QUOTE(laurutexxxx @ 2015 07 20, 10:34)
tokia turiu, manau kad cia emma harkness ir ji tikrai ne vijokline
QUOTE(Daisoja @ 2015 07 20, 18:27)
Kartais užtenka stiprios vandens srovės. Nupurškus jau nebeužlipa aukštai ant jaunų ūglių.
Šiandien kolegė dar patarė pabandyti nupurkšti su coca-cola sakė jai visus brudus išnaikino
QUOTE(b.kite @ 2015 07 21, 11:26)
tokia turiu, manau kad cia emma harkness ir ji tikrai ne vijokline
Ne taip gal pavadinimą paskaičiau, nusitrynę raidės buvo ant maišelio. Paieškojau internete, radau tik ENA HARKNESS, ir rašo, kad ji vijoklinė. Na pažiūrėsim, kas užaugs Bet ji tokia labai vešli ir augi, man patinka, o ir spalva atrodo tobula man
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 07 22, 10:44)
Ne taip gal pavadinimą paskaičiau, nusitrynę raidės buvo ant maišelio. Paieškojau internete, radau tik ENA HARKNESS, ir rašo, kad ji vijoklinė. Na pažiūrėsim, kas užaugs Bet ji tokia labai vešli ir augi, man patinka, o ir spalva atrodo tobula man
ir as suklydau
grazi man ji labai bet pasieke pas mane ji max 0,8 m. ir tokia kaip krumas kaip AH roze
jau 3 m. pas mane ji ir nesikeicia, zo neaga aukstesne, bet demesio tikrai verta
gal pas jus bus kitaip
Būna tos pačios rožės ir krūmai, ir vijoklinės. Kiekvienąkart sakau, kad Maximoj daugiau nebepirksiu rožių. Tik dėl to, kad niekada nepataikau su pavadinimu. Viso labo 2 krūmeliai Korbin( Iceberg ) atitiko, o kitos( tikrai nuostabios ir gražios ) liko kaip bevardės. Apie šaknis, prigijimą, augimą neturiu nė pusės blogo žodžio, bet vardai...
Čia viena iš mano Maximinių "Parade". Pirkau gal 5-ias tuo pačiu pavadinimu, bet ligi šiol neturiu . O šitą labai myliu:
хостинг фото
Čia viena iš mano Maximinių "Parade". Pirkau gal 5-ias tuo pačiu pavadinimu, bet ligi šiol neturiu . O šitą labai myliu:
хостинг фото
nuostabi...o koks jos vardas
QUOTE(ire123 @ 2015 07 22, 15:16)
Taigi ir aš norėčiau žinoti jos vardą, jau minėjau, kad pirkta Maximoj kaip Parade. Kiek ieškojau interneto platybėse, labiausiai ji man panaši į Fragezeichen. O gal kas auginate tokią?
Žydi ji tik vieną kartą?
QUOTE(ire123 @ 2015 07 22, 15:46)
Būna tos pačios rožės ir krūmai, ir vijoklinės. Kiekvienąkart sakau, kad Maximoj daugiau nebepirksiu rožių. Tik dėl to, kad niekada nepataikau su pavadinimu. Viso labo 2 krūmeliai Korbin( Iceberg ) atitiko, o kitos( tikrai nuostabios ir gražios ) liko kaip bevardės. Apie šaknis, prigijimą, augimą neturiu nė pusės blogo žodžio, bet vardai...
Tikrai verta mylėti tokią gražuolę
QUOTE(ire123 @ 2015 07 22, 16:46)
хостинг фото
хостинг фото
Pas mane "Parade" tokia. Atitinka tik, kad "climberis" ir kvepia nestipriai. Visvien grazi . Dar atspari ziema. http://public.fotki....3395.html#media