Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(Linetax @ 2015 10 11, 13:12)
Dengti tikrai dar per anksti  smile.gif Nužydėjusius žiedus  galima nukirpti.

man labai nepatinka kai salta minusine temperatura nurinkineti lapus, dengti rozes biggrin.gif brrr ...
vakar nuskyniau ir pasimerkiau jau paskutinius ziedelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 15, 09:30)
man labai nepatinka kai salta minusine temperatura nurinkineti lapus, dengti rozes biggrin.gif brrr ...
vakar nuskyniau ir pasimerkiau jau paskutinius ziedelius smile.gif

drinks_cheers.gif Ko gero pats nemaloniausias darbas šaltą dieną tvarkyti rožyną, dengti. Tačiau kol šilta gi neužsidengsi smile.gif Kol kas mano rožės dar visos žalios ir žiedų dar yra. Pasodintos užuovėjoje, šalnos per daug nepakenkė. Jau norėtųsi tvarkinėtis...
Noriu pasigirti bigsmile.gif vakar sulaukiau siuntinuko iš Sibirkos, Ritausma jau pasodinta thumbup.gif
Laurutexxxx, rožes purkšti su vario sulfatu patartina, kai nukrenta lapai, tačiau dar esant teigiamai temperatūrai. Dar apie rožių paruošimą žiemai paskaitinėkite čia:
http://roziusodinuka...mas-ziemai.html
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2015 10 15, 10:48)
drinks_cheers.gif Ko gero pats nemaloniausias darbas šaltą dieną tvarkyti rožyną, dengti. Tačiau kol šilta gi neužsidengsi  smile.gif Kol kas mano rožės dar visos žalios ir žiedų dar yra. Pasodintos užuovėjoje, šalnos per daug nepakenkė. Jau norėtųsi tvarkinėtis...
Noriu pasigirti  bigsmile.gif vakar sulaukiau siuntinuko iš Sibirkos, Ritausma jau pasodinta  thumbup.gif
Laurutexxxx, rožes purkšti su vario sulfatu patartina, kai nukrenta lapai, tačiau dar esant teigiamai temperatūrai. Dar apie rožių paruošimą žiemai paskaitinėkite čia:
http://roziusodinuka...mas-ziemai.html

smagumelis isivaizduoju pagal save jusu savijauta smile.gif pasodinus nuostabia roze Ritausma thumbup.gif
maniskes rozes taip nenusalo dar zaliuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2015 10 15, 09:48)

Noriu pasigirti  bigsmile.gif vakar sulaukiau siuntinuko iš Sibirkos, Ritausma jau pasodinta  thumbup.gif

sita irgi mano svajoniu sarase
lauksim kita met nuotrauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 10 16, 09:43)
sita irgi mano svajoniu sarase
lauksim kita met nuotrauku smile.gif

Būtinai mirksiukas.gif
Iš Sibirkos siunčiausi pirmąkart ir esu labai patenkinta: rožė tvirta su gerom šaknim, puikiai supakuota. Net nemanau, kad gali neprigyti.
Atsakyti
O aš vis dar laukiu savųjų iš Sibirikos, nors užsisakiau rugsėjo pradžioj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 spalio 2015 - 15:11
Turiu klausima mergaites,isilieju i jusu gretas nusipirkau du krumus roziu is zalia stotele,pasodinau,viskas tvarkoje,tik jie kaip su vasku apipilti,ar reikia ta vaska ar kas ten nulupineti,ar pats nukris,pasimetus visai
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2015 10 19, 21:36)
Turiu klausima mergaites,isilieju i jusu gretas nusipirkau du krumus roziu is zalia stotele,pasodinau,viskas tvarkoje,tik jie kaip su vasku apipilti,ar reikia ta vaska ar kas ten nulupineti,ar pats nukris,pasimetus visai

nereikia nulupineti.
kada pirkote? kada sodinote?
Atsakyti
Praeita savaite nusipirkau ir is kart pasodinau,viena terasine ,kita sliauzianti,kai sakeles ant zemes guli,kai grynai atsals planuoju uzdenkti eglisakemis.
Atsakyti
kazkaip jie prekiaudavo pavasari, niekad nesu maciusi rudeni..
jos olandiskos?
Atsakyti
Kažko pritilom...
Kaip ruošiate rožytes žiemojimui, ką gero nuveikėte? Mano rožės šiemet iki šiol buvo žalios, net nesiruošė lapų mest, todėl teko juos nuskinti. Pasilengvinau sau dalią nuskindama lapus dabar, nes kai bus šalta, taip nesinori tų lapų tvarkyti doh.gif Šeštadienis pas mus buvo saulėtas ir nešaltas, tai dar nupurškiau rožes ir kitus augalus su vario sulfatu. Šiandien iškasiau stiebinę rožę, bet kol kas palikau su vazonu stovėti lauke užuovėjoje, nes dar nėra šalta, o jei atšals, nebus sudėtinga įnešti į rūsį. Tai tokie mano darbeliai rožyne smile.gif
Atsakyti
ir as sestadieni darbavausi galutiniais darbai prie roziu, dar patrumpinau, išgenėjau, nuskyniau lapus, surinkau nuo zemes nukritusius, nupurskem ir pagalvojau, kad beliko uzdengti, o va eme ir gamta pati uzdenge biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2015 11 22, 20:13)
KaŠiandien iškasiau stiebinę rožę, bet kol kas palikau su vazonu stovėti lauke užuovėjoje, nes dar nėra šalta, o jei atšals, nebus sudėtinga įnešti į rūsį.

ar seniai auginate stiebine roze?
mano patirtimi geriau jos perziemoja lauke paguldytos ant zemes ir uzdengtos, nei nesti i rusi. taip man nepatiko, suvargo per ziema, pati nesuprato kas darosi..
o lauke kaip ir nieko, tik svarbu paguldyti.. stovinti gali nusalti.
Atsakyti