O kaip su tom miniukėm? Vakar nusipirkau, žiūriu susodintos cielos 4, tai man jas išskirstyti sodinant į lauką ar ne?
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 14:11)
na turbut tik man vienai cia sekasi su maxima tiesa pavadinimus ne visada atitinka,bet nera erskeciu,visos bujoja pas mane,pumpuru kruvos kaikurios maximines auga geriau nei pirktos is SODO ROZES
Papildyta:
cia irgi maxmine garden queen ,bet si nepatinka nes nenulaiko ziedu kotai ir svyra,pumpuru daug,bet kolkas tik du issiskleide .Nors irgi abejoju ar cia tikrai garden queen
Papildyta:
cia irgi maxmine garden queen ,bet si nepatinka nes nenulaiko ziedu kotai ir svyra,pumpuru daug,bet kolkas tik du issiskleide .Nors irgi abejoju ar cia tikrai garden queen
Nunuostabios visos keturios rozytes
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 06 26, 15:52)
O kaip su tom miniukėm? Vakar nusipirkau, žiūriu susodintos cielos 4, tai man jas išskirstyti sodinant į lauką ar ne?
isskirstyti galima, bet jei to nedarysit bus krumas masyvesnis ir grazesnis
QUOTE(naca @ 2015 06 25, 23:31)
Mano rozes miltlige uzpuole Gal oras toks... rodos viska dariau kaip geriau. Kuo geriausia gydyti?
sekantį sezoną atkreiptį dėmesį į laistymą. O dabar nupurkšt fungicidais.
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 06 26, 12:22)
pirma mintis buvo, nes gi auginu ir šiemet ypatingai daug žiedų
QUOTE(b.kite @ 2015 06 26, 20:00)
isskirstyti galima, bet jei to nedarysit bus krumas masyvesnis ir grazesnis
sveikos merginos,
su tom miniatiurinem turejau vargo,jos man pastoviai miltlige sirgdavo,tai panaikinau
siaip prisistatau ...esu susirgusi pries kelis metus roziu liga,tad jau turiu 36 krumus
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 06 26, 21:58)
sekantį sezoną atkreiptį dėmesį į laistymą. O dabar nupurkšt fungicidais.
o kaip atkreipti? kaip laistyti?
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 06 26, 21:58)
Nusipirkau Topas. Kito kazkaip neuzmaciau. O gal yra tokiu profilaktiniu priemoniu, kuriu nereiketu kiekviena karta darytis?
Dar ir juodaja demetlige ant lapu uzmaciau Bet cia pernykstis palikimas. maniau, kad tos rozytes visai mirs, bet matyt silta ziema isgelbejo.
O kas su laistymu? Laisciau, kai buvo sausa. Bet saltu vandeniu tiesiai is sulinio Turbut negerai. Kazkaip pamaniau, kad oras vis tiek saltas, tai nebus stresas.
Chippendale is sibirkos sodinta 2014 rudeni
cia maxsimine kur sakiau kad 3 skirtingos, bet visos prazydo vienodai
sodintos 2015-05 pernai nezydejo, o laukiau Gloria Dei, Blossomtime ir Golden Rain
o gavau nezinia ka ziedai dideli grazus ir silpnai kvepia
pries 3 m. sodinta maxsimine bet labai dziugina kiekviena kart gausiu zydejimu Yellow Queen
o cia noriu parodyti kaip atrodo tos mini rozytes is vazoneliu, kai jas pasodini i lauka
ir dar viena maksimine keliu metu Margaret, bet kiek tos teisybet is tu maksiminiu pavadinimu neaisku
Papildyta:
2014 rudeni is sibirkos
nuodtrauka daryta pries sav.
cia maxsimine kur sakiau kad 3 skirtingos, bet visos prazydo vienodai
sodintos 2015-05 pernai nezydejo, o laukiau Gloria Dei, Blossomtime ir Golden Rain
o gavau nezinia ka ziedai dideli grazus ir silpnai kvepia
pries 3 m. sodinta maxsimine bet labai dziugina kiekviena kart gausiu zydejimu Yellow Queen
o cia noriu parodyti kaip atrodo tos mini rozytes is vazoneliu, kai jas pasodini i lauka
ir dar viena maksimine keliu metu Margaret, bet kiek tos teisybet is tu maksiminiu pavadinimu neaisku
Papildyta:
2014 rudeni is sibirkos
nuodtrauka daryta pries sav.
QUOTE(b.kite @ 2015 06 27, 11:50)
Gausus ir nuostabus žydėjimas Noriu pasiteirauti, kokio aukščio Yellow Queen? Man ji labai graži
QUOTE(Linetax @ 2015 06 27, 13:08)
Gausus ir nuostabus žydėjimas Noriu pasiteirauti, kokio aukščio Yellow Queen? Man ji labai graži
kazkur iki juosmens kai stovi sale, gal kuri saka ir aukstesne