Pasirodysiu dar
Pirmametis Leonardas. Visos rudeniop suskubo žiedus krauti, žydi vienas iš trijų. Čia tas pats kur gyriausi vasarą, kad nusipirkau
Kažkam norėjosi ryškios rožės, sakyčiau nepamainoma, žydi be didesnių pertraukų ir gausiai
QUOTE(Para @ 2015 09 22, 15:23)
Pasirodysiu dar
Pirmametis Leonardas. Visos rudeniop suskubo žiedus krauti, žydi vienas iš trijų. Čia tas pats kur gyriausi vasarą, kad nusipirkau
Kažkam norėjosi ryškios rožės, sakyčiau nepamainoma, žydi be didesnių pertraukų ir gausiai
Gražu
Ir kas gi čia taip šauniai be pertraukų žydi? Kaip pavadinimas?
QUOTE(Linetax @ 2015 09 22, 23:12)
Tai čia iš Virbeckienės ūkio. Kažkokios raidės buvo, tai ir nežinau jos vardo. Reikėtų gal google pasinaudoti . Man ji per ryški, bet tas žydėjimo intensyvumas vis tik ima viršų, tegu auga
nu negaliu neparasyt kokie nuostabus ziedai, o su lasiukais kaip is atviruko
QUOTE(s2002m @ 2015 09 22, 16:56)
Dėliojuos pirkinių sąrašiuką, ir sudomino jūsų trečia rožė, ta kreminė. Pavadinimą žinot?
Taip, čia Gruss an Aachen, pirkta Sibirkoj - tikrai nebloga, graži rožė, neaukšta, žiedai didžiuliai, nu tik truputį nenulaiko jų, ypač jei palyja...
QUOTE(v.vileva @ 2015 09 22, 09:47)
Tiesa, gal yra kokių rudeninių trąšų, padedančių pasiruošti žiemai?
rudeniui besiruosiant naudojamos kalio trasos, bet jos ilgai savinasi tai jas jau sumaitinau liepos menesi.
leidziu zydeti iki galo, kol paskutiniai ziedai apsarmoja, tada jau pradedu ruosti ziemai, geniu, lapus nuimu, o dengiu nusistovejus minusinei zemesniai temperaturai.
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 23, 10:20)
Taip, čia Gruss an Aachen, pirkta Sibirkoj - tikrai nebloga, graži rožė, neaukšta, žiedai didžiuliai, nu tik truputį nenulaiko jų, ypač jei palyja...
Dėkui
Pasirodo turiu jau sarašėlyje ją.
Pas mane klausimas. Kaip suvaldyti rožės aukštį? Pasodinau pavasarį arbatinę hibridinę Duftfestival (Botero). Jos aukštis visur nurodomas 60-80, ir tik vienoje vietoje radau 100-120. O ji kad užaugo 130-140 - dabar ji daug aukštesnė negu kitos toje vietoje. Mineralinėm trąšom jos netręšiau, tik bananais ir raugu. Gal jos kitais metais visai netręšti, nes šiemet augo ir žydėjo gausiai Prisiaugino daug aukštų, storų šakų, bijau, kad pavasarį stipriai nugenėjus ji dar daugiau paūgės
Linetax nuostabus ziedai As matyt irgi leisiu savosioms zydeti kiek orai leis.
QUOTE(Tosk @ 2015 10 01, 09:57)
Linetax nuostabus ziedai As matyt irgi leisiu savosioms zydeti kiek orai leis.
Ačiū
QUOTE(Linetax @ 2015 10 01, 11:52)
Žydėjimas vis dar tęsiasi. Nežinau ar gerai, bet aš taip pat leidžiu joms žydėti iki kol nušals Taip dar norisi džiaugtis žiedais
O kuo vardu Jūsų antroji rožė?
QUOTE(Linetax @ 2015 10 01, 09:52)
Žydėjimas vis dar tęsiasi. Nežinau ar gerai, bet aš taip pat leidžiu joms žydėti iki kol nušals Taip dar norisi džiaugtis žiedais
O as paskutinės vardo noriu paklusti