Sveikos, o ar nesisiunčiat iš kokios Lenkijos rožių, nes pažiūrėjau mane dominančios rožės kaina LT 20 eur., o PL - 9,5 zl., tai nemenkas skirtumas, ar kuri bandėt sisųtis?
dar kart siulau puikią vijoklinę rožę iceberg
nuotraukoje pati paskutine baltai žydinti, jai 2 metukai žydejo ant antramečių uglių kurie buvo apie 1,5-2 m. bet dabar jau naujos šakos siekia iki 3-3,5 m. žodžiu gerai auganti vešli labai ir gausiai žydinti.
turiu 3 vienodas todel noriu pakeist į kažką kitą. ir be to man ji šioje vietoje netiko.
jei ką sudomins į až
kelmė
nuotraukoje pati paskutine baltai žydinti, jai 2 metukai žydejo ant antramečių uglių kurie buvo apie 1,5-2 m. bet dabar jau naujos šakos siekia iki 3-3,5 m. žodžiu gerai auganti vešli labai ir gausiai žydinti.
turiu 3 vienodas todel noriu pakeist į kažką kitą. ir be to man ji šioje vietoje netiko.
jei ką sudomins į až
kelmė
QUOTE(kaktuselis @ 2015 10 06, 10:38)
Rožė užaugo didžiulė, išleido keletą šakelių, tik šiemet nežydėjo.
Dabar ieškau patarimų, kaip paruošti ją žiemai. Ačiū jais pasidalinusioms
Dabar ieškau patarimų, kaip paruošti ją žiemai. Ačiū jais pasidalinusioms
Kaip gi čia taip: išaugo didžiulė, bet išleido tik keletą šakelių
Aš šią vasarą taip pat pasodinau Sympathie. Pagal aprašymą, ši rožė pakankamai atspari, tačiau vijoklines rožes rekomenduojama dengti atsakingiau, nes reikia išsaugoti kuo daugiau ūglių, kurie žydės sekančiais metais. Kadangi mano Sympathie dar neišaugo labai didelės, bandysiu prilenkti prie žemės ir pridengti eglišakiais. O ateityje, galvoju, apsuksiu agroplėvele. Jos pasodintos prie pergolės, tad nebus sunku tai padaryti
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2015 10 06, 16:40)
jei ką sudomins į až
kelmė
jei ką sudomins į až
kelmė
Labai gražios rožės Iceberg - nuostabi
QUOTE(b.kite @ 2015 10 06, 18:40)
Gražuolė, o dar paskaičiau, kad atspari šalčiui
QUOTE(Linetax @ 2015 10 07, 12:05)
Kaip gi čia taip: išaugo didžiulė, bet išleido tik keletą šakelių
Aš šią vasarą taip pat pasodinau Sympathie.
Aš šią vasarą taip pat pasodinau Sympathie.
Pagrindinis stiebas išaugo ilgas, nepasiekiu jo, tai neisivaizduoju ar jį mėginti lenkti ar su agro plėvele apsukti
QUOTE(kaktuselis @ 2015 10 08, 09:01)
Pagrindinis stiebas išaugo ilgas, nepasiekiu jo, tai neisivaizduoju ar jį mėginti lenkti ar su agro plėvele apsukti
Prilenkus didesnė tikimybė, kad geriau peržiemos. Tad galvočiau, kad geriau prilenkti. O kaip tie stiebai, ar sumedėję? Mano nauji stiebai, kurie išaugo pasodinus, dar tokie nesumedėję ir nėra labai ilgi... Nežinau ar pavyks man jas prilenkti, bijau nulaušt
QUOTE(Para @ 2015 10 07, 12:45)
Gražuolė, o dar paskaičiau, kad atspari šalčiui
tikrai atspari, buvo nedengta, o va kaip zydejo. mano manimu tobula
mergaites ar jau pradedate ruosti savo rozes ziemai ziuriu prognozes vis minusa rodo naktimis
Ar jau dengiat? Pirmi metai su rožėm gyvenu, tai nieko nenutuokiu Ką daryti su nespėjusiais sužydėti žiedais ir sušalusiais , nukirpti?
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 10 10, 08:50)
Ar jau dengiat? Pirmi metai su rožėm gyvenu, tai nieko nenutuokiu Ką daryti su nespėjusiais sužydėti žiedais ir sušalusiais , nukirpti?
Dengti tikrai dar per anksti Nužydėjusius žiedus galima nukirpti.
as jau kai kurias rozes apgenejau, dar veliau lapus nuimsiu, purksiu cempionu ir tik kai jau bus pastovus minusas didesnis dengsiu.
O vario sulfatu kada purkšti?