Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 13

QUOTE(speedy @ 2015 10 02, 16:38)
Garus pridėkite, prašom ...
O tai pas ana AEG tai yra blush2.gif

Pridėsiu ......ta išaukštinta garų programa naudojama vartotoju taip mažai kad ir be jos vartotojai kuo puikiausiai gyvena...Ką tik komentavo vartotoja ......kartais pasižaidžia su garais bet tai ne pirmo būtinumo programa
Atsakyti
Kai bus rankose, išvadas daryti per vėlu. Gali tekti graužtis pirštus. Todėl ir einu ten, kur galima gyvai pačiupinėti. Pažiūriu, kaip durelės darinėjasi, stalčius, kokia surinkimo kokybė. Palyginu su aukštesnės klasės aparatais. Ir puikiai pasimato, kad pigesnieji bošai labai nekaip atrodo savo brangesnių pusbrolių (WAW) bei visokių "italų" fone. Beje, rinkimosi pradžioje vienas kandidatų buvo WLT24440BY, kol gyvai nepamačiau. Įspūdis - "kirviu darė".
Bet čia mano toks būdas - negaliu pakęsti, kai durelėms atidaryti reikia pastangų...
QUOTE(Kikker @ 2015 10 02, 16:33)
Daryti išvadas reikia kai tas ''barškaliukas'' bet jau yra naudotojo rankose
Du bent jau ne topiniai gaunasi +-/ 1100 eur.

Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2015 10 02, 22:29)
Beje, rinkimosi pradžioje vienas kandidatų buvo WLT24440BY, kol gyvai nepamačiau.
Bet čia mano toks būdas - negaliu pakęsti, kai durelėms atidaryti reikia pastangų...

Va man tas pats renkuosi skalbyklę "pataupydama" kol skaitau duomenis lyginu, tai bocshWLT24440BY atrodo super. Jau atrodo imsiu, bet nueinu gyvai pažiupinėju ir kažkas man ten nelimpa. Galvojau, kad čia aš viena kažkokia nesgrabi tų durelių atidaryti nemoku doh.gif
O šalia stovi LG F12A8NDA ir kažkaip ji man malonesnė. Nors suprantu, kad ji kaip ir prastenė turėtų būti. dar yra variantas Siemens WS12T440BY, bet nesuprantu turi ji inverterinį variklį ir audinius tausojantį būgną ar ne? Vienur rašo, kad turi, kitur, kad ne. Nuotraukoje lygtais tą tausojantį būgną įžiūriu, o kai gyvai čiupinėjau, tai lygtais nebuvo. Arba man jau susimaišė, gal ne tą modelį čiupinėjau. O kur Siemens WS12T440BY rinktas?
O kaip elektrolux tokio pat dydžio ir panašių parametrų, kad suvario soft būgnu būtų?Koks modelis būtų?
tai vat ir neišsirenku. O jau laikas spaudžia. Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 03 spalio 2015 - 08:34
QUOTE(tura @ 2015 10 03, 08:29)
Va man tas pats  renkuosi  skalbyklę "pataupydama" kol skaitau duomenis lyginu, tai bocshWLT24440BY atrodo super. Jau atrodo imsiu, bet nueinu gyvai pažiupinėju ir kažkas man ten nelimpa. Galvojau, kad čia aš viena kažkokia nesgrabi tų durelių atidaryti nemoku doh.gif
O šalia stovi LG F12A8NDA ir kažkaip ji man malonesnė. Nors suprantu, kad ji kaip ir prastenė turėtų būti.  dar yra variantas Siemens WS12T440BY, bet nesuprantu turi ji inverterinį variklį ir audinius tausojantį būgną ar ne? Vienur rašo, kad turi, kitur, kad ne. Nuotraukoje lygtais tą tausojantį būgną įžiūriu, o kai gyvai čiupinėjau, tai lygtais nebuvo. Arba man jau susimaišė, gal ne tą modelį čiupinėjau. O kur Siemens WS12T440BY rinktas?
O kaip elektrolux tokio pat dydžio ir panašių parametrų, kad suvario soft būgnu būtų?Koks modelis būtų?
tai vat ir neišsirenku. O jau laikas spaudžia. Patarkit 4u.gif

WS12T440BY analogas WLT24440BY rinktos abi Rusijoje ...garantija 5 metai.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 10 03, 11:24)
WS12T440BY analogas WLT24440BY rinktos abi Rusijoje ...garantija 5 metai.

Norint prastumti "made in rusija" ar "made in turkija" 5 metai jau argumentas biggrin.gif
P.S. ar čia man vienam taip atrodo, ar ir Beko taip pat elgėsi prieš kurį laiką g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 10 02, 18:45)
Pridėsiu ......ta išaukštinta garų programa .....

.... sunku ką ir pasakyti, kai neturi tokio daikto, a ne?
Pridėsiu nuo savęs: kažkaip nutiko, kad pastaruoju metu naudojame bent kartą per savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 03 spalio 2015 - 10:37
Iš tiesų tai argumentas, kurį net pinigais galima įvertinti. Pvz., rinktis pigesnio brando technologiškesnį daiktą + papildomą garantiją ir, greičiausiai, tilpti į tuos pačius €.
QUOTE(speedy @ 2015 10 03, 10:39)
... 5 metai jau argumentas 

Atsakyti
Tai kaip ten su Siemens WS12T440BY
1. ar turi inverterinį variklį?
2. Ar turi skalbinius tausojantį būgną?

nes skirtingai sako ir skirtingai rašo.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2015 10 03, 16:35)
Tai kaip ten su Siemens WS12T440BY
1. ar turi inverterinį variklį?
2. Ar turi skalbinius tausojantį būgną?

nes skirtingai sako ir skirtingai rašo.

Kiek galima apie tą Siemens rašyti....TURI tai analogas Bosch
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 04 spalio 2015 - 07:01
QUOTE(L.K. @ 2015 10 03, 17:08)
Iš tiesų tai argumentas, kurį net pinigais galima įvertinti. Pvz., rinktis pigesnio brando technologiškesnį daiktą + papildomą garantiją ir, greičiausiai, tilpti į tuos pačius €.

Aš apie tą patį ir kalbu. Bet tai gali būti ir rinkodaros priemonė, siekiant pastumti kitaip negalintį konkuruoti gaminį.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 10 04, 09:06)
Aš apie tą patį ir kalbu. Bet tai gali būti ir rinkodaros priemonė, siekiant pastumti kitaip negalintį konkuruoti gaminį.

Bosch padarė šią akcija tik 1 metams kad vartotjui parodyti kad produktas pagamintas Rusijoje tai ne kas kita kaip Vokiška kokybė ir geriausios technologijos....
Akcija galio iki Naujų Metų todėl vartotojas turi gera proga dar karta įsitikinti kad gauna geriausia produktą su ilga garantija 4u.gif
Atsakyti
Šitas - "pagamintas Rusijoje tai ne kas kita kaip Vokiška kokybė" - tai bus šių metų topas.
Atsakyti
Berods 2011 gale Panasonic suteikinėjo 5 metų garantiją savo plazmoms su tikslu išsiparduoti prieš naujo sezono modelių išėjimą. Matyt, kažkas apsiskaičiavo ir užsikrovė sandėlius. Televizoriai, kurie gavo garantijas, niekuo nesiskyrė nuo tų pačių televizorių, parduotų po 2012-01-01.
Ilgesnė garantija nėra kažkas tokio, kas vienareikšmiškai įrodo gaminio kokybę. Tiesiog, tai tam tikra vertė, įkalkuliuota į galutinę kainą kaip vienas iš vartotoją turinčių pritraukti "saldainiukų". Jeigu norite, galite tai laikyti "draudimu" nuo gedimų, o kas moka už draudimą? Atskirai įsigyjama papildoma garantija 3 metams sudaro apie 10% prekės vertės. Gal "includintos" garantijos atveju ir kažkiek sutaupoma, panašiai, kaip su OEM'ine programine įranga, bet tikrai tai ne dovana ir ne kažkoks kokybę įrodantis faktorius.
Mano kuklia nuomone, Rusijoje rinktų gaminių savikaina tiesiog sumažėjo dėl pigios darbo jėgos, ypač kritus rublio kursui. Marketingistai, užuot banaliai mažinę kainas (nes niekas nepastebės) suorganizavo kampaniją "5 metai garantijos".
Nors modelis, reikia pripažinti, "popieriuje" tikrai patraukliai atrodo, gal ir eksploatuojasi neblogai.
QUOTE(Kikker @ 2015 10 04, 12:05)
Bosch padarė šią akcija tik 1 metams kad vartotjui parodyti kad produktas pagamintas Rusijoje tai ne kas kita kaip Vokiška kokybė ir geriausios technologijos....
Akcija galio iki Naujų Metų todėl vartotojas turi gera proga dar karta įsitikinti kad gauna geriausia produktą su ilga garantija 4u.gif

Atsakyti