QUOTE(karamone @ 2015 10 29, 15:05)
Sveikos merginos Nebepažįstu turbūt nei vienos, bet pasisakysiu kaip kažkada buvusi senbūvė Mano nosytei jau 1,5 m. Tai geriausias dalykas, kuris galėjo nutikti mano gyvenime ir nežinau, kodėl tiek ilgai laukiau Ne tik sau tapau žyyyymiai gražesne, bet ir pasitikėjimas savim kaip išaugo, nebebijau būti šonu tarp žmonių, nebebijau fotografuotis. Na, tiesiog nuostabu išlysti iš savo kompeksų
Taigi tos, kurios tikrai kompleksuojat pirmyn, aš jus palaikau ir linkiu kuo geriausio
Kas liečia komplikacijas, labai individualu. Man darė pilną korekcija ir tiesino pertvarą. Nosis buvo kreiva iš priekio ir šiaip ilgoka. Dabar turiu tiesią, vos riestą nosytę, riestumas išryškėja šypsantis. Na, turiu savo buvusios nosies gerąjį variantą Tiesa, kadangi ji buvo kreivoka, kreivumas irgi išryškėjo vienoje vietoje po maždaug metų, kadangi ten kaip duobutė atsirado, na ji visada ir buvo. Tai suleido man užpildo ir išsitiesino. Sakė laiko iki metų ar dviejų jis, bet tai jau ne bėda. Šiaip esu tikrai patenkinta, nėra ko lygint kaip buvo.
Pooperacinis laikorpis individualus dalykas. Sunkiausia buvo 2-3 d. kai tinimas užvešėjo, jaučiaus ir atrodžiau kaip pervažiuota tanku. tris kartus
Jei kas domina klauskit ir kantrybės laukiant rezultatų
Taigi tos, kurios tikrai kompleksuojat pirmyn, aš jus palaikau ir linkiu kuo geriausio
Kas liečia komplikacijas, labai individualu. Man darė pilną korekcija ir tiesino pertvarą. Nosis buvo kreiva iš priekio ir šiaip ilgoka. Dabar turiu tiesią, vos riestą nosytę, riestumas išryškėja šypsantis. Na, turiu savo buvusios nosies gerąjį variantą Tiesa, kadangi ji buvo kreivoka, kreivumas irgi išryškėjo vienoje vietoje po maždaug metų, kadangi ten kaip duobutė atsirado, na ji visada ir buvo. Tai suleido man užpildo ir išsitiesino. Sakė laiko iki metų ar dviejų jis, bet tai jau ne bėda. Šiaip esu tikrai patenkinta, nėra ko lygint kaip buvo.
Pooperacinis laikorpis individualus dalykas. Sunkiausia buvo 2-3 d. kai tinimas užvešėjo, jaučiaus ir atrodžiau kaip pervažiuota tanku. tris kartus
Jei kas domina klauskit ir kantrybės laukiant rezultatų
Sveika, karamone, labai grazus tavo sitas laiskelis, bent jau man, belaukianciai operacijos tikrai pakėlė sypsena veide mazai cia tokiu su realistisku poziuriu , dauguma labai optimistiskos pries operacija, ir pesimistiskos po jos. Tu labai gerai pasakei, kad trukumu yra ir po operaciju, bet nereikia dėn tu gal taip pergyventi, jeigu galutiniam variante nosis tau tinka ir atrodo daug geriau nei buvo pries tai beje labai idomu koks gydytojas tave operavo gal parodysi ir rezulttus bendram paste ?