WAW32597SN gera, kokybiška, bet kiek žemesnės klasės skalbyklė bus L98699FL2-Italija
Ačiū už atsakymus, bet objektyviai vis tik AEG truputį aukščiau WAW32597SN - čia mano nuomonė. AEG brangesnis, didesnis (+5 gylio). Užtat Boschas neturi garų... Suma sumarum, sakyčiau 1:1. Tikrai žinant, kad nereiks garų - imčiau WAW32597SN , priešingu atveju - L98699FL2 . Ir abiem atvejais neapsirikčiau....
QUOTE(Kikker @ 2015 10 10, 12:45)
WAW32597SN gera, kokybiška, bet kiek žemesnės klasės skalbyklė bus L98699FL2-Italija
QUOTE(L.K. @ 2015 10 10, 17:19)
Ačiū už atsakymus, bet objektyviai vis tik AEG truputį aukščiau WAW32597SN - čia mano nuomonė. AEG brangesnis, didesnis (+5 gylio). Užtat Boschas neturi garų... Suma sumarum, sakyčiau 1:1. ...
AEG L98699FL2 turėtų būti lyginama su Bosch "home profesional" serijos skalbyklėmis. O WAW32597SN - ne ta klasė.
AEG L98699FL2 - talpesnė (9kg vs 8 kg), tylesnė, ekonomiškesnė naudojime (copy/paste iš aprašymo:"....Ji turi svorio jutiklį, kuris apskaičiuoja skalbinių svorį. Remdamasi šia informacija, ji atitinkamai pataria, kiek skalbimo priemonės naudoti ir kiek laiko turėtų trukti ciklas").
Kaina mano supratimu abi jos kainuoja kažkur iki 650
QUOTE(speedy @ 2015 10 10, 15:39)
AEG L98699FL2 turėtų būti lyginama su Bosch "home profesional" serijos skalbyklėmis. O - ne ta klasė.
AEG L98699FL2 - talpesnė (9kg vs 8 kg), tylesnė, ekonomiškesnė naudojime (copy/paste iš aprašymo:"....Ji turi svorio jutiklį, kuris apskaičiuoja skalbinių svorį. Remdamasi šia informacija, ji atitinkamai pataria, kiek skalbimo priemonės naudoti ir kiek laiko turėtų trukti ciklas").
AEG L98699FL2 arti net lyginti negalima su Bosch "home profesional" serijos skalbyklėmis.....
Skalbyklės talpa dar nereikškia kad skalbyklė aukštesnės klasės....
Kur čia tylesnė
BOSCH WAW32597SN
Triukšmo lygis skalbiant (dB re 1 pW): 48 dB (A)
Triukšmo lygis gręžiant (dB (A) re 1 pW): 74 dB (A)
AEG L98699FL2
Triukšmo lygis skalbiant,dB: 47
Triukšmo lygis gręžiant, dB: 73
Šiam momentui turiu pasiūlymą, kur AEG brangesnis ~60 . Va būtent tas skirtumas abejų pretendentų šansus praktiškai sulygina. Šiaip, internetinėse parduotuvėse, skirtumas apie 40 Bosch naudai.
Iki "home pro", mano nuomone, AEG netempia, nors labai netoli, pirmiausia, ženkliai mažesne kaina už iš esmės analogiškas funkcijas + garai - iDos (kam reikia).
Tarp kitko, šiandien poroj prekybos vietų išgirdau nekokių atsiliepimų apie AEG skalbyklė+džiovyklė su šilumos siurbliu. Argumentas - garantinių įvykių procentas didesnis, nei įprasta AEG.
Iki "home pro", mano nuomone, AEG netempia, nors labai netoli, pirmiausia, ženkliai mažesne kaina už iš esmės analogiškas funkcijas + garai - iDos (kam reikia).
Tarp kitko, šiandien poroj prekybos vietų išgirdau nekokių atsiliepimų apie AEG skalbyklė+džiovyklė su šilumos siurbliu. Argumentas - garantinių įvykių procentas didesnis, nei įprasta AEG.
QUOTE(speedy @ 2015 10 10, 15:39)
AEG L98699FL2 turėtų būti lyginama su Bosch "home profesional" serijos skalbyklėmis. O WAW32597SN - ne ta klasė.
QUOTE(L.K. @ 2015 10 10, 21:27)
....
....
....
Matote, lyginame su "home pro". Kažkur "netempia", kažkur daugiau siūlo. Suprantamas dalykas. Bet už 650 "home pro" - jokių šansų, o AEG L98699FL2 - yra.
Todėl ir sakiau, kad šioje kainų kategorijoje tai best buy variantas.
Sveiki, ką galėtumėt rekomenduot už 300-400? Gyvenam dviese, tad skalbinių nėra labai daug, šiaip daug reikalavimų neturiu, bet nesinori imt bet ko, tačiau skalbimo mašinose visai nieko nenusimanau
Labas vakaras,
ziuriu cia yra daugiau ar maziau nusimananciu apie skalbimo masinas, gal ir man siuo klausimu patarsit tada turiu bosch (pirkta uk, ten naudota apie metus, ilgai stovejus, cia lt naudota mazdaug pora metu), bet ji man sugedo, naudota nedaug, meta klaida F21, ka ji reiskia? meistras sako kad elektronika, nors is pradziu tikrino varikliuka? verta tasyt, kanuotu apie 100 euru ar geriau paieskot naujos? tik ir vel klausimas kokios?
aciu
Papildyta:
exxel 7, daugiau ant masinos nieko nera, ta prame jokiu ten skaiciuku
va, radau nete tai tokia skalbimo masina bosch
ziuriu cia yra daugiau ar maziau nusimananciu apie skalbimo masinas, gal ir man siuo klausimu patarsit tada turiu bosch (pirkta uk, ten naudota apie metus, ilgai stovejus, cia lt naudota mazdaug pora metu), bet ji man sugedo, naudota nedaug, meta klaida F21, ka ji reiskia? meistras sako kad elektronika, nors is pradziu tikrino varikliuka? verta tasyt, kanuotu apie 100 euru ar geriau paieskot naujos? tik ir vel klausimas kokios?
aciu
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2015 10 11, 17:58)
Tada neverta už 100 eurų taisyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 11, 20:45)
Tada neverta už 100 eurų taisyti
pagal jus koks tai gedimas?
QUOTE(Lidijam @ 2015 10 11, 16:47)
Sveiki, ką galėtumėt rekomenduot už 300-400? Gyvenam dviese, tad skalbinių nėra labai daug, šiaip daug reikalavimų neturiu, bet nesinori imt bet ko, tačiau skalbimo mašinose visai nieko nenusimanau
Pasižiūrėkite
Electrolux EWS1277FDW-2 metų garantija.Italija
BOSCH WLT24440BY-5 metų garantija.Rusija
SIEMENS WS12T440BY-5 metų garantija.Rusija
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2015 10 11, 20:13)
pagal jus koks tai gedimas?
Tikrai nepasakysiu...kur kreipėtės dėl garantinio?