QUOTE(Vobla @ 2015 09 21, 16:23)
Is Kaimo, biski ne i tema, o kleomes sejat kasmet? daigiukais sodinat ar uzsiseja pacios?
Sėju kasmet į indelius, paskui išsodinu. Kiek auginau, nė karto neradau savaiminių sėjinukų
Iš kaimo, koks vardas rožės, kuri paskutinėje foto. Pas mane dabar taip atrodo Pastela Balta, kai kurie žiedlapiai su rožinės spalvos "pataškymais". Ar čia taip turi būti
QUOTE(Para @ 2015 09 21, 19:51)
Iš kaimo, koks vardas rožės, kuri paskutinėje foto. Pas mane dabar taip atrodo Pastela Balta, kai kurie žiedlapiai su rožinės spalvos "pataškymais". Ar čia taip turi būti
Ir pas mane ji pirkta kaip Pastella. Bet man kažkokie įtarimai kyla, nes labai jau didelės kekės .
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 09 21, 17:40)
Sėju kasmet į indelius, paskui išsodinu. Kiek auginau, nė karto neradau savaiminių sėjinukų
aciu supratau...
QUOTE(b.kite @ 2015 09 18, 09:22)
Čempionu ir aš nupurškiau pavasarį čia pasiskaitinėjus patarimu , o rudenį taip pat čempionu purškiate ar kitą kokį purškalą naudojate?
Kažkas jau klausė dėl žydėjimo rudenį. Leidžiate savo rožytėm žydėti prieš žiemą? Pavasarį sodintos liepą-rugpjūtį žydėjo, o rugsėjo pradžioje "apsiramino", galvojau jau ruošiasi žiemai , o dabar vėl pilnos pumpurų. Mano William Shakespeare 2000 (bent jau tokias pirkau ), pagal aprašymą turėtų kažkada būti 1 m aukščio, kol kas mažiukės, 30-40 cm, ir vėl pumpuruose, nežinau, ką daryti, nuo rugpjūčio vidurio jau ir nebetrešiu. Tiesa, gal yra kokių rudeninių trąšų, padedančių pasiruošti žiemai?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2015 09 21, 17:17)
paskutinis rožių žydėjimas
labai dar gausiai zydi jusu rozytes grazus gelynas
Aš leidžiu žydėt kiek tik jos nori... Rudeninis žydėjimas toks gražus man - brandus, neskubus... Kartais ruduo būna ilgas, ir spėja natūraliai peržydėt
QUOTE(Para @ 2015 09 22, 15:05)
Matyt nepavyks išsigydyti nuo rožligės, kai tiek gražių rožių foto prikeliat.
Kad visos tokios ligos būtų... tai pasaulis tik gražesnis
Pirmoji gal Gloria Dei, ar ne?
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 22, 15:34)
Nea, Augusta Luisa, jeigu neapsirinku, patikrinsiu namuose savo sąrašiuką
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 22, 13:34)
Gera liga
Dėliojuos pirkinių sąrašiuką, ir sudomino jūsų trečia rožė, ta kreminė. Pavadinimą žinot?