Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 13

QUOTE(rarity @ 2015 08 10, 20:38)
Dar tokis klausimas - ar skalbimo mašinas bando Lietuvoje? Mūsų skalbyklėje buvo vandens

Lietuvoje nebando ... nes Lietuvoje jų negamina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egllute @ 2015 08 11, 01:54)
Sveiki, renkuosi skalbyklę-džiovyklę. Skalbiniai beveik visi medvilniniai.
Aišku norisi geriausio kainos ir kokybės santykio. 
......

Frazėje "kainos ir kokybės santykis" pirmas žodis kaina. Taigi nuo jo ir pradėkite: kiek pasiruošę mokėti už Jums reikalingą daiktą?
Atsakyti
Sveiki, ieškau skalbimo mašinos internetu. Radau porą variantų : Electrolux EWP1074TDW ir BEKO WMB61031M. Kuri verta didesnio dėmesio? Ačiū. g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 11, 08:27)
Frazėje "kainos ir kokybės santykis" pirmas žodis kaina. Taigi nuo jo ir pradėkite: kiek pasiruošę mokėti už Jums reikalingą daiktą?

Geram daiktui realu atrodo isleisti 750€. O ar labai kas skirsis nuo 1000€?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 11, 07:27)
Lietuvoje nebando ... nes Lietuvoje jų negamina  biggrin.gif

Dėl to ir klausimas, kodėl ji visa šlapia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 08 11, 09:56)

as visiskai ne spece, bet pirma sovus mintis, buvus parduota, pasirodes brokas, klientams pakeista i kita, sita sutaisyta ir vel parduota... sad.gif

QUOTE(speedy @ 2015 08 10, 14:25)
- tas Bosch neturi svėrimo
- "A" gręžimo klasė būna nuo 1600 aps/min
Pirkite pigesniąją ir viskas bus gerai...

o kas tada yra sitai:"Skalbinių svorio perkrovos indikacija"

buvau vakar gyvai pasikonsultuot. Negavau ats del Bosch ir siemens, nors ir konsultuojantis isivaizdavo, kad siemens kainuoja brangiau(vis delto man siule Bosch'us), kol itikinau pasitikrint info, arba mano modelis nera analagai vienas kitam.
Tada vietoj waw32468sn, pasiule waw32597sn. Ka manot???
arba waw32699sn sita nagrinejau ir pati, bet per paieskas nuo 400EUR nukeliavau iki 600, tad dar kelt kaina manau gana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2015 08 11, 10:56)

... gal todėl, kad jas išbando ten kur jas gamina g.gif
... tik ne Lietuvoje ... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(anila:) @ 2015 08 11, 12:23)
as visiskai ne spece, bet .....

.... bet fantaziją turite biggrin.gif
Jei skalbyklėje nėra vandens - tada ji gerokai pastovėjusi ekspozicijoje.

QUOTE(egllute @ 2015 08 11, 10:27)
Geram daiktui realu atrodo isleisti 750€. O ar labai kas skirsis nuo 1000€?

Turite 1000€? Perkate AEG L99695HWD!
Neturite - ką nors kitą...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 11, 12:08)
... gal todėl, kad jas išbando ten kur jas gamina  g.gif
Papildyta:

.... bet fantaziją turite  biggrin.gif

nu liuks zinosiu biggrin.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 11, 11:08)
... gal todėl, kad jas išbando ten kur jas gamina  g.gif
Papildyta:

.... bet fantaziją turite  biggrin.gif

Mat kaip. Dabar žinosiu ir aš smile.gif O tai visko gali prisigalvoti blush2.gif

Įspūdžiai po pirmojo skalbimo - labai džiugina skalbiklio dozatorius.
Skalbia itin tyliai. Gręžia sakyčiau taip pat. (lyginu su 3-4 metų senumo AEG) Labiausiai girdisi kaip vandenį išpumpuoja biggrin.gif
Graži bigsmile.gif blush2.gif
Man patinka elektronika, tai tie visi mygtukai ir pasirinkimo galimybės man tinka. Tikiuosi, kad ir naudosiu.
Tiesa, pergyvenau dėl 9 kg,. kad per daug, tai 9 kg galima krauti gal tik į dvi programas, o kitose 2-4-6 kg. Taip, kad viskas ok.
Aš patenkinta bigsmile.gif Ačiū padėjusiems clap_1.gif notworthy.gif
Atsakyti
Dabar negaliu apsispręsti tarp Bosch WVH30542EU https://www.varle.lt...e--1139248.html ir AEG L99695HWD https://www.varle.lt/skalbimo-masinos/skalbimo-masina-aeg-l99695hwd--1139542.html

Kadangi mažesnės sąnaudos brangesnės (pagal dabartinius skaičiavimus) atsipirktų tik per 10 metų, tai dabar man labai svarbu ar šis pigesnis Bosch modeliukas surinkinėja pūkus? Labai norėtūsi, kad ši f-ja būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 11 rugpjūčio 2015 - 22:40
Atiduosiu duokle, kadangi renkantis cia klausinejau, tai dabar ir pasipasakosiu, kad kitiem lengviau butu pasirinkti.

Neseniai pirkau AEG L99695HWD.

Skalbia gana gerai, labai patinka, kad galima sudeti tikrai daug skalbiniu. Patinka atidejimo funkcija, pastoviai uzstatau nakciai, kad ryte butu isskalbti. Tik tiek, kad atidejimas jau joks pribombasas ir visose yra.

Kol buvo vesu ir dregna nuolat dziovindavau. Dziovina gerai, bet reikia iprasti. Negalima dziovinti daug rubu vienu kartu, nes vieni perdzius, kiti liks slapi. Dazniausiai dedu rankini dziovinima. Automatinem dziovinimo programom nebesinaudoju, nes pvz medvilne berods 4h ji dziovina, tai dauguma jau buna perdziuve, o kiti dar dregni. Beje, labai faini buna isdziovinti ranksluosciai ir chalatai - purus ir minksti kaip is reklamu. Jei naudoji lenorus, tai dar ir kvepia ilgai ir smagiai smile.gif

Puku filtra valyti kartais uzknisa, net po pusvalandzio dziovinimo, ji praso filtra isvalyt. Aisku, smagu, kad pukus nurenka, bet galetu pati ir issiplaut filtra (kaip girdejau daro Boschas).

Pagal aprasymus baisiai liaupsinamas tylumas. Nieko ji man netyli, senoji LG buvo daug tylesne. Bandem ir pastumdyt ir pareguliuot, vistiek garsiai dirba. Sitas, beje, labai nepatinka. Spragsi atrakinimas/uzrakinimas, garsiai grezia, dziovindama uzia.

Garu funkciju lb norejau, bet nei kart nenaudojau, sakyciau gal ju ir nereikia.

Jei nemaisau, pagal aprasyma lyg buvo teigta, kad ji pasisveria skalbinius ir naudoja tiek skalbimo priemones, kiek reikia. Jei maisau su kita skalbykle, atleiskite, jei nemaisau, tai sitas teiginys - briedas. Gali ideti tris maikes ir pribert pilna skyriu miltu, vistiek visus sunaudoja. Skalbimo trukme del mazo skalbiniu kiekio tikrai patrumpeja, bet ne tiek zymiai. Idejus trecdali barabano patrumpeja kokiu 40min, bet visa trukme apie 4h, tai apie 3h vistiek makaluoja. Bandziau laiko taupyma det - tada prastai isskalbia. Dar bandziau i demiu isemimo skyriu pilt vanish miltu ir statyt demiu programas, bet vaikisku kompoto klecku neisplove. Tikrai nebuvo kazkokios sudetingos demes, rankom issiplove greit ir lengvai po pamirkymo. Skalbiankeje irgi buvau nustacius pacia sudetingiausia demiu salinimo programa, berods, dar ir su pamirkymu pries tai, bet, zodziu, neissiplove.

Dar man nei itin patinka tas isliaupsintas ekranas. Sukimo ratukas smagus, bet tos ekrano knopkes tikrai labai nejautrios. Apsauga nuo vaiku, kaip ir daugumoje kitu skalbiankiu, ijungiama paspaudus dvi "knopkes" ant ekrano. Kol as jas atitaikau paspaust, tai jau ir noras praeina..

Del to super taupumo, deja, pakomentuoti negaliu. Mokesciu nemoku, vyras nieko nesake. Galvojau, kad tas dziovinimas, turbut daug prisuka, bet niekad ir netikrinau.

Isvadoj dabar, kol karsta, ji man emociju nekelia, skalbianke ir tiek. Dziovinu lauke. Kol buvo salta ir dregna, dziaugiausi, nes balkono neturim, tai visam bute pilna rubu budavo, o cia iskart i spinta. Tik tiek, kad dziovinti reikia su petraukom ir vis isimti sausus, tai nera taip, kad sudejau ir pamirsau. Itariu, kad veikia taip pat kaip ir kitos brangiosios 2in1.

Ar pirkciau vel? Nezinau.. Pabandziau, smagu buvo. Dabar pirkciau Bosch. Pabandymui smile.gif

Beje, labai paprastas, bet ziauriai geras "mamiskas" reikalas - ant jos labai smagiai pasideda vystymo lenta ir dar salia krepsiukas su leliskais daiktais telpa smile.gif

Keliuosi i indaploviu tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiuxe: 12 rugpjūčio 2015 - 13:39
QUOTE(raganiuxe @ 2015 08 12, 15:31)
Atiduosiu duokle, kadangi renkantis cia klausinejau, tai dabar ir pasipasakosiu, kad kitiem lengviau butu pasirinkti.
......
Puku filtra valyti kartais uzknisa, net po pusvalandzio dziovinimo, ji praso filtra isvalyt. Aisku, smagu, kad pukus nurenka, bet galetu pati ir issiplaut filtra (kaip girdejau daro Boschas).

......

Faina - atsiliepimas retas dalykas.
Ašku kiek "priblūdyta", bei vistiek smagu. 4u.gif

"Puku filtra valyti kartais uzknisa, net po pusvalandzio dziovinimo, ji praso filtra isvalyt. Aisku, smagu, kad pukus nurenka, bet galetu pati ir issiplaut filtra (kaip girdejau daro Boschas)" - to filtro neišplauna jokia džiovyklė - tik rankytėmis
biggrin.gif

"Jei nemaisau, pagal aprasyma lyg buvo teigta, kad ji pasisveria skalbinius ir naudoja tiek skalbimo priemones, kiek reikia. Jei maisau su kita skalbykle, atleiskite, jei nemaisau, tai sitas teiginys - briedas" - maišote, maišote ....
... ir t.t.
Atsakyti
Po nekokio atsiliepimo gerai pergalvojes vyras sugalvojo, kad rastume kur pastatyti du atskirus prietaisus. Ka galetumete rekomenduoti uz 800€ (komplektui)?
Atsakyti