Atsiprašau už sutrukdymą, ieškau Viršuliškių pradinės mokyklos 1 klasei, berniukui kostiumo.
QUOTE(Jolirta @ 2015 06 14, 12:08)
Atsiprašau už sutrukdymą, ieškau Viršuliškių pradinės mokyklos 1 klasei, berniukui kostiumo.
O as ieskau mergaitei tos pacios mokyklos 1-okelei uniformos
QUOTE(*Lina* @ 2015 06 09, 13:05)
Sveikos, Kornelija tokia pacia turi tik rozine, superine pirkom madoj.
Aš šiandien parduotuvėj apžiūrėju Herlitz. Visai man atrodo neblogos. Ir svoris iki 1 kg. Kuom jos jums neatrodo tinkamos?
QUOTE(Fudži @ 2015 06 17, 22:22)
Aš šiandien parduotuvėj apžiūrėju Herlitz. Visai man atrodo neblogos. Ir svoris iki 1 kg. Kuom jos jums neatrodo tinkamos?
Asmeniškai mano Miglei ji buvo per sunki. Kuprinė 1 kg,knygos ir kt. priemonės virš 1 kg. Susigadino nugarą per metus,pavirto į klaustuką. Dabartinė Landsend 400 g,mano galva geriau rinktis lengvesnę jei vaikas kūdas arba nugara silpna.
Sveikos,
auginu Indijos jūros ryžių grybuką. Mielai pasidalisiu, norinčios rašykit AŽ
QUOTE(Kalipse @ 2015 06 20, 14:57)
Sveikos,
Laba,
O kas cia tokio?
Sveikutes :-)
Gal jūsų kiorios vaikučiai eina į zilvinelio darželį ??? Kokie atsiliepimai?ačiū .
Gal jūsų kiorios vaikučiai eina į zilvinelio darželį ??? Kokie atsiliepimai?ačiū .
QUOTE(MerGele^ @ 2015 06 21, 20:47)
Sveikutes :-)
Labas,
Eina ir nemažai čia tokių
mano abu lankė/lanko, daželis sutvarkytas, tikrai tvarkingas, auklėtojos fainos nežinau kas dar domina
QUOTE(Neringiux @ 2015 07 16, 15:17)
Laba. Kokie groziai
Ka darysi su vaikais?
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2015 07 16, 16:53)
Auginu jau antras mėnuo :)Pasimirė mūsų ankstesnioji kiaulytė,tai įsigijom du mažiukus broliukus.