Kazin nieko tokio jeigu vis bananu zieves pakasineju po savo rozem, gal jau nebegalima rugsejis
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 02, 10:55)
Kazin nieko tokio jeigu vis bananu zieves pakasineju po savo rozem, gal jau nebegalima rugsejis
Gal rugsėjį ir nebereiktų Bus po to maistas graužikams.
Mano pirmametėms labai patiko bananai Kurios lėčiau augo, ir dar kaip paūgėjo O antrametės tręštos ilgalaikėm trąšom augo ir taip.
QUOTE(s2002m @ 2015 09 02, 12:50)
Gal rugsėjį ir nebereiktų Bus po to maistas graužikams.
Mano pirmametėms labai patiko bananai Kurios lėčiau augo, ir dar kaip paūgėjo O antrametės tręštos ilgalaikėm trąšom augo ir taip.
reiskia pabaiga o kad patinka rozems tai tikrai labai jauciasi ir auga ir lapai tokie blizgus
QUOTE(AJIRA @ 2015 07 04, 10:59)
Ir labai idomu kaip pavyks padauginti rozes
Įšaknydinimo bandymas nelabai pavyko. Skyniau trijų rūšių po vieną stiebą, dalinau kiekvieną stiebą į 4 ūglius. Iš dvylikos įkištų ūglių įsišaknijo tik vienas. Kaip nekeista knirps, iš kurio būtent ir nesitikėjau. Gražiai išsprogo, šaknys jau lenda per vazonėlio dugną. Ištraukiau iš po uždangos. Dar neapsisprendžiau, sodinsiu į žemę ar į vazoną pirmai žiemai.
Ištraukti neišsprogę ugliai turi pradėjusias formuotis šaknis. Šiemet tos pora savaičių buvo neįprastai karštos, gal tai paveikė. Na, bandysiu dar kitais metais.
QUOTE(pagyvenus @ 2015 09 05, 22:09)
Įšaknydinimo bandymas nelabai pavyko. Skyniau trijų rūšių po vieną stiebą, dalinau kiekvieną stiebą į 4 ūglius. Iš dvylikos įkištų ūglių įsišaknijo tik vienas. Kaip nekeista knirps, iš kurio būtent ir nesitikėjau. Gražiai išsprogo, šaknys jau lenda per vazonėlio dugną. Ištraukiau iš po uždangos
O kaip idomu nu irgi gerai kad nors vienas pirma karta isisaknijo, o i kokia zeme sodinot ir kokia uzdanga daret ir kur laikete
Vėl žydėjimas
oi kokie skanus rasos laseliai
kas ta raudona
kas ta raudona
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 07, 12:11)
Nuostabios rožytės Man pirmoji super
Zuiki, labai grazios rozytes Ta pirmoji su rasos lasiukais Gal pavadinima butu galima?
QUOTE(zuikis5 @ 2015 09 07, 13:11)
ir mane uzkabino sita labai grazi spalvele
QUOTE(b.kite @ 2015 09 07, 19:06)
ta raudona Papa Meilland.
O vat ta pirmoji - nežiniukė, pirkta nukainota prieš keletą metų žalioje stotelėje, kur tebuvo užrašyta kad čia terasinė rožė... ir bene nuostabiausia iš mano turimų rožių... pavasarį žydi nuostabiomis didžiulėmis puokštėmis, paskui mažesnėmis, praktiškai visą vasarą. Žiedai kvepia, kol skleidžiasi būna beveik balti, vos kreminiai, o paskui gražiai nurausvėja neradau jokios panašios niekur, tad pavadinimo neįsivaizduoju... Stiebai jos labai įdomiai eina beveik horizontaliai, bet nėra šliaužianti - stiebai stori ir nedaug paauga.
ROŽĖ