QUOTE(Nes ta @ 2016 03 19, 00:35)
Sveikutes
teko lankytis pas Gyd. Kaikari. Be galo malonus gydytojas, bet jis neapsieme man pagrazinti nosyte. Tiesiog pasake, jog neverta kazka keisti, o jei tai ir darytume as nebuciau patenkinta rezultatu. Pasirode labai saziningas net neeme pinigeliu uz koncultacija. Jis pats pasiule isgirsti kitu plast.chirurgu nuomone ir rekomendavo S.Viksraiti( kuris neatsisako ne vienos nosies operacijos) Gyd.V.K zodziais tariant: S.V daro nosytes visiems, kurie i ji kreipiasi. Taip pat siule dar viena plast.chirurga is Klaipedos, kurio varda pamirsau
Na as nusprendziau darytis pilna nosytes korekcija pas S. V. Apie korekcija svajoju dar nuo paauglystes. Vizita pas S. Viksraiti turejau pries savaitele. Zmogus labai uzsiemes tadien turejo net 4 operacijas. Taciau prieme mane koncultacijai pacia paskutine apie 20a val. Jis mane pafotografavo, papiese. Variantas pasirode priimtinas. Kaip jis ir minejo mano nosyte suderinga operacija nebutu lengva korekcija butu daugiau nei pilna. Kaina 3000 eu. Tik dalines korekcijos daryti neverta. Jau ir data sutarta ir avansas pervestas
o kaip tik siandien islindo ne koks straipsnis apie Gyd. S .Viksraiti
as suprantu, jog kiekvienas atvejis skirtingas, taciau butu be galo liudna tiek svajojus, likti su dar blogesniu variantu, nei esu dabar. Labai noreciau jusu patarimo ar verta darytis operacija pas ji. Kokia jusu patirtis? Operacija ne uz kalnu. Galbut per daug paskubejau.. Labai noreciau pamatyti foto, tu kurios daretes operacija pas si chirurga. Aciu.
Sveika, nusiramink, nepergyvenk. Skaičiau ir aš ta straipsnį, pasirodė juokinga. Vien iš netaisytos nukentėjusiosios kalbos. Nesunku suvokti jog moteris nevisai suprato ką su gydytoju sutarė tvarkyti. Jeigu ji nesitarė keisti ausu, o tik daryti veido patempima, tai labai logiska kad ausys neims ir nepasidarys gražios. O vat jau isivaizdavimas, kad kai padarys op tai jau busiu pati graziausia, tai ir daveda iki depresijos ir puolimo rasyti tokiu straipsniu. Daug dalyku savyje kol nematome kaip problemos tol ir nepastebime. O poto kazkas atrodo nebegrazu jau ir kalta patampa operacija, kad ne taip padaryta, nesvarbu kad nebuvo ta vieta net operuota. Reikia galvoti ir apie tai, kas kokioje vietoje yra pjaunama, kaip tokios vietos randėja, ar oda atkeliama nuo kaulo, juk po atkėlimo ji dar kol prigis, tai graziai tikrai ilgai dar neatrodys.. O tos vietos kurios neliečiamos jos nepasikeis, ir prie bendro pokyčio gali atrodyti kitaip. Tuo tarpu gydytoja komentaras tikrai pasirodė daug logiškesnis nei pats pacientės skundas.
Nosis iš vis toks dalykas. Ji pasikeičia, ir tame pačiame veide ji jau atrodo visai kitaip. Man dar labai sunku priprasti prie savo kitokio veido iš šono, dabar jaučiuos tokia vaikiška užrietus nosi, be savo buvusios raganos nosies. Kaip tik prieš porą dienų buvau pas S.V. Po 2 mėn po op pasirodyti.. Nu man jis kaip žmogus normalus, koks ir turi buti gydytojas, ne psichologas, ne mama kad plepėtume apie viską susitikę. Pakalbėjom apie nosi, apie jos priežiūrą ir apie tolesnius rezultatus. Nosi mano žiauriai beria, dėl to kai daro atvirą operaciją tai atkelia odą, tai dbar toj nosyje matosi kad kraujotaka sutrikusi, dėl to ir beria spuogeliais pastoviai, nors niekada nei paauglystėje nesiskusdavau spuogais. Taip pat galiukas dar ištines, susileis jis sakė apie 2mm ir tas dabar atrodantis lyg riestumas manau su šituo ir dings. Abu pritarėm, kad jokių aiškių korekcijų kad papildomų reikėtų - nesimato. Pasirodysiu pas ji dabar jau tik po 10 mėn, kuomet ir rezultatas matysis labiau i galutini, ir matysis ar tikrai nereikia korekcijų.
Ta proga ikelsiu naujas fotkes i paštą, o toms kurioms reikia slaptazodziu siuskit savo nuotraukas su slapyvardziais kuriais bendraujate čia, nes kitaip tame pašte betvarkė gaunasi.
Logiška kad ant kiekvieno chirurgo, kaip ir ant kiekvienos kirpėjos visi vis ką nors randa blogo pasakyt. Ką supratau paskutiniaisiais metai, ypac kai sugalvojau antakiukus mikroblading pasidaryti- žmogus, meistras, gydytojas ne printeris, kad ir kiek beeitum tu pas ji koreguot ir koreguot, idealiu simetriju ir idealaus vaizdo niekada negausi. Tas man ir padeda negalvoti negatyviai, nesikrimsti dėl smulkiu asimetriju, ir adekvačiai ivertinti kitų žmonių komentarus.
Nes ta, nepergyvenk tiek, man irgi likus mėnesiui iki operacijos čia pagasdino, kad S.V tik gadina nosis ir nieko gražaus nepadaro. Bet pašte nuotraukos kitu merginu kalba pačios už save. Už savo nosį ir aš jam dėkinga. Nepasant to straipsnio, eiciau ir antra kart pas ji.