Kokia daili ta Brilliant , o ir visos kitos , Ar ji ten viena pasodinta? artrodo kaip šlaiužianti
QUOTE(Tosk @ 2015 08 19, 16:38)
Kad apaugs tai aisku... Bet as noriu truputi netipines... Va kazka tokio http://www.kridtvejs...ern-p-6637.html .
tokiu tikrai maciau ermitaze
o jusu rozyte Brilliant tai pasaka labai grazios spalvos ziedeliai
QUOTE(b.kite @ 2015 08 20, 06:20)
atrodo tobulai
QUOTE(Lyžuka @ 2015 08 20, 06:54)
Kokia daili ta Brilliant , o ir visos kitos , Ar ji ten viena pasodinta? artrodo kaip šlaiužianti
QUOTE(AJIRA @ 2015 08 20, 06:57)
tokiu tikrai maciau ermitaze
Aciu
Morten Korch turi nuostabu kvapa, nors ziedai neissilaiko ilgai
Ta Brilliant senuju seimininku palikimas. Praeitais metais rimtai svarsciau ja atsikratyti. Bet kai israusiau lauk aplinkui buvusius krumus, gelyte atsigavo ir atsidekojo galybe ziedu. Jinai net netresta niekuom Tai vienas krumelis, nesliauzianti, bet nuo gausybes ziedu, sakos net palinko. Jos pilnas pavadinimas Brilliant Flower Circus.
AJIRA, aciu uz pasiulyma pasidairyti Ermitaze Reiks paprasyt, kad mama pasniukstinetu. Pas mus tokiu neuzmaciau, o jei sakyciaus pas kalvy, tai tooookia kainele nuplestu, kad mb tikrai pinigines neatidarytu Todel ir galvoju susirasti Lietuvoje ir atsigabenti cionais.
QUOTE(Tosk @ 2015 08 20, 10:23)
AJIRA, aciu uz pasiulyma pasidairyti Ermitaze Reiks paprasyt, kad mama pasniukstinetu. Pas mus tokiu neuzmaciau, o jei sakyciaus pas kalvy, tai tooookia kainele nuplestu, kad mb tikrai pinigines neatidarytu Todel ir galvoju susirasti Lietuvoje ir atsigabenti cionais.
Ermitaze atrodo siuo metu nera, jie pavasari uzsiveza, bet dar pasiziurekit SCHETELIG parduotuveje ten irgi buna, gal net ir dabar yra.
Kas bus, jei aš iškasiu dabar mano vieną vargšę, lauke pragyvenusią tris metus ir žiemą vėsiai vazone? Akyse nyksta.
QUOTE(enura @ 2015 08 17, 13:45)
mano griuna kur pakliuvo jeigu idesit prie progos pergole kaip atrodo bus dyyydelis dekui
Pagaliau suradau laiko pafotkinti savo pergolę:
Mano rozes (jos naujokes ir pernykstes) taip baisiai serga- visos miltlige ir lapu demetlige. Purskinejau topu, efectorium, laisciau, tresiau, daug vilciu dejau, bet nieko gero- beveik plikos . Vis tik jos gausiai zydi. Patarkit, ar ne geriau butu neleisti zydeti, kad nors kiek atsigautu pries ziema?
Kovoti su miltlige naturaliomis priemonemis
2arbatiniai sauksteliai kepimo milteliu, 2arbatiniai sauksteliai aliejaus 1litrui drungno vandens. Purksti kaip tik pasirodo miltlige. Butinai nupurksti abi lapu puses. Neperdaugint su konsentracija, nes gali nudeginti lapus!
Linetax labai grazi jusu pergole
2arbatiniai sauksteliai kepimo milteliu, 2arbatiniai sauksteliai aliejaus 1litrui drungno vandens. Purksti kaip tik pasirodo miltlige. Butinai nupurksti abi lapu puses. Neperdaugint su konsentracija, nes gali nudeginti lapus!
Linetax labai grazi jusu pergole
QUOTE(Linetax @ 2015 08 24, 22:21)
Pagaliau suradau laiko pafotkinti savo pergolę:
Ir man tokios reikia! Jau seniai galvoju apie būtent apie tokią. Tik kur ją gaut?
QUOTE(Tosk @ 2015 08 24, 23:02)
Kovoti su miltlige naturaliomis priemonemis
naujas receptas o ka duoda aliejus
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2015 08 24, 22:21)
Pagaliau suradau laiko pafotkinti savo pergolę
isivaizduoju kaip apaugs rozem kaip bus grazu
QUOTE(Tosk @ 2015 08 24, 22:02)
o kepimo milteliai tai naturalu???
tai kam isgalvot naminiu budu, kai jau yra paruostu priemoniu tam.