Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(diuni @ 2015 06 22, 09:05)
4u.gif Ačiukas, purkšiu tuomet atsargiai 4u.gif
Papildyta:
Para , prisidedu prie pagyrimų... wub.gif Tokios sveikos , išpuoselėtos, nuostabu wub.gif

Ner uz ka. Savasias purksdama stengiuosi taikyt ant vesesnio oro, ir ne per stipru tirpala darau-bijau nudegint kazkaip.. Purskia rozes ir aktara, - pati neturiu, tai nemeginau, gal dar geresnis daiktas? g.gif
Atsakyti
[quote=Para,2015 06 21, 22:46]

Maximinė, vardo nežinau

Nuostabu 4u.gif . Keliu metu maximine?Man kazkaip nesiseka su rozem,siemet turiu irgi is maximos nemazai,kazko labai skursta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 22 birželio 2015 - 10:41
g.gif neturiu jos ir aš...šiaip daržų niekada su chemija nepurškiu , bet gėlių taigi nevalgysiu , tai galima purkšti biggrin.gif decio turiu nusipirkusi , ir score turiu , tas rašo krūmams nuo ligų. tai gal rožėms irgi gerai būtų...
Papildyta:
[quote=vijoleta20,2015 06 22, 11:40]
[quote=Para,2015 06 21, 22:46]
Maximinė, vardo nežinau

Nuostabu 4u.gif . Keliu metu maximine?Man kazkaip nesiseka su rozem,siemet turiu irgi is maximos nemazai,kazko labai skursta.
[/quote]
rolleyes.gif blogai sui tom maximos rožėm. Aš vieną nusipirkau anksti pavasarį ir įsitikinau , kad tikrai tai nebuvo geras sumanymas. Gerai , kad tik vieną pirkau. Išsprogo ir tiek. Ir neauga daugiau , ne taip kaip kitos. Gal kokia labai seniai jau tam guze susukta ...jos gi vaškuotos , o dar prigirdytos neaišku ko , kad laikytusi...gal aplamai neaišku , kada buvo iš grunto iškasta... doh.gif Tiesa , šaknynas buvo kaip ir geras ir didelis , išvyniojusi mirkiau kaip priklauso...Daugiau iš maximos tikrai nepirksiu ... schmoll.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Jungiuosi prie Jūsų kompanijos smile.gif . Mano rožytė gauta neseniai nuostabiai kvepianti. Mažytė, kambarinė tik šiuo metu baisiai bujoja bigsmile.gif

Mano mini rožytės žiedai būna rožiniai ir kaip čia kas sakė barbiška spalva, na nepasakyčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliushke: 22 birželio 2015 - 13:22
as pernai pirkau skirtingas maksimines rozes, 2 vijoklines ir 1 arbatine.
pernai nezydejo, o siemet prazydo visos trys vienodos biggrin.gif tik visos 3 skirtingai augo, tai kaip dabar nustatyti kokia ten roze g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 06 22, 14:35)
as pernai pirkau skirtingas maksimines rozes, 2 vijoklines ir 1 arbatine.
pernai nezydejo, o siemet prazydo visos trys vienodos  biggrin.gif tik visos 3 skirtingai augo, tai kaip dabar nustatyti kokia ten roze  g.gif

biggrin.gif tai galim pažaisti- padarykit nuotraukas , surašykit tuos tris variantus , ką pirkot , ir spėsim tuomet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 22, 14:42)
biggrin.gif tai galim pažaisti- padarykit nuotraukas , surašykit tuos tris variantus , ką pirkot , ir spėsim tuomet biggrin.gif

Su maximos rozėm pirktų variantų rašyti neverta. Tos dvi ryškiai raudonos pagal etiketę yra daugiažiedės ružavos ax.gif
Matyt jie ten kokių pakelių turi, į tokius ir sukiša.
Prigijo abi, sodintos pernai. Žiedai gražūs. Tik šiemet ant šitų būtent radau pjūklelį. Ir aš kaip ir ne tokio vaizdo norėjau. Tai ir neapsisprendžiu, mesti jas ar bandyti dar ką nors sugalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 22, 13:42)

pamegisiu po lietaus pafotografuoti
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

raudona, tai Red Berlin. Pirkau iš seno rožių augintojo, tai matyt kokia tarybinė veislė mastau.gif
neesu gerbėja tokių ryškių rožių, bet jau kur dabar dingsi, o prasidėjo irgi nuo maximinės, kai netyčia pražydo raudonai, tai nupirkau jai į kompaniją "Beryną" bigsmile.gif Maximinė pernai iššuto, nes per daug apklosčiau blush2.gif

Visos maximinės tikrai gražios gėlės, tik reikia išlaukti momento, pirmi metai, tikrai nebus turtingi žiedais. Bet žiedų spalva visada nustebina. O ir kaina labai patraukli buvo, kai litais kainuodavo, praktiškai vos ne už dyką bigsmile.gif

Jau rodžiausi, bet įkelsiuvisas maximines:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Šita iš Virbeckienės ūkio, bet pavadinimo nėra, o jau ryškumas neišpasakytas doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Aš Knirpus iš jos pirkau irgi ryškumas siaubingas, nors kas pamato, neatsigeri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2015 06 22, 08:17)
O aš esu nusivylusi Knirps, rinkausi ją iš interneto platybių, bet kai vyras pervežė, labai nustebino spalva, nu jau tokia sintetinėskaisčiai ruuužava  doh.gif , kad baisu, nera su kuo net palyginti, kažkas iš barbių apdarų  bigsmile.gif , pati jaučiu bučiau ir nepirkus, bet dabar jau šaukštai po pietų. dabar klausimas kas ją auginat:
ar ji būna vienos spalvos, ar čia man koks neaiškus atspalvis pakliuvo? Bandžiau fotografuoti, bet tas skaudus ryškumas nublanksta, nuotraukoj nesigaunas parodyt to spalvos sintetinumo  smile.gif
https://scontent-fra...070562347_o.jpg

viena pati sau ir man ji yra per ryški.

Tačiau tarkim susipynusi su čiobreliu, vaizdas kiek geresnis

user posted image
Atsakyti
bandysiu ta skaldą pamarginti lauko akmenukais smulkiais o paskui sužels žolytė aplink kiek prigesins smile.gif o dar skaičiau kiek šita rožė paroodose medaliu laimejus mirksiukas.gif
Atsakyti