Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

QUOTE(b.kite @ 2015 07 30, 10:32)
o kiek jau tu levandu aplink roze aplaisiau, bet skruzden ne motais, kaip tempe tuos amarus taip tempia, as visiskai nebesugebu su jomis kovoti.. ten kur galima su verdanciu vandeniu nupilu.. nes jau atrodo kad apejom skruzdem visai, kur tik jos neina ir kokios tik zalos nepridaro, jei pavardinciau tai oi oi. bet cia tema apie rozes smile.gif

Kur negali nuplikyti pabandyk padaryti vaišes: uoginė su mielėmis, tegu punta, tik, kad kartoti kas kiek laiko reikia, kad ir iš kiaušinių išsiritusios pasivaišintų mirksiukas.gif

Na taip visiems tiems ekologiniams pastiprinimams laiko reikia.
Atsakyti
ax.gif Gaila , kitam kompe sąrašiukas numatyrų rožių...pasiklausinėčiau , tikriausiai auginat...na bet kitą kart... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 07 30, 10:36)
Para , nuostabi ta rožė...
Bet , matai , kaip su jomis yra...Bet aš vistiek noriu , Jos man tokios romantiškos ir gražios.

Ačiū, pasižiūrėjau Sibirikos rožyne, tai ar nebus ši Damaskinė g.gif Man dar graži ta baltoji irgi kaimuose yra, berods ir pas mano mamą sodyboje auga g.gif Labai jau jos kvapnios.
Na taip, romantiškos drinks_cheers.gif

Taigi tų lietuviškų pasidairyk aplinkui, tikrai kas nors turi, nereikės nei pirkti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2015 07 30, 10:43)
ax.gif Gaila , kitam kompe sąrašiukas numatyrų rožių...pasiklausinėčiau , tikriausiai auginat...na bet kitą kart... blush2.gif  ax.gif

Aš visą info saugausi dropbox-e arba google drive arba google+, tai tada ta info prieinama esant prie bet kokio kompo, tik internetas būtinas wink.gif
Atsakyti
ax.gif aš noriu iš portlando , iš burboninių,iš prancūzinių , ...bet labai įtemptai galvoju , kad labai neviršyt 20 pavasariniam sodinimui... doh.gif
Papildyta:
ax.gif pvz.prancūzinės žydi tik vieną kartą...tai kaip ir užtektų tokios vienos , ar gal na dviejų biggrin.gif bet sunku apsispręsti , kurias būtent pasirinkti tas vieną ar dvi...Belle Sans Flatterie ir Charles de Mills gal galėtų būti...gal kas auginat , kaip jos natūroje elgiasi ir atrosdo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 30 liepos 2015 - 09:00
QUOTE(Para @ 2015 07 30, 08:40)
Kur negali nuplikyti pabandyk padaryti vaišes: uoginė su mielėmis, tegu punta, tik, kad kartoti kas kiek laiko reikia, kad ir iš kiaušinių išsiritusios pasivaišintų  mirksiukas.gif

Na taip visiems tiems ekologiniams pastiprinimams laiko reikia.

bandziau, pritruko kantrybes, vyras juokesi, dar jas maitini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 07 30, 10:56)
bandziau, pritruko kantrybes, vyras juokesi, dar jas maitini biggrin.gif

Na tie natūralūs dalykai taip greitai neveikia. Gi vienos nusitručija, kitos užauga. O jau kai "išverdi", tai visas vienu metu.
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2015 07 30, 10:52)
ax.gif aš noriu iš portlando , iš burboninių,iš prancūzinių , ...bet labai įtemptai galvoju , kad labai neviršyt 20 pavasariniam sodinimui... doh.gif
Papildyta:
ax.gif pvz.prancūzinės žydi tik vieną kartą...tai kaip ir užtektų tokios vienos , ar gal na dviejų biggrin.gif bet sunku apsispręsti , kurias būtent pasirinkti tas vieną ar dvi...

Na taip, pradžioje po vieną, paskui jau po dvi g.gif . O jeigu jau daugiau yra noras, tai jokie vaistai nebepadės hihihi.gif Pažįstama situacija mirksiukas.gif
Papildyta:
Paklausiu kaip blondinė bigsmile.gif cool.gif Iš kur tas Sibirikos rožyno pavadinimas. Man vis kvaili klausimai iškyla blush2.gif kas ir kur, kaip su kuo doh.gif
Atsakyti
g.gif Sibirka -kaimas Trakų rajone. Tai gal jie tame kaime tiesiog...
Papildyta:
biggrin.gif o pradžioj po vieną , paskui po kitą irgi neišeis , nes noriu padaryti tokį vieną naują gėlyną su senovinėmis rožėmis...tai paskui jau , kai padarysiu , ten neįkiši papildomai tokių rožių... g.gif
Atsakyti
Châpeau de Napoléon- o štai šią ...kas nors auginat 4u.gif
Atsakyti
Na nesu as jau fanatike del ekologijos. Tiesiog pas mus chemikalu nei su ziburiu nerasi - parduotuvese uzdrausta pardavineti. Aisku, as galeciau Lietuvoje uzsipirkti ir atsivezti. Bet is kitos puses galvoju, na matau daug roziu prie namu, tai reiskias kazkaip iseina jas auginti ir be chemikalu. Gal ir ne tokios grazios ir sveikos. Bet gyvena, zydi. Noriu ismokti 4u.gif

Pas mus dar yra leidziamas zurnalas apie rozes, galvoju reikia uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
O Scarlet Meillandecor žiedeliai maži , pusiaupilnaviduriai...Gal kas auginat, nes nuotraukose nalabai suprantu jų dydį g.gif

Tai aš kaip apsirikau...galvojau , kad ji raudona...o pra\ydo vienas mažas žiedukas avietinis ryškus...nu galvoju , sumaiįyta bus...
O dabar skaitau
цветки небольшие, ярко-малинового цвета с волнистыми лепестками.
Tai vadinasi ji tokia ir turi būti...O nuotraukose daugumoj , kiek peržiūrėjau , raudona kaip ir buvo doh.gif

biggrin.gif o ar tiesa, kad ji didelis fontano formos krūmas...rusai rašo , kad почвопокровная...tai kaip ji gali būti didelis fontano formos krūmas...tuomet dar ir blogai pasodinta mano bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 30 liepos 2015 - 13:22
QUOTE(diuni @ 2015 07 30, 15:00)

biggrin.gif o ar tiesa, kad ji didelis fontano formos krūmas...rusai rašo , kad почвопокровная...tai kaip ji gali būti didelis fontano formos krūmas...tuomet dar ir blogai pasodinta mano bus doh.gif

Na nežinau rožininkų terminų, bet čia būtų žeme besidriekianti, dengianti žemę. Gal jie tą išsireiškimą kita prasme vartoja, nesuprantu. Gal geriau anglų kalba ieškoti g.gif

Ištryniau, susigėdau blush2.gif nebesiskelbsiu apie savo ligas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 30 liepos 2015 - 21:34
QUOTE(Para @ 2015 07 30, 23:19)
Na nežinau rožininkų terminų, bet čia būtų žeme besidriekianti,  dengianti žemę. Gal jie tą išsireiškimą kita prasme vartoja, nesuprantu. Gal geriau anglų kalba ieškoti  g.gif

Ištryniau, susigėdau  blush2.gif nebesiskelbsiu apie savo ligas  ax.gif

Dar 11 rožių įgijot? bigsmile.gif

Buvau pametus temą blush2.gif Kiek grožių parodėt. Ta Karambolės Lions Rose ir kompozicijos labai sužavėjo. Nuotraukose rožės veik baltos, aprašymuose kreminės su geltonumu, bet labai įspūdingos 4u.gif

Mano maximinė "Nina Weibul", kai pražydo, tai vyriškis pasiūlė man jų pamiškėse prikasti laabai pigiai. doh.gif biggrin.gif Erškėtis paprastasis turbūt. Uogas lyg mezga. Jei skanios, gal reiks palikti kur pakrašty dėl vaistų doh.gif biggrin.gif
Kita Garden Princess irgi pražydo labai netikėtais skaudžiai rausvai oranžiniais mažais žiedeliukais. doh.gif
Dar viena truputį suvargus, pasislėpus po katilėliu, nežydi.
Labai laukiu, kokius žiedus parodys "New Dawn". Sakau, gal yra vilties, nes pastaroji iš kitos serijos, kitokių pakuočių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 30 liepos 2015 - 22:33