta, nepergyvenk tiek, man irgi likus mėnesiui iki operacijos čia pagasdino, kad S.V tik gadina nosis ir nieko gražaus nepadaro. Bet pašte nuotraukos kitu merginu kalba pačios už save. Už savo nosį ir aš jam dėkinga. Nepasant to straipsnio, eiciau ir antra kart pas ji.


Papildyta:
Marabou, ačiū už padrasinimą. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Skaitinėju jūsų pasisakymus apie metus, tad stoju į jūsų gretas - noriu padailinti nosiuką. Turiu ilgą, su dideliu,nukarusiu galiuku, iš priekio dar dar, tačiau iš šono labai neproporcingai atrodo prie viso veido. Taip pat vengiu fotografuotis, nematau reikalo, kai foto tik vargina bežiūrint ir kelia nemalonius jausmus.
Prieš savaitę buvau konsultacijoje pas S.V., tai paties žodžiais mano nosis yra "vyriška". Tiesa: paveldėjau iš tėvo, deja. Daktaras papasakojo,ką darytų, reiktų pilnos op, sumažintų 2-3mm, skamba lb nedaug, bent man, neišmanančiai šių reikalų. Pamaketavo 2 pavyzdžius, kaip galėtų atrodyti, abu sutarėm, kuris variantas geresnis. Foto sumažinus nosytę, tikrai arodė geriau, negalėčiau pasakyt,kad tobulai, norėčiau gal dar kiek mažesnės, bet suprantu,kad gal operuojant sunku tai išgaut, tad neverta tikėtis stebuklų, tiesiog noriu geresnio, mažesnio savos nosies varianto.
Pati labai daug lūkesčių nesusakiau jam, matė ir suprato,ką reiktų keist.Tik,aišku, dabar neramu gal kiek, kad nebūtų vos matomas pokytis, nes tikrai yra ką mažint. Kaip ir ruošiuosi vasarą darytis pas jį, belieka rezervuot datą.
Konsultavausi tik pas šį daktarą, neturiu laiko lakstyt per visus ir suprantu,kad pas juos visus yra tiek teigiamų,tie neigiamų atsiliepimų.
Ar dar yra kuri moterėlė, kuri buvo tik pas vieną konsultuotis ir pas tą patį darėsi? smile.gif
Taip pat labai norėčiau pažiūrėt jūsų op rezultatus, padėtų galutinai įsitikinti, ar teisingai pasirinkau, tad jei galit, fb grupių įkūrėjos, parašykit čia ar pm, kaip jus surasti, man neranda nė vienos grupės, turbūt reikia jus drauguose turėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Man po operacijos 1,5 metu. Galiu pasakyti is patirties kad nosyte pasikeite n kartu per SI laika. Is riestos ir placios. Tapo kumpa ilga duobeta ir siaura, kreivu galiuku perdaug nusileidusiu. Galutinis rezultatas pradejo rysketi tik po metu. Idealiausiai atrode 2-3 men po operacijos. Operavo viksraitis. Nesenai buvau pas ji konsultacijoje. Slykstu. Vis kartojo kad as perdedu IR isigalvoju. Kad jam tas kumpumas atrodo naturaliai IR neverta taisyti. Ir kelti galiuko. Tik viena gumbeli paslifuoti ir ji ideali.........??😱😣 dar buvau pas vitku. Sake neleisti viksraiciui jokiu gumbeliu slifuoti nes bus dar blogiau. Reikia kelti galiuka deti kremzle is alkunes ar ausies. IR kreivumas jau liks tik gali galiuka pakoreguoti atstatyti su kremzles pagalba kad kumpuma istiesinti. Zodziu sake kad mano nosis" subliusko kaip grybas." IR toliau bus tik blogiau nes galiukui nera atramos ir jis vis leisis. Viska sutvarkyti kainuos labai daug. Tuo tarpu viksraiciui mano nosis pasirode ideali. Tai jums spresti pacioms merginos apie viksraicio kompetencija.
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif
Noreciau paklausti gal kas zino is jusu, kuris chirurgas geresnis kas liecia nosies galiuko operacija.
Renkuosi tarp Renaldo Vaiciuno ir Roko Bagdono.
Atsakyti
QUOTE(Melinda85 @ 2016 04 07, 00:12)
Labas merginos  4u.gif
Noreciau paklausti gal kas zino is jusu, kuris chirurgas geresnis kas liecia nosies galiuko operacija.
Renkuosi tarp Renaldo Vaiciuno ir Roko Bagdono.


Oh Dievai.. Tik Bagdonas.. Man milijoną primokėtų pas Vaičiūną neičiau... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti