Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

Knirpsa aš toki jau pirkau žydintį , nežinau gal reikėjo visus nupjauti žiedynus g.gif ,bet kur jau čia pjausi doh.gif biggrin.gif , tuo labiau kad pardaveja sake, kad antrametis, tai tyliai tikiuosi kad buvo formuotas pirmais metais smile.gif, o pirmametį rosariumą nupjoviau virš 3 lapelio ir įkišau į vazoną, buvo suvytęs, o dabar žiuriu atsistojo, bus stebuklas jei prigis smile.gif

gal kuri išbandet šita išauginimo būdą?

pas mane 8 rožės, iš ju 6 skirtingų veilsių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 birželio 2015 - 10:36
kai bus ziedu pakankamai pasirodysim, dabar tik sau pumpurus fiksuoju biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, taip sodintos šiemet rožės, anksti pavasarį, bet krūmai tokie ne maži galingi buvo, tikriausiai adaptuojasi dar, bus vėlyvesnė, o kitą sezoną, prisivys kitas rožes, ačiū
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 06 23, 09:50)
Ramiai topsecret.gif Galiu klysti, bet man rods Para rožių vaizdai, ypač tas feličitavas kilimas nešiųmetinis g.gif  mirksiukas.gif  T]

Teisingai, ten kur "reklamavau' visas maximines rožes, tai tikrai visos pernykštės foto. Bet ankstesniuose postuose jau šio meto žiedai bigsmile.gif
Ilgai ir pas mane nežydėjo, bet kai jau pradėjo, tai pradėjo.
Atsakyti
Startavo laipiojančios.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 06 23, 11:34)
, o pirmametį rosariumą nupjoviau virš 3 lapelio ir įkišau į vazoną, buvo suvytęs, o dabar žiuriu atsistojo, bus stebuklas jei prigis  smile.gif

gal kuri išbandet šita išauginimo būdą?

Na, sakyčiau stebuklas, kad nuvytęs atsigavo, o kad rožės dauginamos ne vien skiepijimu, o ir auginiais tai - joks stebuklas.Skiepijimu daugiausia dauginam Europoje, Amerikoje ir Kanadoje dažniau parduodami savašakniai sodinukai. Kas geriau - ginčas niekaip neišprendžiamas.
Galima auginuką įsmeigti į bulvę, galima į žemę, didelio skirtumo nėra, sunku tai nustatyti. įvairių veislių rožių šaknijimasis nevienodas. Lengviausiai dauginasi vijoklinės rožės.
Tik dauginama ne bet kokiais stiebeliais, o paruoštais auginukais su dviem ar trim lapeliais iš pirmamečio stiebo . Dabar - geriausias laikas , kai pirmametis stiebas jau su pumpuru arba net iškart nužydėjus. Pasodinus reikia uždengti stiklainiu ar nupjautu plast. buteliu, pastatyti pavėsyje (geriau vazonėlyje, nors galima lysvėje). Laistyti, bet neperlaistyti. Ir tiek. Žiemai gerai uždengti.
Atsakyti
Pirmametės rožės žydi? Leisti joms žydėti? Žiūriu jau žiedus krauna 4u.gif O trąšų reikia papilti? Rožės maximinės, viena tipo nina weibul o kita laipiojanti raudona. Oi kaip laukiu žiedų, kaip mažas vaikas saldainių biggrin.gif Jaučiu užsikrėčiau rožių liga g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 06 24, 11:50)
Pirmametės rožės žydi? Leisti joms žydėti? Žiūriu jau žiedus krauna  4u.gif O trąšų reikia papilti? Rožės maximinės, viena tipo nina weibul o kita laipiojanti raudona. Oi kaip laukiu žiedų, kaip mažas vaikas saldainių  biggrin.gif  Jaučiu užsikrėčiau rožių liga  g.gif

Jei turite omenyje pirmamečius sodinukus, tai patartina pirmąjį žiedą nukirpti, rožytė išsiaugins daugiau šakų, kurioms galima leisti žydėti. Aš jas patręšiu kartu su visomis.
Pas mus maximoje pardavinėjo dviejų metų sodinukus. Pirkau ir aš 2 vnt. Nina Weibul, susodinau, kad derėtų spalvomis su kitomis rožėmis ir esu nemaloniai nustebusi, kad iš mano pirktų pagal sukrautus pumpurus matosi, kad viena bus geltona, kita raudona, bet nė viena nebus Nina Weibul biggrin.gif
Atsakyti
Būsiu nekukli, norisi vis pasigirti blush2.gif blush2.gif

Summer Song
Žiedai sunkoki, tiksliau , matyt, stiebai per liauni g.gif . Nenulaiko galvų
user posted image

Ta pati prieš 2 dienas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 06 23, 23:54)
Startavo laipiojančios.

Geras startas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat nežinau kodėl aš taip pat noriu NinaWeibul rožės ir tik iš aprašymo, įsitikinusi, kad ji puiki.....ale nėra kur sodinti. Kas auginate, parašykite kokio ūgio ji maždaug, ir ar tikrai tokia nuostabi, kaip įsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 06 24, 19:55)
Būsiu nekukli, norisi vis pasigirti  blush2.gif  blush2.gif

Summer Song

oi girkites girkites, o mas pagirsim tikrai nuostabus ziedai bigsmile.gif
ir spalva
labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 06 24, 20:55)
Būsiu nekukli, norisi vis pasigirti  blush2.gif  blush2.gif

Summer Song
Žiedai sunkoki, tiksliau , matyt, stiebai per liauni  g.gif . Nenulaiko galvų

Labai grazi.. O idomu-ziedai nusvyra tik jaunu roziu situ, ar veisle tiesiog tokia?
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 06 23, 22:54)
Startavo laipiojančios.

Grazuoles wub.gif , gal toliausiai esancios varda isduosit? smile.gif
Atsakyti