Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 13

Sveiki, technikos ekspertai, 4u.gif
Susidūriau, kaip ir daugelis, su problema renkantis skalbimo mašinytę. Pasiklydau tarp informacijos, kurią labai subtiliai klaidžiai pateikia pardavėjai... doh.gif
Perskaičiusi temą supratau, kad reikalinga Jūsų, kaip eksperto, pagalba. Todėl iš anksto dėkinga už pasiūlymus ir patarimus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reikalinga standartinių gabaritų, DAUG(tikrai daug)skalbiančiai šeimai, norėtume tilpti apie 500eurų.
Dabar (gal dešimti metai jau)naudojame pusiau siauresnio modelio elektrolux, ir turime džiovyklę elektrolux Ironaid. Džiovykle labai patenkinti wub.gif , bget va skalbyklę jau laikas keisti...veikia , bet norisi didesnės...
Iš anksto dėkinga mamytė.
4u.gif

Papildyta:
Papildysiu... smile.gif
Naudojau programos trumpinimus - patiko, trumpa programa, kartais ir aukšta temperatūra. Su laiko nustatymu skalbiame...na tikrai naudojame ne vieną programą(čia su dabartine, pusiau siaura elektrolux, kuri jau gal dešimtmetis be gedimų skalbia...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astelyte: 28 rugpjūčio 2015 - 07:12
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 09:06)
.....
Reikalinga standartinių gabaritų, DAUG(tikrai daug)skalbiančiai šeimai, norėtume tilpti apie 500eurų.

EWF1487HDW
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 28, 07:38)
EWF1487HDW

Vau kaip operatyviai bigsmile.gif
O ši ?? Skalbimo mašina BOSCH WAP28498SN
Ar tarp jų galima dėti = kokybės atžvilgiu? suprantu , kad abu modeliukai ne itin geri, bet ...yra bet. Garų funkciją turime džiovyklėje, tai ji kaip nėra aktuali..
EWF1487HDW = EWF1487HDW ???
(Electrolux EWF1487HDW, 8 kg, 1400 rpm, A+++ (-10%), garų funkcija, inverterinis variklis, 64 cm gylio skalbyklė) O kuo tas variklis geriau? blush2.gif g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astelyte: 28 rugpjūčio 2015 - 07:55
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 09:49)
Vau kaip operatyviai  bigsmile.gif
O ši ?? Skalbimo mašina BOSCH WAP28498SN
Ar tarp jų galima dėti = kokybės atžvilgiu? suprantu , kad abu modeliukai ne itin geri, bet ...yra bet. Garų funkciją turime džiovyklėje, tai ji kaip nėra aktuali..
EWF1487HDW =  EWF1487HDW  ???
(Electrolux EWF1487HDW, 8 kg, 1400 rpm, A+++ (-10%), garų funkcija, inverterinis variklis, 64 cm gylio skalbyklė) O kuo tas variklis geriau?  blush2.gif  g.gif
4u.gif

Žinau kas yra Iron Aid biggrin.gif Ne dėl garų čia ... tiesiog gera skalbyklė. +/- ir tas Bosch - panašus kokybės lygis.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 28, 07:59)
Žinau kas yra Iron Aid  biggrin.gif Ne dėl garų čia ... tiesiog gera skalbyklė. +/- ir tas Bosch - panašus kokybės lygis.

g.gif
Tai suprantu , kad rinktis ta kuri gražesnė dabar man mirksiukas.gif Tiek tikrai matau ir suprantu biggrin.gif
O jei tikrai kokybiškos norisi(na proto ribose suprantama) tai kiek reikia skirti? ax.gif
P.S.: Gal prieš 17metų pirkau Siemens. Dabar pas mamą. Be gedinmų dar skalbia. Tik va morališkai paseno. Ir pritrūko programų man. Todėl investuoti labai labai daug...suparatau , kad neverta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 10:08)
g.gif
Tai suprantu , kad rinktis ta kuri gražesnė dabar man  mirksiukas.gif  Tiek tikrai matau ir suprantu biggrin.gif
O jei tikrai kokybiškos norisi(na proto ribose suprantama) tai kiek reikia skirti? ax.gif
P.S.: Gal prieš 17metų pirkau Siemens. Dabar pas mamą. Be gedinmų dar skalbia. Tik va morališkai paseno. Ir pritrūko programų man. Todėl investuoti labai labai daug...suparatau , kad neverta  4u.gif

Tos abi taip pat geros. Toliau tarp papildomai išleistų pinigų ir "papildomo gerumo" priklausomybė nebus tiesinė.
"17 metų pirkau Siemens. Dabar pas mamą. Be gedinmų dar skalbia" - o kiek Jūsų atlyginimų kainavo Siemens "prieš 17 metų". O kiek dabar tokia?
Kažkur apie 600€ būtų WAW... serijos Bosch ar AEG L98699FL2. Tai jau aukščiausia klasė (neskaitant MIELE).
Atsakyti
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 08:08)
g.gif
Tai suprantu , kad rinktis ta kuri gražesnė dabar man  mirksiukas.gif  Tiek tikrai matau ir suprantu biggrin.gif
P.S.: Gal prieš 17metų pirkau Siemens. Dabar pas mamą. Be gedinmų dar skalbia. Tik va morališkai paseno. Ir pritrūko programų man. Todėl investuoti labai labai daug...suparatau , kad neverta  4u.gif

Jūsų pasirinktas modeliukas BOSCH WAP28498SN vertas kiekvieno euro....pasirinkimas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 08:08)
g.gif

Dar labai klausimukas.
Ar statant vieną ant kito skalbimo ir džiovinimo aparatus reikalingas rėmelis . Koks rėmelis bus reikalingas EWF1487HDW ir Ironaid džiovyklei?
4u.gif Ačiū
https://www.tausa.lt...00-SKS-100.html Kažkas panašaus ar tiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astelyte: 28 rugpjūčio 2015 - 08:34
QUOTE(Herukas @ 2015 08 27, 20:17)
Planavome imti Bosch, taciau atsimuseme i siena, nes gylis pageidautinas iki 49 cm (nes virs skalbykles montuosime praustuva). Issirinkome  LG F12A8NDA, kokie butu atsiliepimai.

Geriau žiūrėkite BOSCH WLT24440BY
http://www.bosch-hom...WLT24440BY.html
arba SIEMENS WS12T440BY
http://www.siemens-h...WS12T440BY.html
Papildyta:
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 08:31)
Dar labai klausimukas.
Ar statant vieną ant kito skalbimo ir džiovinimo aparatus reikalingas rėmelis . Koks rėmelis bus reikalingas EWF1487HDW ir Ironaid džiovyklei?
4u.gif  Ačiū

Tinka AEG/Electrolux skalbyklėms, kurių matmenys (AxPxG, cm): 85x60x54-60 modeliukas AEG SKP11
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 08 28, 08:29)
Jūsų pasirinktas modeliukas BOSCH WAP28498SN vertas kiekvieno euro....pasirinkimas tikrai geras thumbup.gif

4u.gif Ačiū
O ar džiovyklę be tarpinės galėsiu padėti ant BOCH-iuko?
Dabar visi aparatai ant tvirtos žemė stovi, bet ir dabartinė džiovyklė siauresnė. Kai aparatas skalbimo didesnis atsiras, gal ir sugalvosiu užkelti vieną ant kito... g.gif
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 10:31)
Dar labai klausimukas.
4u.gif  Ačiū

JOKIO (pas mane per n-metu Iron Aid nenukrito)
Jei labai bijote, tada SKP-11.
Papildyta:
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 10:57)
4u.gif  Ačiū

Ant to Bosch nepavyks be tarpinės (dėl to ir siūliau Electrolux).
Reikės SKP-11 arba SKS-100
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 08 28, 11:02)
Ant Bosch skalbyklės dėkite BOSCH WTZ20410
Tinka BOSCH skalbimo mašinoms, kurių matmenys (AxPxG, cm): 85x60x55-60
(Dėkite rėmeli nepriklausomai ar pas kažką nukrito ar nenukrito džiovyklė)

O kaip ant to WTZ... Electrolux džiovyklę uždėsite g.gif

Papildyta:
Pas mane ant Bosch WAS... gal jau trejus metus stovi būtent Electrolux Iron Aid be jokių ten tarpinių (seniau stovėjo ant kitos skalbyklės, dar seniau - kita džiovyklė, kai dar Iron Aid nei pardavime nebuvo...).
Atsakyti
QUOTE(astelyte @ 2015 08 28, 08:57)
4u.gif  Ačiū
Dabar visi aparatai ant tvirtos žemė stovi, bet ir dabartinė džiovyklė siauresnė. Kai aparatas skalbimo didesnis atsiras, gal ir sugalvosiu užkelti vieną ant kito... g.gif
Ačiū už atsakymą.

Ant Bosch skalbyklės dėkite BOSCH WTZ20410
Tinka BOSCH skalbimo mašinoms, kurių matmenys (AxPxG, cm): 85x60x55-60
(Dėkite rėmeli)

Papildyta:
Nereikia anksčiau laiko pergyventi ...parinksime rėmeli tokį koks Jums tiks... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 28 rugpjūčio 2015 - 09:03