taip taip jus teisios
Aciu merginos uz grazius zodzius mano rozytei O tai mb vis juokias is manes, kad kibirus tampau prie tu roziu ir tupineju aplink jas
Pas mane irgi aplink rozes prisodinta levandu, salaviju, tai bituciu, kamaniu visas pulkas sukinejas Pas mus geliu parduotuvese daznai suzymeta, kurias geles megsta bites. Ir seklu kataloguose uzzymeta biciu favoritai.
Pas mane irgi aplink rozes prisodinta levandu, salaviju, tai bituciu, kamaniu visas pulkas sukinejas Pas mus geliu parduotuvese daznai suzymeta, kurias geles megsta bites. Ir seklu kataloguose uzzymeta biciu favoritai.
QUOTE(Tosk @ 2015 08 28, 07:30)
Pas mus geliu parduotuvese daznai suzymeta, kurias geles megsta bites. Ir seklu kataloguose uzzymeta biciu favoritai.
na man taip pavydu klausytis kai yra dirba tuo klausimu salyje.. kaip jie galvoja apie ateiti, o ne gyvena sia diena..
noreciau ir pas mus tvarkos daugiau, kad butu.
QUOTE(b.kite @ 2015 08 28, 08:43)
na man taip pavydu klausytis kai yra dirba tuo klausimu salyje.. kaip jie galvoja apie ateiti, o ne gyvena sia diena..
tai jau tikarai, kazin tik ar bus kada nors tokia tvarka, lauksim
QUOTE(AJIRA @ 2015 08 28, 14:33)
tai jau tikarai, kazin tik ar bus kada nors tokia tvarka, lauksim
kada nors kai jau bus katastrofine padetis arba ES prispaus tai busim priversti ka nors daryti, kad pataisyti padeti, o kol kas tik pinigai pinigai pinigai..
Na pas mus, Norvegijoje, nera reikalavimo zymeti geles, kurios populiarios tarp biciu. Ir nevisos parduotuves/tinklai tai daro. Bet klientu spaudimas daro savo ir pardavejai patys persiorentuoja. Man paciai yra maloniau prekintis, kur zmones myli gamta, geles.
QUOTE(Tosk @ 2015 08 28, 22:00)
Man paciai yra maloniau prekintis, kur zmones myli gamta, geles.
ooo grazu
mano kito pavasario planai ji isigyti
is kur pirkot?
mano kito pavasario planai ji isigyti
is kur pirkot?
Linetax grazi roze Ir nemazai ziedu sukrovus
QUOTE(b.kite @ 2015 08 30, 16:16)
Ačiū b.kite, Tosk Man ji irgi labai graži, pateisino lūkesčius Pirkau turguje iš latvių.
QUOTE(Linetax @ 2015 08 30, 14:39)
Žadėjau pasirodyti, kai pražydės raudonoji Leonardo da Vinči:
nuostabi