Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

Kokia daili ta Brilliant wub.gif , o ir visos kitos smile.gif, Ar ji ten viena pasodinta? artrodo kaip šlaiužianti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2015 08 19, 16:38)
Kad apaugs tai aisku... Bet as noriu truputi netipines... Va kazka tokio http://www.kridtvejs...ern-p-6637.html .

tokiu tikrai maciau ermitaze

o jusu rozyte Brilliant tai pasaka wub.gif labai grazios spalvos ziedeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 20 rugpjūčio 2015 - 07:59
QUOTE(b.kite @ 2015 08 20, 06:20)
atrodo tobulai  wub.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2015 08 20, 06:54)
Kokia daili ta Brilliant  wub.gif , o ir visos kitos smile.gif, Ar ji ten viena pasodinta? artrodo kaip šlaiužianti smile.gif

QUOTE(AJIRA @ 2015 08 20, 06:57)
tokiu tikrai maciau ermitaze

o jusu  rozyte Brilliant tai pasaka wub.gif labai grazios spalvos ziedeliai thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Morten Korch turi nuostabu kvapa, nors ziedai neissilaiko ilgai wub.gif
Ta Brilliant senuju seimininku palikimas. Praeitais metais rimtai svarsciau ja atsikratyti. Bet kai israusiau lauk aplinkui buvusius krumus, gelyte atsigavo ir atsidekojo galybe ziedu. Jinai net netresta niekuom ax.gif Tai vienas krumelis, nesliauzianti, bet nuo gausybes ziedu, sakos net palinko. Jos pilnas pavadinimas Brilliant Flower Circus.

AJIRA, aciu uz pasiulyma pasidairyti Ermitaze 4u.gif Reiks paprasyt, kad mama pasniukstinetu. Pas mus tokiu neuzmaciau, o jei sakyciaus pas kalvy, tai tooookia kainele nuplestu, kad mb tikrai pinigines neatidarytu lotuliukas.gif Todel ir galvoju susirasti Lietuvoje ir atsigabenti cionais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 20 rugpjūčio 2015 - 09:47
QUOTE(Tosk @ 2015 08 20, 10:23)

AJIRA, aciu uz pasiulyma pasidairyti Ermitaze 4u.gif Reiks paprasyt, kad mama pasniukstinetu. Pas mus tokiu neuzmaciau, o jei sakyciaus pas kalvy, tai tooookia kainele nuplestu, kad mb tikrai pinigines neatidarytu lotuliukas.gif Todel ir galvoju susirasti Lietuvoje ir atsigabenti cionais.

Ermitaze atrodo siuo metu nera, jie pavasari uzsiveza, bet dar pasiziurekit SCHETELIG parduotuveje ten irgi buna, gal net ir dabar yra.
Atsakyti
Kas bus, jei aš iškasiu dabar mano vieną vargšę, lauke pragyvenusią tris metus ir žiemą vėsiai vazone? Akyse nyksta.
Atsakyti
Sveikos. Gal zinot kas gali but mano Hanza'i? Negi truksta dregmes g.gif atrodo visas laistau vienodai bet tik Hanzos tokios...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 17, 13:45)
mano griuna kur pakliuvo  unsure.gif jeigu idesit prie progos pergole kaip atrodo bus dyyydelis dekui  4u.gif

Pagaliau suradau laiko pafotkinti savo pergolę:
Atsakyti
Mano rozes (jos naujokes ir pernykstes) taip baisiai serga- visos miltlige ir lapu demetlige. Purskinejau topu, efectorium, laisciau, tresiau, daug vilciu dejau, bet nieko gero- beveik plikos verysad.gif . Vis tik jos gausiai zydi. Patarkit, ar ne geriau butu neleisti zydeti, kad nors kiek atsigautu pries ziema? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 rugpjūčio 2015 - 21:35
Kovoti su miltlige naturaliomis priemonemis

2arbatiniai sauksteliai kepimo milteliu, 2arbatiniai sauksteliai aliejaus 1litrui drungno vandens. Purksti kaip tik pasirodo miltlige. Butinai nupurksti abi lapu puses. Neperdaugint su konsentracija, nes gali nudeginti lapus!

Linetax labai grazi jusu pergole wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 24 rugpjūčio 2015 - 22:08
QUOTE(Linetax @ 2015 08 24, 22:21)
Pagaliau suradau laiko pafotkinti savo pergolę:

Ir man tokios reikia! Jau seniai galvoju apie būtent apie tokią. Tik kur ją gaut?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2015 08 24, 23:02)
Kovoti su miltlige naturaliomis priemonemis

2arbatiniai sauksteliai kepimo milteliu, 2arbatiniai sauksteliai aliejaus 1litrui drungno vandens. Purksti kaip tik pasirodo miltlige. Butinai nupurksti abi lapu puses. Neperdaugint su konsentracija, nes gali nudeginti lapus!

naujas receptas 4u.gif o ka duoda aliejus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2015 08 24, 22:21)
Pagaliau suradau laiko pafotkinti savo pergolę

thumbup.gif isivaizduoju kaip apaugs rozem kaip bus grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2015 08 24, 22:02)

2arbatiniai sauksteliai kepimo milteliu,

o kepimo milteliai tai naturalu??? blink.gif
tai kam isgalvot naminiu budu, kai jau yra paruostu priemoniu tam.
Atsakyti