Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

taip taip drinks_cheers.gif jus teisios smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodzius mano rozytei 4u.gif O tai mb vis juokias is manes, kad kibirus tampau prie tu roziu ir tupineju aplink jas lotuliukas.gif

Pas mane irgi aplink rozes prisodinta levandu, salaviju, tai bituciu, kamaniu visas pulkas sukinejas wub.gif Pas mus geliu parduotuvese daznai suzymeta, kurias geles megsta bites. Ir seklu kataloguose uzzymeta biciu favoritai.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2015 08 28, 07:30)
Pas mus geliu parduotuvese daznai suzymeta, kurias geles megsta bites. Ir seklu kataloguose uzzymeta biciu favoritai.

na man taip pavydu klausytis kai yra dirba tuo klausimu salyje.. kaip jie galvoja apie ateiti, o ne gyvena sia diena..
noreciau ir pas mus tvarkos daugiau, kad butu.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 28, 08:43)
na man taip pavydu klausytis kai yra dirba tuo klausimu salyje.. kaip jie galvoja apie ateiti, o ne gyvena sia diena..
noreciau ir pas mus tvarkos daugiau, kad butu.

drinks_cheers.gif tai jau tikarai, kazin tik ar bus kada nors tokia tvarka, lauksim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 08 28, 14:33)
drinks_cheers.gif tai jau tikarai, kazin tik ar bus kada nors tokia tvarka, lauksim wub.gif

kada nors kai jau bus katastrofine padetis arba ES prispaus tai busim priversti ka nors daryti, kad pataisyti padeti, o kol kas tik pinigai pinigai pinigai..
Atsakyti
Na pas mus, Norvegijoje, nera reikalavimo zymeti geles, kurios populiarios tarp biciu. Ir nevisos parduotuves/tinklai tai daro. Bet klientu spaudimas daro savo ir pardavejai patys persiorentuoja. Man paciai yra maloniau prekintis, kur zmones myli gamta, geles.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2015 08 28, 22:00)
Man paciai yra maloniau prekintis, kur zmones myli gamta, geles.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žadėjau pasirodyti, kai pražydės raudonoji Leonardo da Vinči:
Atsakyti
ooo grazu
mano kito pavasario planai ji isigyti
is kur pirkot?
Atsakyti
Linetax grazi roze wub.gif Ir nemazai ziedu sukrovus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 30, 16:16)
ooo grazu
mano kito pavasario planai ji isigyti
is kur pirkot?

Ačiū b.kite, Tosk 4u.gif Man ji irgi labai graži, pateisino lūkesčius smile.gif Pirkau turguje iš latvių.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2015 08 30, 14:39)
Žadėjau pasirodyti, kai pražydės raudonoji Leonardo da Vinči:

nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti