Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 13

QUOTE(aistukas @ 2015 07 28, 08:56)
Dziovinu terasoje ant islankstomos dziovykles. Cia mastau apie modeli i kita busta. g.gif

O kitame buste kaip džiausite drabužius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 07 27, 08:46)
Supratau, bet jei raso, kad skalbimo ir dziovinimo klase A, na tai ir turi rezultatas atitikti A klase. As turiu, kur statyti, net nenoriu. biggrin.gif Bet jei jau kokybe tokia niekine, tai gak pirkti tiesiog vien skalbykle. g.gif

Sveiki,
turiu du viename Bosch. Kadangi pries tai neturejau dziovykles, tai skalbiu ir dziaugiuosi - kolkas dar neteko nei karto isimti skalbiniu - kiek idedu tiek ir dziovinu, bet mes dviese, tai ju nebuna perdaug.
Gal vienintelis minusas - nera super duper daug dziovinimo programu ir negali dziovinti batu. Bet kadangi geresniu drabuziu net nesiruosiau dziovinti (svelnaus audinio) tai man tu funkciju ranksluosciam, patalynei uztenka. Na ir zinoma mane ribojo vietos stoka.
Manau turite labiau ivertinti kam naudosite dziovykle, jei norite dziovinti viska be isimties - imkite atskira prietaisa (kaip minejau, jis turi dziaugiau funkciju ir gal labiau saugo audinius). Jei labiau medvilniai - galite rinktis du viename.
Ai dar, nezinau kaip dabartines dziovykles, bet draugai turi senesne tai ja galima bet kokiu laiku sustabdyti ir isimti drabuzius, mano du viename jau neisjungsi kol nepabaigs dziovinti - arba as dar neissiaiskinau kaip tai padaryti lotuliukas.gif
P.S. dziovina tikrai gerai - drabuziai sausi, isimu ir dedu i spinta.
Atsakyti
QUOTE(Abudabi @ 2015 07 28, 09:50)
Sveiki,
turiu du viename Bosch. Kadangi pries tai neturejau dziovykles, tai skalbiu ir dziaugiuosi - kolkas dar neteko nei karto isimti skalbiniu - kiek idedu tiek ir dziovinu, bet mes dviese, tai ju nebuna perdaug.
Gal vienintelis minusas - nera super duper daug dziovinimo programu ir negali dziovinti batu. Bet kadangi geresniu drabuziu net nesiruosiau dziovinti (svelnaus audinio) tai man tu funkciju ranksluosciam, patalynei uztenka. Na ir zinoma mane ribojo vietos stoka.
Manau turite labiau ivertinti kam naudosite dziovykle, jei norite dziovinti viska be isimties - imkite atskira prietaisa (kaip minejau, jis turi dziaugiau funkciju ir gal labiau saugo audinius). Jei labiau medvilniai - galite rinktis du viename.
Ai dar, nezinau kaip dabartines dziovykles, bet draugai turi senesne tai ja galima bet kokiu laiku sustabdyti ir isimti drabuzius, mano du viename jau neisjungsi kol nepabaigs dziovinti - arba as dar neissiaiskinau kaip tai padaryti  lotuliukas.gif
P.S. dziovina tikrai gerai - drabuziai sausi, isimu ir dedu i spinta.

Na va koks šaunus patarimas thumbup.gif jau galės apsispręsti ar vieno reikia prietaiso ar visgi pirkti du...Dėkojam vartotojams kurie turi prietaisus bet sugrįžta pasidalinti savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu Abudabi ir kikker uz patarimus ir pasidalinima patirtim. As daugiausia medvilne, trikotazus visokius skalbiu, jei jau labai delikatus ir mielas rubelis, praskalbiu rankytem. Nenukrenta biggrin.gif Del vieno daikto vis vien masinos su spec programa neleisciau. Musu skalbiniu ir nebuna labai daug, tai man tiktu abudabi variantas varyt visa cikla iki pabaigos. Kazko labai tausojancio man irgi nereikia-viskam turi ateiti galas biggrin.gif Naujuos namuos ir bus balkoncikas, bet smagiau, aisku, butu tiesiai i spinta is masinos viska lankstyti.
Abudabi, o koks jusu Bosch modelis, jei tiksliau?
Atsakyti
Kikker, turbūt siaurų Bosch skalbimo mašinų kartu su džiovykle nebūna?

Bet tai koks retas modeliukas WLT24440BY, interneto paieška tik kelias mažesnes parduotuves meta... Ir nieko tokio, kad ji pagaminta Rusijoje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 07 28, 18:13)
Kikker, turbūt siaurų Bosch skalbimo mašinų kartu su džiovykle nebūna?

Bet tai koks retas modeliukas WLT24440BY, interneto paieška tik kelias mažesnes parduotuves meta... Ir nieko tokio, kad ji pagaminta Rusijoje?  blush2.gif

Tikrai neretas ir galima daug kur rasti jai nerandate pasižiūrėkite analogą SIEMENS WS12T440BY...pirkite tikrai ramia sažine ir gaukite dar 5 metų garantiją thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2015 07 28, 16:54)
Labai aciu Abudabi ir kikker uz patarimus ir pasidalinima patirtim. As daugiausia medvilne, trikotazus visokius skalbiu, jei jau labai delikatus ir mielas rubelis, praskalbiu rankytem. Nenukrenta biggrin.gif Del vieno daikto vis vien masinos su spec programa neleisciau. Musu skalbiniu ir nebuna labai daug, tai man tiktu abudabi variantas varyt visa cikla iki pabaigos. Kazko labai tausojancio man irgi nereikia-viskam turi ateiti galas biggrin.gif Naujuos namuos ir bus balkoncikas, bet smagiau, aisku, butu tiesiai i spinta is masinos viska lankstyti.

Ja laibai neverta žiūrėti tuos modeliukus kurius naudojasi Abudabi...jau Jums rašiau pasižiūrėkite BOSCH WVH28420SN arba SIEMENS WD15H540DN ...turėsite Automatinė skalbimo ir džiovinimo programa 4 kg(mažiasniam kiekiui)
Kondensuojamo oro technologija 4u.gif džiovinimo metu nenaudos vandens
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 07 28, 16:54)

Parasiau Jums i az smile.gif
Atsakyti
Sėkmingai naudojuosi džiovyle BOSCH WTW86583SN.
Atėjo laikas pasikeisti skalbyklę, gal ką parekonduosit į kompaniją? Džiovyklė bus statoma skalbyklei ant viršaus.
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2015 07 29, 10:43)
Sėkmingai naudojuosi džiovyle BOSCH WTW86583SN.
Atėjo laikas pasikeisti skalbyklę, gal ką parekonduosit į kompaniją? Džiovyklė bus statoma skalbyklei ant viršaus.

Jos sesutę BOSCH WAP28498SN+rėmelio jai neturite 4u.gif
Atsakyti
Ka parekomenduotumete? Ieskau ir skalbimo masinos ir dziovykles.

Skalbimo mašina, turėjome Electrolux EWF127440W, esu patenkinta, tik erzina triuksmas, veikia pakankamai triuksmingai skalavimo programos metu. Dabar ieskome super tylios, ir kad pastovejusi metus nepradetu dirbti triuksmingai, kaip atsitiko su Electrolux. Dizainas visiskai nesvarbu, kadangi bus paslepta spintoje. Turime 62 cm nisa. Reikalinga min 6-7 kg talpa. Daug apsukų nereikia, nes kiek skalbiu su Electrolux su max 1200 apsukom ištraukiu begalo sulamdytus drabužius. Biudzetas 2000 Lt.

Džiovyklė, kad dirbtu kuo tyliau. Noriu dziovinti visus drabuzius isskalbtus skalbykleje, plius pukines striukes, zieminius vaiku kombinezonus. Noriu, kad iš džiovyklės ištraukus būtų minimaliai suglamžyti ir būtų galima dėti tiesiai į spintą, nes nenoriu papildomai džiauti.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Notti @ 2015 07 29, 13:37)
Ka parekomenduotumete? Ieskau ir skalbimo masinos ir dziovykles.

Skalbimo mašina, turėjome Electrolux EWF127440W, esu patenkinta, tik erzina triuksmas, veikia pakankamai triuksmingai skalavimo programos metu. Dabar ieskome super tylios, ir kad pastovejusi metus nepradetu dirbti triuksmingai, kaip atsitiko su Electrolux. Dizainas visiskai nesvarbu, kadangi bus paslepta spintoje. Turime 62 cm nisa. Reikalinga min 6-7 kg talpa. Daug apsukų nereikia, nes kiek skalbiu su Electrolux su max 1200 apsukom ištraukiu begalo sulamdytus drabužius. Biudzetas 2000 Lt.

Džiovyklė, kad dirbtu kuo tyliau. Noriu dziovinti visus drabuzius isskalbtus skalbykleje, plius pukines striukes, zieminius vaiku kombinezonus. Noriu, kad iš džiovyklės ištraukus būtų minimaliai suglamžyti ir būtų galima dėti tiesiai į spintą, nes nenoriu papildomai džiauti.

4u.gif

Pršau komplektukas
Skalbyklė BOSCH WAW32597SN
Džiovyklė BOSCH WTW87589SN
Atsakyti
Sveiki, esu nusižiūrėjusi šį modeliuką BOSCH WAP28498SN,
http://www.bosch-hom...WAP28498SN.html, bet senukuose jos nėra, Aviteloje likusi tik eksozicinė, kur dar patartumėte įsigyti šią skalbyklę? smile.gif 4u.gif
Atsakyti