Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

Mano rozes miltlige uzpuole unsure.gif Gal oras toks... rodos viska dariau kaip geriau. Kuo geriausia gydyti?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2015 06 25, 21:31)
Mano rozes miltlige uzpuole unsure.gif  Gal oras toks... rodos viska dariau kaip geriau. Kuo geriausia gydyti?

Pas mane nepriklausomai nuo oro apsirgo jau gegužės pradžioje, tai aš purškiu profilaktiškai fungicidais kas dvi ar tris savaites. Dabar yra tik pavieniai lapai negražūs, bet už tai ramiai galiu grožėtis rožėmis. rolleyes.gif
Atsakyti
merginos ar cia tikrai nina weibull roze?

user posted image
Papildyta:
ir dar klausimelis kas cia? biggrin.gif biggrin.gif maximine turejo but bloosomtime tik nezinau ar cia ji
user posted image
user posted image
Papildyta:
o cia is vis nezinau kas,nes maximoj nepirkau nei pernau nei vienos geltonos o va kas prazydo
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 10:15)
merginos ar cia tikrai nina weibull roze?

ir dar klausimelis kas cia? biggrin.gif  biggrin.gif maximine turejo but bloosomtime   tik nezinau ar cia ji 

Nina weibull žiedlapiai pas mane truputį kitaip atrodo g.gif Ji pas mane pirmi metai, tai tiksliai pasakyti negaliu...
Antros nežinau. O blossomtime internete rausvos spalvos...
Trečia labai panaši į mano Crown Princess Margaretha
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssmmm2002: 26 birželio 2015 - 11:26
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 06 26, 12:22)
Nina weibull žiedlapiai pas mane truputį kitaip atrodo  g.gif Ji pas mane pirmi metai, tai tiksliai pasakyti negaliu...
Antros nežinau. O blossomtime internete rausvos spalvos...
Trečia labai panaši į mano Crown Princess Margaretha

vat ir man ji nepanasi i nina weibull,o del geltonos tai nemanau,kad maximoj galejau nusipirkti uz kelis litus pernai Crown Princess Margaretha,bet jei taip tai labai faina butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 10:37)
vat ir man ji nepanasi i nina weibull,o del geltonos tai nemanau,kad maximoj galejau nusipirkti uz kelis litus pernai Crown Princess Margaretha,bet jei taip tai labai faina butu bigsmile.gif

Vis tiek sėkmingi pirkiniai mirksiukas.gif Man taip nesiseka kaip jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 13:37)

bigsmile.gif Galvokit, kad laimėjot loterijoje 4u.gif Labai graži ta jūsų "Crown Princess" bigsmile.gif Man irgi panaši į kažkurią anglę mirksiukas.gif

Aš irgi laukiu savo Ninos Weibul rezultatų g.gif Jau iš lapų matau, kad bujoja erškėtis doh.gif Šalia kita floribundinė irgi įtartinais lapais doh.gif biggrin.gif Oi tos maximinės doh.gif .
Nu gal nors New Dawn bus panaši į save.

Blossomtime turėtų būti lyg švelnesnė, rausvesnė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 26 birželio 2015 - 12:27
QUOTE(tyli upė @ 2015 06 26, 13:26)
bigsmile.gif  Galvokit, kad laimėjot loterijoje  4u.gif Labai graži ta jūsų "Crown Princess"  bigsmile.gif Man irgi panaši į kažkurią anglę mirksiukas.gif

Aš irgi laukiu savo Ninos Weibul rezultatų g.gif  Jau iš lapų matau, kad bujoja erškėtis  doh.gif  Šalia kita floribundinė irgi įtartinais lapais doh.gif   biggrin.gif  Oi tos maximinės doh.gif .
Nu gal nors New Dawn bus panaši į save.

Blossomtime turėtų būti lyg švelnesnė, rausvesnė  4u.gif

na turbut tik man vienai cia sekasi su maxima biggrin.gif tiesa pavadinimus ne visada atitinka,bet nera erskeciu,visos bujoja pas mane,pumpuru kruvos wub.gif kaikurios maximines auga geriau nei pirktos is SODO ROZES g.gif
Papildyta:
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 14:03)
na turbut tik man vienai cia sekasi su maxima biggrin.gif tiesa pavadinimus ne visada atitinka,bet nera erskeciu,visos bujoja pas mane,pumpuru kruvos wub.gif kaikurios maximines auga geriau nei pirktos is SODO ROZES g.gif

cia irgi maxmine garden queen ,bet si nepatinka nes nenulaiko ziedu kotai ir svyra,pumpuru daug,bet kolkas tik du issiskleide .Nors irgi abejoju ar cia tikrai garden queen doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ir_mute227: 26 birželio 2015 - 13:05
o mano maximinė visai neauga...gražiai tik išsprogo ir tiek...nežinau , jau mersti ar laukti , gal kitą pavasarį bus gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 26, 14:37)
o mano maximinė visai neauga...gražiai tik išsprogo ir tiek...nežinau , jau mersti ar laukti , gal kitą pavasarį bus gerai g.gif

ismest visada spesit ,dar palaukit.maniskes kaikurios maximines tik antrais metais prazydo
Atsakyti
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 14:40)
ismest visada spesit ,dar palaukit.maniskes kaikurios maximines tik antrais metais prazydo

4u.gif Ačiū už patirtį...lauksiu tuomet.Turėtų būto mount shasta...norėjau jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 26, 15:37)

Aš tai nesimėtyčiau unsure.gif Nagi, gyvas daiktas, jeigu labai nekliūna reprezentacinėje vietoje, tegul gaivaliojasi.
Mano šiemet irgi viena neauga (Tom tom turėtų būti, bet ją truputį užgožė kiti kvietkai, gal dėl to; reik man aplink ją apraustyti), New Dawn tik dabar truputį pakrutėjo, o iki šiol stovėjo su tais keliais lapukais, kokia buvo pirkta. Iš anytai dviejų dovanotų, viena bujoja, tuoj žydės, kita tokia, kaip jūs sakot "išsprogo ir tiek" unsure.gif Na ir dar du į-erškėčius-panašūs augalai biggrin.gif Tie du dailūs pumpuruoti krūmai jau, bet dar nežydi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti