Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 15

4u.gif Man dar labai patinka ši rožė Jacqueline du Pre nuotraukose. Gal kas auginate , galita pakomentuoti , pasidalinti patirtimi praktine- ar tikrai tokia nuostabi , ar sveikia , kaip greitai auga...
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 06 09, 18:29)
Nu mergaites profeseonales, tarkit zodi ko mano rozems truksta ar per daug. Cia rozes Europos lapai virsutiniai

Pas mane nuo purškimo taip kartais būna. Dėl visa ko pažiūrėkit lapų apačią, jei ten nieko nėra - palikčiau jas ramybėj.
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2015 06 09, 13:52)
Riolita, pavyko 4u.gif Ačiū labai!
Žiūriu, kad nuotraukoje ne taip aiškiai matosi tie aprudavimai aplink šakeles, gyvai jie ryškesni, juodesni. Nuskintų viršūnėlių labai neapžiūrėjau, reikės atkreipti dėmesį. Bet džiūsta ne tik viršinėles, ir šiaip lapai schmoll.gif

Sakyčiau, kad čia kažkas žymiai rimčiau negu pjūklelis g.gif unsure.gif kiek įžiūriu, ten net pagrindinis stiebas prie žemės džiūsta?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 06 10, 19:33)
Sakyčiau, kad čia kažkas žymiai rimčiau negu pjūklelis  g.gif  unsure.gif  kiek įžiūriu, ten net pagrindinis stiebas prie žemės džiūsta?

net pasižiūrėjau dar kartą blink.gif man atrodo, ten senai taip yra, ten lygtai buvusi šakelė ir kažkada nulaužta. Net jei ne, jei ten džiūvimas, tai tada jau "amen" mano rožytei?
Atsakyti
Nejau nieks pas nei vieną nežydi? biggrin.gif
Mano Brėmeno muzikantai jau antra savaitė tuoj tuoj ir niekaip.. pumpurus stambiausius iškėlę stovi, kažko laukia bigsmile.gif
Bet juk žydi jau kažkur rožės. Nors erškėtį kokį parodykit bigsmile.gif
Kauno botanikos sode nužiūrėjau gražuolį Ritausmos krūmą wub.gif
Atsakyti
ir pas mane punpurai 2 savaite ir niekaip neprasprogsta.. vandens trukumas turbut.. ir ne taip jau silta. laukiam pietaus smile.gif o tada gau jau smile.gif
as dar vis laukime
taip tikejausi, kad siemet rozes bus ankstyvesnes, nes labai anksti budo.. o ziedu vistiek anksciau nepavyksta sulaukti..
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ar priimsit naują "ligonę", kolkas irgi laukime ir netgi sodinime smile.gif, laukiu Champlain žiedų, o jau žydi Jupiter, Aqua, ir REd Mikado), beje ar verta pirkti floristų(skinamas) rožes? Dabar abejoju ar mokesiu jas auginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 06 18, 09:41)
Nejau nieks pas nei vieną nežydi?  biggrin.gif
Mano Brėmeno muzikantai jau antra savaitė tuoj tuoj ir niekaip.. pumpurus stambiausius iškėlę stovi, kažko laukia bigsmile.gif 
Bet juk žydi jau kažkur rožės. Nors erškėtį kokį parodykit bigsmile.gif
Kauno botanikos sode nužiūrėjau gražuolį Ritausmos krūmą wub.gif

Žydi, bet nieko ypatingo. Geriau parodysiu iš pernykščio pasivaikščiojimo po Kauno botanikos sodą liepos mėnesį:
https://picasaweb.go...sSodoRozariumas
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 06 18, 11:41)
Nejau nieks pas nei vieną nežydi?  biggrin.gif

Mano šiemet pirmoji pražydo Darsey Bussell - net keista, aplenkė visas pavasarines, ir šiaip ji tokia lepoka, ne iš stipriųjų....
Darsė
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 06 18, 10:36)
Žydi, bet nieko ypatingo. Geriau parodysiu iš pernykščio pasivaikščiojimo po Kauno botanikos sodą liepos mėnesį:
https://picasaweb.go...sSodoRozariumas

kai jau verta bus aplankyti kauno botanikos soda informuokit, labai noreciau pamatyti, grazios pernykstes foto wink.gif
Papildyta:
mano pirmoji pries kokias 2 savaites
user posted image
dabar dar keli ziedukai dasidejo ir viskas..
kitu laukiam smile.gif
Papildyta:
man labai patinka matyti prie augalu pavadinimus, tai ziurint botanikos sodo, smagu nusiziureti kokia patinkancia veisle ar atpazinti zinomus wink.gif
Papildyta:
ir pati stengiuos fiksuot, kad butu matyti pavadinimas aisku ne visad pavyksta kai augalas aukstas
Atsakyti
Esu nauja ligone ir tik siemet rozytes pradejo isikurineti mano kieme. Bet jauciu kad liga sunki nes rozynas pakeliui namuciu tai taip i menesiuka po pora roziukiu vis parsitempiu 4u.gif
Atsakyti
O va kokia pas mane zydi smile.gif
Atsakyti