Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

Kazin nieko tokio jeigu vis bananu zieves pakasineju po savo rozem, gal jau nebegalima rugsejis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 02, 10:55)
Kazin nieko tokio jeigu vis bananu zieves pakasineju po savo rozem, gal jau nebegalima rugsejis  cool.gif

Gal rugsėjį ir nebereiktų g.gif Bus po to maistas graužikams.
Mano pirmametėms labai patiko bananai bigsmile.gif Kurios lėčiau augo, ir dar kaip paūgėjo wub.gif O antrametės tręštos ilgalaikėm trąšom augo ir taip.
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2015 09 02, 12:50)
Gal rugsėjį ir nebereiktų  g.gif Bus po to maistas graužikams.
Mano pirmametėms labai patiko bananai bigsmile.gif Kurios lėčiau augo, ir dar kaip paūgėjo  wub.gif  O antrametės tręštos ilgalaikėm trąšom augo ir taip.

reiskia pabaiga 4u.gif o kad patinka rozems tai tikrai drinks_cheers.gif labai jauciasi ir auga ir lapai tokie blizgus
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 07 04, 10:59)
Ir labai idomu kaip pavyks padauginti rozes 4u.gif

Įšaknydinimo bandymas nelabai pavyko. Skyniau trijų rūšių po vieną stiebą, dalinau kiekvieną stiebą į 4 ūglius. Iš dvylikos įkištų ūglių įsišaknijo tik vienas. Kaip nekeista knirps, iš kurio būtent ir nesitikėjau. Gražiai išsprogo, šaknys jau lenda per vazonėlio dugną. Ištraukiau iš po uždangos. Dar neapsisprendžiau, sodinsiu į žemę ar į vazoną pirmai žiemai.
user posted image

Ištraukti neišsprogę ugliai turi pradėjusias formuotis šaknis. Šiemet tos pora savaičių buvo neįprastai karštos, gal tai paveikė. Na, bandysiu dar kitais metais.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 09 05, 22:09)
Įšaknydinimo bandymas nelabai pavyko. Skyniau trijų rūšių po vieną stiebą, dalinau kiekvieną stiebą į 4 ūglius. Iš dvylikos įkištų ūglių įsišaknijo tik vienas. Kaip nekeista knirps, iš kurio būtent ir nesitikėjau. Gražiai išsprogo, šaknys jau lenda per vazonėlio dugną. Ištraukiau iš po uždangos

O kaip idomu 4u.gif nu irgi gerai kad nors vienas pirma karta isisaknijo, o i kokia zeme sodinot ir kokia uzdanga daret ir kur laikete cool.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal žinot ar čia "brudas" koks įsimetė, ar be reikalo panikuoju?? g.gif

user posted image
Atsakyti
Vėl žydėjimas wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
oi kokie skanus rasos laseliai
kas ta raudona
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 07, 12:11)
Vėl žydėjimas  wub.gif

Nuostabios rožytės wub.gif Man pirmoji super smile.gif
Atsakyti
Zuiki, labai grazios rozytes wub.gif Ta pirmoji su rasos lasiukais heart.gif Gal pavadinima butu galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 07, 13:11)
Vėl žydėjimas  wub.gif
user posted image

ir mane uzkabino sita thumbup.gif labai grazi spalvele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 09 07, 19:06)
oi kokie skanus rasos laseliai
kas ta raudona

ta raudona Papa Meilland.
O vat ta pirmoji - nežiniukė, pirkta nukainota prieš keletą metų žalioje stotelėje, kur tebuvo užrašyta kad čia terasinė rožė... ir bene nuostabiausia iš mano turimų rožių... pavasarį žydi nuostabiomis didžiulėmis puokštėmis, paskui mažesnėmis, praktiškai visą vasarą. Žiedai kvepia, kol skleidžiasi būna beveik balti, vos kreminiai, o paskui gražiai nurausvėja wub.gif neradau jokios panašios niekur, tad pavadinimo neįsivaizduoju... Stiebai jos labai įdomiai eina beveik horizontaliai, bet nėra šliaužianti - stiebai stori ir nedaug paauga.
ROŽĖ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 08 rugsėjo 2015 - 09:48