QUOTE(aistukas @ 2015 07 27, 08:46)
Supratau, bet jei raso, kad skalbimo ir dziovinimo klase A, na tai ir turi rezultatas atitikti A klase. As turiu, kur statyti, net nenoriu.
Bet jei jau kokybe tokia niekine, tai gak pirkti tiesiog vien skalbykle.
Sveiki,
turiu du viename Bosch. Kadangi pries tai neturejau dziovykles, tai skalbiu ir dziaugiuosi - kolkas dar neteko nei karto isimti skalbiniu - kiek idedu tiek ir dziovinu, bet mes dviese, tai ju nebuna perdaug.
Gal vienintelis minusas - nera super duper daug dziovinimo programu ir negali dziovinti batu. Bet kadangi geresniu drabuziu net nesiruosiau dziovinti (svelnaus audinio) tai man tu funkciju ranksluosciam, patalynei uztenka. Na ir zinoma mane ribojo vietos stoka.
Manau turite labiau ivertinti kam naudosite dziovykle, jei norite dziovinti viska be isimties - imkite atskira prietaisa (kaip minejau, jis turi dziaugiau funkciju ir gal labiau saugo audinius). Jei labiau medvilniai - galite rinktis du viename.
Ai dar, nezinau kaip dabartines dziovykles, bet draugai turi senesne tai ja galima bet kokiu laiku sustabdyti ir isimti drabuzius, mano du viename jau neisjungsi kol nepabaigs dziovinti - arba as dar neissiaiskinau kaip tai padaryti
P.S. dziovina tikrai gerai - drabuziai sausi, isimu ir dedu i spinta.