QUOTE(*Lina* @ 2016 08 09, 15:08)
Labas,
Neringa, parašyk ir man ortodontės telefoną. Ignui irgi reik, atseit gilus sakandis.
Papildyta:
mes visi akiniuoti išskyrus Igną, visada akinius darėmės fielmene, bet labai labai jais nusivyliau, daugiau ten kojos nekelsiu. Dabar akinukus Ugnei dariau prie Šeškinės poliklinikos, yra Akiu optika, labai man patiko ten,ir rėmelių gražių yra, ir labai geros stiklų kainos.
Neringa, Simas trumparegeris ar toliaregis?Ignas jau turi nedidelį minusą, kolkas akinių nedėjo, liepė po pusės metų pasirodyt, jei minusas didės gaus ir jis akinukus.
Neringa, parašyk ir man ortodontės telefoną. Ignui irgi reik, atseit gilus sakandis.
Papildyta:
mes visi akiniuoti išskyrus Igną, visada akinius darėmės fielmene, bet labai labai jais nusivyliau, daugiau ten kojos nekelsiu. Dabar akinukus Ugnei dariau prie Šeškinės poliklinikos, yra Akiu optika, labai man patiko ten,ir rėmelių gražių yra, ir labai geros stiklų kainos.
Neringa, Simas trumparegeris ar toliaregis?Ignas jau turi nedidelį minusą, kolkas akinių nedėjo, liepė po pusės metų pasirodyt, jei minusas didės gaus ir jis akinukus.
+37052408561
Lina,pas Simą kol kas nėra nei pliuso,nei minuso,bet raumenys labai įtempti,trūkčioja.Formuosis trumparegystė.Tam kad ją atitolinti ir atpalaiduoti raumenis,išrašė pliusinius akinius. Žiūrėsim ką sakys po pusės metų.Tikiuosi jų nebereikės. Stengiamės daryti su vaikais akių pratimus.Miglė neseniai grįžo iš sanatorijos,regėjimas pagerėjo,tik nežinia ar ilgam.Vėl įlindo į knygas ir planšetę.
Beje aš nebepasitikiu Šeškinės poliklinikos okuliste.Labai atsainiai tikrina akis.Simui nustatė astigmatizmą,o Kauno klinikose jo nerado.Miglei blogai nustatė regėjimą,reikėjo dvigubai stipresnių akinių.
Mažule,nemanau,kad 54 didelė suma akiniams. Mano vyras trigubai daugiau sumoka už paprastus tik jis su dideliu minusu.