Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

O kaip su tom miniukėm? Vakar nusipirkau, žiūriu susodintos cielos 4, tai man jas išskirstyti sodinant į lauką ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 14:11)
na turbut tik man vienai cia sekasi su maxima biggrin.gif tiesa pavadinimus ne visada atitinka,bet nera erskeciu,visos bujoja pas mane,pumpuru kruvos wub.gif kaikurios maximines auga geriau nei pirktos is SODO ROZES g.gif
Papildyta:
cia irgi maxmine garden queen ,bet si nepatinka nes nenulaiko ziedu kotai ir svyra,pumpuru daug,bet kolkas tik du issiskleide .Nors irgi abejoju ar cia tikrai garden queen doh.gif
user posted image

Nunuostabios visos keturios rozytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 10:19)
o cia is vis nezinau kas,nes maximoj nepirkau nei pernau nei vienos geltonos o va kas prazydo 

Pažiūrėjau dar kartą, tai trečia man labiau į Golden Celebration panaši g.gif
Atsakyti
Nuostabios visų rožytės 4u.gif Noriu ir savosiomis pasidžiaugti ax.gif
Raphsody in blue šiemet kaip niekada gausiai pražydusi, myliu ją dar ir dėl kvapo smile.gif

Papildyta:
Ir mano įšaknydinta antrametė Flammentanz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 26 birželio 2015 - 18:12
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 06 26, 15:52)
O kaip su tom miniukėm? Vakar nusipirkau, žiūriu susodintos cielos 4, tai man jas išskirstyti sodinant į lauką ar ne?

isskirstyti galima, bet jei to nedarysit bus krumas masyvesnis ir grazesnis
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2015 06 25, 23:31)
Mano rozes miltlige uzpuole unsure.gif  Gal oras toks... rodos viska dariau kaip geriau. Kuo geriausia gydyti?

sekantį sezoną atkreiptį dėmesį į laistymą. O dabar nupurkšt fungicidais.

QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 06 26, 12:22)

Trečia labai panaši į mano Crown Princess Margaretha

drinks_cheers.gif pirma mintis buvo, nes gi auginu ir šiemet ypatingai daug žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 06 26, 20:00)
isskirstyti galima, bet jei to nedarysit bus krumas masyvesnis ir grazesnis

sveikos merginos,
su tom miniatiurinem turejau vargo,jos man pastoviai miltlige sirgdavo,tai panaikinau

siaip prisistatau 4u.gif ...esu susirgusi pries kelis metus roziu liga,tad jau turiu 36 krumus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 06 26, 21:58)

o kaip atkreipti? kaip laistyti?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 06 26, 21:58)

Nusipirkau Topas. Kito kazkaip neuzmaciau. O gal yra tokiu profilaktiniu priemoniu, kuriu nereiketu kiekviena karta darytis?

Dar ir juodaja demetlige ant lapu uzmaciau doh.gif Bet cia pernykstis palikimas. maniau, kad tos rozytes visai mirs, bet matyt silta ziema isgelbejo.

O kas su laistymu? Laisciau, kai buvo sausa. Bet saltu vandeniu tiesiai is sulinio 4u.gif Turbut negerai. Kazkaip pamaniau, kad oras vis tiek saltas, tai nebus stresas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 26 birželio 2015 - 22:59
Chippendale is sibirkos sodinta 2014 rudeni
user posted image
cia maxsimine kur sakiau kad 3 skirtingos, bet visos prazydo vienodai
sodintos 2015-05 pernai nezydejo, o laukiau Gloria Dei, Blossomtime ir Golden Rain
o gavau nezinia ka biggrin.gif ziedai dideli grazus ir silpnai kvepia
user posted image
pries 3 m. sodinta maxsimine bet labai dziugina kiekviena kart gausiu zydejimu Yellow Queen
user posted imageuser posted image
o cia noriu parodyti kaip atrodo tos mini rozytes is vazoneliu, kai jas pasodini i lauka
user posted image
ir dar viena maksimine keliu metu Margaret, bet kiek tos teisybet is tu maksiminiu pavadinimu neaisku biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
2014 rudeni is sibirkos
user posted image
nuodtrauka daryta pries sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 27 birželio 2015 - 11:43
QUOTE(b.kite @ 2015 06 27, 11:50)

Gausus ir nuostabus žydėjimas wub.gif Noriu pasiteirauti, kokio aukščio Yellow Queen? Man ji labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2015 06 27, 13:08)
Gausus ir nuostabus žydėjimas  wub.gif Noriu pasiteirauti, kokio aukščio  Yellow Queen? Man ji labai graži  wub.gif

kazkur iki juosmens kai stovi sale, gal kuri saka ir aukstesne
Atsakyti