Kaip i ta pasta ieit? As jau cia senai, jau ir op pasidarius, labai noreciau pamatyti rezultata...
Labas visoms,
seniai nebuvau užsukus, bet matau kad ir čia labai tylu, mažai kas bendrauja, tai nežinau ar mano pasakojimas dar kam nors padės renkantis chirurgą
Tai va, nuo spalio buvau jau užsiregistravus konsultacijai pas S.V., patiko jo darbų nuotraukos internete+priimtinos kainos+gyvenu kaune+labai daug veido srities operacijų daro+patiko kad žmogus prie meno. Nuėjau, papasakojo kaip kas, pamodeliavo nuotraukas, ir išėjau dar galutinai neapsisprendus ar noriu darytis pas jį, tiksliau, sužavėta nelikau, makaronų neprikabino kad būsiu manekenė. Žinoma skaičiau šituos forumus nuo seniausių temų, visgi ir aš pradėjau nuo to- kokį chirurgą pasirinkti, užsivedžiau net lentelę word'e, pradėjo įvairuot visokie chirurgai, iš karto iš sąrašo išsibraukiau tuos, kurie daugiausia nosių sugadinę, liko man tada trys normaliausi variantai, kur daug patenkintų merginų, geros kainos. Bet galiausiai niekaip nepakilo man ranka paskambint ir užsiregistruot pas juos į konsultacijas. Nu nepatiko man jų darbų nuotraukos nors tu ką. Žiūriu ir suprantu, kad tokios nosies aš tikrai nenorėčiau. Ir nenorėjau kad tik truputį pakoreguotų (nosis buvo didelė, vaikystėj traumuota dėl to kumpa, galiukas smailas ir nusviręs, nu aš tokia kaip raganaitė buvau), nenorėjau kad būtų natūralus rezultatas, nes ištiesinus kuprelę būtų atrodžius dar ilgesnė.
Taip ir užsirašiau OP pas S.V. Dabar jau 10 dienų po operacijos, nuėmus įtvarą buvo šokas, net nepasakiau gydytojui ačiū, nes per tinimus savo įsivaizduojamos tobulos nosies nepamačiau. Kai jau vėliau po kelių dienų pasidariau nuotraukų šonu, esu labai labai labai patenkinta, nosis sumažėjo gerokai, galiukas dar turi atslūgt, ji idealiai tiesi, mano veidas gerokai pasikeitė, nebeturiu to savo raganiško akcento- nosies. Jau kad buvo suplanuota operacija, papylė ir akmenų į chirurgo daržą, ir atkalbėt bandė, ir pati buvau suabejojus dėl savo pasirinkimo. Bet pašte šio chirurgo darbų nuotraukos tikrai vertė juo pasitikėt. Ir labai džiaugiuos kad pasitikėjau, kolkas esu labai laiminga, o toliau gijant matosi kad ji tik gražės
) Gal ir ne visiems pasiseka su chirurgais, mano atveju tai tikrai sėkminga pradžia
Nuotraukas palyginimui prieš ir po įkėliau į paštą.